Diskuze k článku Nova představuje promo fotky!
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
4. 8. 2013 / 12:10:07 (před 11 roky)
off

Tak tyhle ceske "telenovelky" nesleduju, ale jak me Ordinace v ruzovce absolutne nezajmala, tak ted me nastvala. Krute nenapadna napodoba Dr. House u fotky 12. Fuj. Urazka. :/

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 8. 2013 / 12:10:52
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
4. 8. 2013 / 12:12:46 (před 11 roky)
off

škoda, že si z House nevezmou něco jinýho. http://www.krinein.com/img_oc/big/16642.jpg

Koukám, že někdo byl rychlejší

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 8. 2013 / 12:13:19
Boučis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 8. 2013 / 12:14:05 (před 11 roky)
off

Promo fotky jsou opravu pěkné, takový USA styl ;-) Bohužel totéž nemohu říci o seriálech.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck."
Just_reyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
4. 8. 2013 / 12:23:23 (před 11 roky)
off

jj fotky jsou slušné, ale seriály k ničemu :D

Never accept an apology from someone who just sucker punched you.
corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
4. 8. 2013 / 12:39:24 (před 11 roky)
off

Mně se to líbí, až na to, že se všichni dívají do objektivu, takže ta scéna působí hrozně strnule. A taky je před nima vždycky hrozně moc prázdnýho místa.

Já už tu nejsem!
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
4. 8. 2013 / 12:41:30 (před 11 roky)
off

Promo fotky sice dobré, ale seriály už tak dobré ne.

Helo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 8. 2013 / 13:10:22 (před 11 roky)
off

Člověk se prostě neubrání pocitu, že už to všechno jednou viděl... jen si vzpomenout kde jinde, kromě již zmiňovaného a zcela jasného House :-D

Jsem seriálovej maniak, čumim skoro na všechno... :-D
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
4. 8. 2013 / 14:28:52 (před 11 roky)
off
Helo napsal(a):

Člověk se prostě neubrání pocitu, že už to všechno jednou viděl... jen si vzpomenout kde jinde, kromě již zmiňovaného a zcela jasného House :-D

Jsem na tom stejne, jinak se mi libi ta posledni fotka jak jsou pekne vsichni sladeni. I kdyz ta slecna, co sedi na zemi ma docela zajimavy posed vzhledem k tomu ze ma sukni.

Dahllia
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 8. 2013 / 15:46:21 (před 11 roky)
off

Seriály na Nově nesleduju, nanejvýš sem tam Ulici, ale nejvíc se mi líbila promo fotka na Ordanic, kde Rychlý leží.

Quia ego...
Dadulinka
4. 8. 2013 / 17:40:08 (před 11 roky)
off
Dahllia napsal(a):

Seriály na Nově nesleduju, nanejvýš sem tam Ulici, ale nejvíc se mi líbila promo fotka na Ordanic, kde Rychlý leží.

Ta me prave ze vseho nejmene. Jak se opovazuji srovnavat brilantniho House s ubohou, tuctovou ordinaci.... :)

Dahllia
4. 8. 2013 / 17:45:40 (před 11 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Ta me prave ze vseho nejmene. Jak se opovazuji srovnavat brilantniho House s ubohou, tuctovou ordinaci.... :)

Nesmím to srovnávat. :) Pak se mi nebude líbit téměř nic. Jinak ano, srovnávat House a Ordinaci je krapet přes mísu...
Až teď jsem se na House koukla a možná se mi líbí promo fotka Ordinace díky tomu, že jí mám podvědomě od House.

Quia ego...
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 8. 2013 / 17:47:00
Teruska
4. 8. 2013 / 18:17:30 (před 11 roky)
off

Ty fotky jsou o 100% hezčí než samotné seriály :D je od TV nova hezké, že alespoň něco umí udělat pěkně, ale k čemu mi je, že si prohlédnu pěkné a načančané promo fotky, když pak seriál stojí za starou belu ?!

S láskou Tvá Teruška :)
Teruska
4. 8. 2013 / 18:21:51 (před 11 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Hlavně vůbec nechápu, když už se jim teda ta fotka tolik líbila, že si jí chtěli udělat taky, proč nahradili House zrovna Mázlem, to opravdu nechápu :-D

misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 8. 2013 / 21:23:21 (před 11 roky)
off

Ha! Ty fotky jsou fakt celkem dobré, rozhodně mnohem více než ty seriály! :)

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 8. 2013 / 21:35:46 (před 11 roky)
off

Na můj vkus to vůbec není originální, jen kopírujou fotky z Amerických seriálů, aby Nova vypadala, že je In a rozumí tomu, co se lidem líbí :D strašný :D neříkám, že ty fotky jinak vypadají blbě, ale mohli vymyslet něco, co by se hodilo na české poměry, nevím no .. Asi to beru i takhle, protože Novu fakt nemám ráda :D

Milovnice seriálů <3
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 8. 2013 / 21:43:36 (před 11 roky)
off
Teruska napsal(a):

Ty fotky jsou o 100% hezčí než samotné seriály :D je od TV nova hezké, že alespoň něco umí udělat pěkně, ale k čemu mi je, že si prohlédnu pěkné a načančané promo fotky, když pak seriál stojí za starou belu ?!

