Diskuze k článku Schéma sezóny 2013/2014: ABC
Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
14. 5. 2013 / 18:19:28 (před 11 roky)
off

Když už je řeč o ABC, bude nějaký podobný článek, nebo bleskovka o ABC Family? :)

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
14. 5. 2013 / 18:24:29 (před 11 roky)
off

Tak to vypadá, že budu mít pěkně zaplněný týden :)

There are no cows in space.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 5. 2013 / 18:30:07 (před 11 roky)
off
Kattharinna napsal(a):

Když už je řeč o ABC, bude nějaký podobný článek, nebo bleskovka o ABC Family? :)

Zatím není v plánu, ale pokud se nějaké informace objeví, tak určitě dáme vědět. Je docela možné, že se něco šustne i dneska během ABC panelu, uvidíme.

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
14. 5. 2013 / 18:43:59 (před 11 roky)
off

Priame prepojenie na OUaTiW nefunguje, je nutne ist cez vyhladavanie

Vyhadrzuje mi CHYBA 404
Ouvej. Signál se někde ztratil.

Vsetko ostatne ide normalne

ragelly
14. 5. 2013 / 19:05:21 (před 11 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Priame prepojenie na OUaTiW nefunguje, je nutne ist cez vyhladavanie

Vyhadrzuje mi CHYBA 404
Ouvej. Signál se někde ztratil.

Vsetko ostatne ide normalne

díky, opraveno :)

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
14. 5. 2013 / 19:12:25 (před 11 roky)
off

Asi ako každý sa teším na SHIELD, okrem toho som zvedavý aj na Ressurection.

Bol tu článok o problémových slotoch, ABC tam malo štvrtok o ôsmej. Tam som predpokladal Shield, ktorý bude mať určite vysokú sledovanosť, čo sa o OuaTiW určite nedá povedať. Asi najväčšiu šancu má v štýle AHS, 10 - 13 dielov s uzavretým dejom (tak to bolo tuším aj prezentované).

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 5. 2013 / 19:12:38
ragelly
14. 5. 2013 / 19:22:15 (před 11 roky)
off
Silvo911 napsal(a):

Asi ako každý sa teším na SHIELD, okrem toho som zvedavý aj na Ressurection.

Bol tu článok o problémových slotoch, ABC tam malo štvrtok o ôsmej. Tam som predpokladal Shield, ktorý bude mať určite vysokú sledovanosť, čo sa o OuaTiW určite nedá povedať. Asi najväčšiu šancu má v štýle AHS, 10 - 13 dielov s uzavretým dejom (tak to bolo tuším aj prezentované).

Úplně bych OUaTiW neodsuzovala, podle mě se na to lidi chytnou, i když teď nadávají, kolik je spin-offů a tak, ale přece jen to je další pohádka. Myslím, že rating bude nad 2.5.

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 5. 2013 / 22:13:05 (před 11 roky)
off

S tím Wonderlandem mě to taky docela překvapilo, jsem zvědavá jestli se takhle uchytí, protože bude mít dost silnou konkurenci. Mimochodem, i pro mě to je další seriál na pátek, are you kidding me? Zabilo by je dát něco na začátek týdne? :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
ragelly
14. 5. 2013 / 22:33:15 (před 11 roky)
off
Lucius napsal(a):

S tím Wonderlandem mě to taky docela překvapilo, jsem zvědavá jestli se takhle uchytí, protože bude mít dost silnou konkurenci. Mimochodem, i pro mě to je další seriál na pátek, are you kidding me? Zabilo by je dát něco na začátek týdne? :D

Co původní OUaT (pondělí)? :D

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
14. 5. 2013 / 22:51:58 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Úplně bych OUaTiW neodsuzovala, podle mě se na to lidi chytnou, i když teď nadávají, kolik je spin-offů a tak, ale přece jen to je další pohádka. Myslím, že rating bude nad 2.5.

Mne ani tak nevadilo, že je to spin-off, skôr som sa obával kvalitu/writing. Pokiaľ viem, robia to tí istí, čo pôvodné OuaT a to ma v druhej sérii dosť sklamalo. Ale po zhliadnutí traileru musím uznať, že to vyzerá dosť dobre. Uvidíme, čo z toho vzíde.

Lucius napsal(a):

A čo máme robiť my, čo máme každý deň minimálne 2 nové diely? :D

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 5. 2013 / 23:14:17 (před 11 roky)
off

Tak nevím, jestli mám mít radost ze čtvrtečního OUaTiW, jelikož ve stejnou dobu poběží na CW moji milovaní vampires... Na OUaTiW se moc těším a doufám, že sledovanost mít bude, ale aby to ohrozilo TVD? Tak to radši ne! :)

misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 5. 2013 / 16:38:42 (před 11 roky)
off

Once Upon a Time in Wonderland se podle mě hodně bude krýt s CW. Pokud bude CW chytré, na stejný večer, co bude premiéra Wonderlandu, dá návrat (nebo druhý díl) deníčků. Jinak se někdo může "přeorientovat". Podle traileru to vypadá ceklem ok, Alenku jsem nikdy neměla ráda, ale uvidíme.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
ragelly
15. 5. 2013 / 17:10:32 (před 11 roky)
off
misulka78 napsal(a):

Once Upon a Time in Wonderland se podle mě hodně bude krýt s CW. Pokud bude CW chytré, na stejný večer, co bude premiéra Wonderlandu, dá návrat (nebo druhý díl) deníčků. Jinak se někdo může "přeorientovat". Podle traileru to vypadá ceklem ok, Alenku jsem nikdy neměla ráda, ale uvidíme.

Myslím, že ten milion a půl TVD fanoušků je docela věrný, tam nebude problém. Spíš seriál utrpí kvůli TBBT.

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
15. 5. 2013 / 19:16:15 (před 11 roky)
off

V utorok dám šancu SHIELD, Lucky 7, Trophy Wife.
Vo štvrtok OUaTiW.
A nedeľa OUAT + Revenge ostáva, to je skvelá správa ! :D Myslela som si, že k OUAT presunú spin-off. No takto nezmenené mi to vyhovuje oveľa viac. :) 2 veľké srdcovky v jeden deň. :D

TONYNKO
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
16. 5. 2013 / 15:31:30 (před 11 roky)
off

Odkedy platí tento program ? :D

ragelly
16. 5. 2013 / 16:40:28 (před 11 roky)
off
TONYNKO napsal(a):

Odkedy platí tento program ? :D

Sezóna začíná různě, obecně to začne platit od půlky září, ale premiéry jsou rozprostřené od druhého zářijového týdne až do začátku října, jinak to ale bude platit zhruba celý rok, až na nějaká předčasná zrušení atd.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
22. 7. 2013 / 11:25:06 (před 11 roky)
off

betrayal mi připadalo na abc jako nejslabší seriál. a oni ho dají do své slavné neděle? zřejmě tomu budou chtít nahnat diváky, ale podle mě si tím akorát uškodí, 666pa ten čas taky nepomohl. kdyby tam radši dali třeba ga, tak mají jistotu, že v neděli je, do vysílání got, nikdo neporazí.