24× Ósm! Nemůžu se dočkat
"...with 12 episodes representing 24 hours." ... Takže to spíše budou 2 hodiny v jedné hodině. To je poměrně překvapující, protože právě to, že se seriál odehrává v reálném čase, byl pro mě tak fascinující!
Biskin napsal(a):
24× Ósm! Nemůžu se dočkat
No tohle bude devítka :)
Nejlepší zpráva za poslední dobu! Už aby to bylo ;-) Tím pádem tedy padá ten několik let přetřásaný celovečerák?
VanThomass napsal(a):
Nejlepší zpráva za poslední dobu! Už aby to bylo ;-) Tím pádem tedy padá ten několik let přetřásaný celovečerák?
Odloženo podle mě. Nepadlo o tom ani slovo a předpokládám, že pokud by se skutečně teď natáčelo, jak zněly poslední plány, věděli bychom o tom...
megawir napsal(a):
Odloženo podle mě. Nepadlo o tom ani slovo a předpokládám, že pokud by se skutečně teď natáčelo, jak zněly poslední plány, věděli bychom o tom...
Jj nejspíš to tak bude. Každopádně "neočekávaná" nová řada je fakt super zpráva ;-)
Tak to je největší pecka, nejlepší seriál všech dob se vrací
tech hodin na lapiduchovi co se resilo po kazdem dile.....
tak to jsem hééépppppppyyyyyyyyyy
Honem zalozte kartu, at si ji muzu pridat do fronty a hezky si striham metr....
gody napsal(a):
Honem zalozte kartu, at si ji muzu pridat do fronty a hezky si striham metr....
Sice to má podnázev, ale rozhodně to bude klasicky u profilu 24 ;-)
konečně je někdo ochotný si nasypat popel na hlavu za to, jak se poslední dobou zbrkle a často neférově ukončují seriály, bravo Liško :)
Jenom proboha ať nenabourají ten unikátní princip reálného času, jakmile se v tomhle začnou vrtat tak už to nebude 24, ne a ne... A ještě druhá, poslední prosbička: Mať se vrátí i Mary Lynn, bez Chloe by to taky nebylo ono... :)
A to jako vážně? Není to vtip? Jestli ne tak to je super. Už se těšim na titulky od megawira!!! To půjde normálně v TV nebo na internetu? :-D