Tohle vnímám u většiny amerických seriálů :) Fotky supr, výsledné dílo katastrofa. Není to tak jen u nás.

Já naopak tyhle fotky moc oceňuju z pozice novináře. Často se mi stávalo, že když jsem psala o českém seriálu, nejvíce času jsem ztratila (většinou neúspěšně) hledáním vhodné fotky, kterou článek doplním. Takže já jsem za tyhle fotky Nově hodně vděčná a rozhodně doufám, že bude vyrábět stále další.

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
4. 8. 2013 / 21:54:14 (před 11 roky)
off

Taky si u těch fotek říkám, kde už jsem to jenom viděla.

Teruska napsal(a):

Hlavně vůbec nechápu, když už se jim teda ta fotka tolik líbila, že si jí chtěli udělat taky, proč nahradili House zrovna Mázlem, to opravdu nechápu :-D

No, protože Stránský se jim podle fotek přestěhoval do Počátků (ta fotka na tom traktoru:-)
Vůbec jsem netušila, že Maroš Kramár hraje v Ordinaci. Od kdy?
Co mě ale překvapilo, je osazenstvo zpravodajství. Na zprávy na Nově nekoukám, ty lidi až na výjimky nepoznávám, takže mě to docela šokovalo a vůbec si je neumím představit ve zpravodajství. Jako fotky pěkný, hezky sladěný, ale ty lidi vypadají, jako by vypadli z Beverly Hills:-)

AnyBel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 8. 2013 / 22:01:08 (před 11 roky)
off

No když už chtěli kopírovat House, tak aspoň mohli vyretušovat ty strašný stíny. Kazí to celý dojem fotky, kvalitní fotka je bez stínů.

Teruska
4. 8. 2013 / 22:10:34 (před 11 roky)
off
anjoa napsal(a):

Taky si u těch fotek říkám, kde už jsem to jenom viděla.

No, protože Stránský se jim podle fotek přestěhoval do Počátků (ta fotka na tom traktoru:-)
Vůbec jsem netušila, že Maroš Kramár hraje v Ordinaci. Od kdy?
Co mě ale překvapilo, je osazenstvo zpravodajství. Na zprávy na Nově nekoukám, ty lidi až na výjimky nepoznávám, takže mě to docela šokovalo a vůbec si je neumím představit ve zpravodajství. Jako fotky pěkný, hezky sladěný, ale ty lidi vypadají, jako by vypadli z Beverly Hills:-)

Aaaaah no joooo.. ten by se na místo House docela i hodil... ten mě nějak vůbec nenapadl :D to bude tím, že sem z ordinace dohromady viděla asi tak 5 dílů :-D
Maroš tam prý byl v posledním díle a má tam hrát pořádně až od září :)

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 8. 2013 / 22:10:56
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 8. 2013 / 22:26:59 (před 11 roky)
off

Ty fotky jsou docela dobré, ale tak hrozně neoriginální, přijde mi že každou už jsem někde viděla.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
5. 8. 2013 / 00:57:29 (před 11 roky)
off

Pěkný! Možná ne vždy originální nápad, ale některý se hodně povedly a pobavily mě - nejvíc asi Stráňa na traktoru :D Zprávařský jsou taky hodně dobrý.

corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
5. 8. 2013 / 01:17:33 (před 11 roky)
off
anjoa napsal(a):

No dyť taky jo, proto se do těch zpráv nejspíš i dostali :-D
(Doteď si odčas s hrůzou vzpomenu jak před lety četly předpověď počasí slabikující modelky potom, co vyrazili zasloužilé meterology.)

Já už tu nejsem!
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 8. 2013 / 16:38:07 (před 11 roky)
off

kdyby se radši inspirovali u američanů programem místo fotkama.

Dadulinka
5. 8. 2013 / 17:42:21 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

kdyby se radši inspirovali u američanů programem místo fotkama.

Amen!

shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 8. 2013 / 23:27:01 (před 11 roky)
off
corine napsal(a):

No dyť taky jo, proto se do těch zpráv nejspíš i dostali :-D
(Doteď si odčas s hrůzou vzpomenu jak před lety četly předpověď počasí slabikující modelky potom, co vyrazili zasloužilé meterology.)

Já už si dlouho říkám, že do zpráv na Nově berou podle vzhledu. Kolik že je tam "missek"?

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 8. 2013 / 23:31:07 (před 11 roky)
off

Jelikož nesleduju ani jeden ze seriálů televize Nova, tak jsou mi jejich promo fotky úplně ukradený! :D

Airasza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
6. 8. 2013 / 22:13:12 (před 11 roky)
off

Koukám, že promo fotky jsou dělaný přes kopírák. Přátele bych překousla, ale ten House. Nechápu, proč se k těmhle seriálům vůbec dělají promo fotky...

Proč plýtvat čas na ztracené, život se stejně sebere a půjde dál.