Jsem docela zvědavý na Crisis a Undeteable. Believe taky nevypada špatně.
Believe fotka mě naprosto uchvátila, Blacklist taky vypadá suprově. The Night Shift mi připomnělo Three Rivers, ale celkově se mi všechny promo fotky líbí, snad budou ostatní stanice stejně šikovné :)
Mně uchvátil kromě zmíněných seriálů Blacklist, Crisis a The Night Shift ještě Dracula :-) mám slabost pro Jonathana :-) a myslím, že i Chicago PD bude docela kvalita, NBC má ty kriminálky skvělý, viz. úspěch seriálu Zákon a pořádek :-)
Všetky sú pekné, ale Dracula je naj :) Asi som trocha zaujatá, keďže sa už na to dlho teším a je tam Jonathan :D
Já si určitě nenechám ujít serial Dracula s fešákem Jonathanem Rhys Meyersem
a pak sem opět zvědavá na Michaela J. Foxe :-)
Tohle vypadá špatně :( Ale třeba mě něco zaujme, zatím to tedy nevypadá. Believe ještě jo, v Undateble na promu ten blb z Whitney, což mě asi odradí, ostatní uvidíme, ale vypadá to fakt slabě :(
Dracula je seriál, na který se těším dost dlouho. U the night shift mě zaujala hlavní postava. Hlavně mě tyhle dva seriály zajímají už z důvodů herců z Merlina :-) Každopádně ty fotky vypadají líp než u ABC
Tyhle promo fotky jsou fakt pěkný, není tam žádná v tom stylu co se mi nelíbí (hodně postav daleko od sebe, vypadá to divně, př. úvodka 666 Park Avenue tady na sz).
Podle obrázku se mi líbí Believe, ale musím si dohledat, o co má vlastně jít..a s Draculou už počítám dávno. :)
Já si nemůžu pomoct ,ale na té fotce k Night shift ,ten hlavní hrdina vypadá jako kdyby fotil modní fotky do časopisu :D Je tak zvláštně nakroucenej...