Diskuze k článku Trailery na novinky NBC 2013/2014
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 5. 2013 / 16:29:53 (před 11 roky)
off

Já se až divím, jak moc mě komedie potěšily. S NBC si totiž většinou (u komedií) do noty nepadnu, ale tady ty trailery mi fakt sedly. Jsem zvědavá, co se z toho nakonec vyklube.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
24. 5. 2013 / 16:57:35 (před 11 roky)
off

Rozhodně The Blacklist a Crissis, možná i Sean Saves The World a Ironside.

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 5. 2013 / 17:24:46 (před 11 roky)
off

V seznamu v tipovačce chybí seriál Crisis. Díky za doplnění

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
24. 5. 2013 / 17:56:28 (před 11 roky)
off
phoebe.h2 napsal(a):

V seznamu v tipovačce chybí seriál Crisis. Díky za doplnění

Taky na to ted koukam, navic tam je Crossbones, ktery ma bezet az za rok.
Jinak me nic extra nezaujalo, ale zkusim The Blacklist, Crisis a mozna dam sanci i Believe, Dracula a Ironside.

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
24. 5. 2013 / 18:11:22 (před 11 roky)
off

Rozhodně Blacklist :-) Jamese zbožňuju a čekám už dlouho, až se někde objeví :-D

A určitě Dracula.

Zbytek netuším, pár jich vypadá zajímavě, ale nevím jestli na ně bude čas. Letos se mi totiž vrací na obrazovky dost oblíbenců, plus staré dobré, které už mají pevné místo= hodně nabitý program :D

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
24. 5. 2013 / 18:28:31 (před 11 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Jenomže Crossbones se nasazuje do vysílání v midseason a tudíž spadá do sezóny 2013/2014, takže ten tam má být. ;)

Jsem si to myslel, ale serialy ktery jedou v midseason tak maj psany rok 2013 a tohle prave melo 2014, tak jsem bral ty roky podle sezony.

Tak ted koukam ze je to psany pod tabulkou :-D jsem si sroloval jen k tabulce predtim

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 5. 2013 / 18:31:11
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 5. 2013 / 18:31:28 (před 11 roky)
off

Hm, asi vyzkouším Believe, celkem mě zajímá, co z toho vyleze a rozhodně vyzkouším Ironside.

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 5. 2013 / 19:21:10 (před 11 roky)
off

Kdyby byl jedinym novym serialem The Blacklist, uplne by mi to stacilo. Vypada to suprove a jeste k tomu James Spader v hlavni roli...proste bomba. Komedie take ujdou, ale co me zatim moc nezaujalo je Ironside. Predelavky starych serialu byvaji uspesne (viz. Battlestar Galactica nebo H5O), ale tohle me zatim nejak nevzalo.

BTW kdo se vsadi, ze ta mlada (a hlavne nesympaticka) agentka z The Blacklist bude dcera Raymonda Reddingtona? :-)

Editováno: 2x | Naposledy: 24. 5. 2013 / 19:23:06
jukab
24. 5. 2013 / 20:00:05 (před 11 roky)
off

Snad aspoň některé z dramat či komedii dosáhne aspoň po pas Chuckovi, NBC by nějákého držáka v příští sezoně potřebovala jako sůl :)

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 5. 2013 / 21:31:20 (před 11 roky)
off

tak určitě blacklist a z komedií se mi nejvíc líbilo welcome to the family, ale i ostatní nebyly špatné

Rimmerson
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
24. 5. 2013 / 21:46:17 (před 11 roky)
off

Bohužel tady mě moc seriálů neoslovilo oproti foxu asi budu divnej ale na foxu sem si toho našel víc tady asi akorát budu sledovat The Michael J. Fox Show a jinak asi nic možná skouknu draculu ale nevím :D

Illyria
24. 5. 2013 / 22:02:27 (před 11 roky)
off
Shppen napsal(a):

BTW kdo se vsadi, ze ta mlada (a hlavne nesympaticka) agentka z The Blacklist bude dcera Raymonda Reddingtona? :-)

To bylo prvni co me napadlo :-) Ale možná, že když je to takhle předvídatelné tak to nebude ono...

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 5. 2013 / 22:56:43 (před 11 roky)
off

Tak určitě Blacklist, James Spader v hlavní roli, na to se těším už od Boston Legal.
Souhlas s tím, že trailer na Draculu je bída.
Z komedií budu koukat jenom na The Michael J. Fox Show, Sean saves the world mi nepřišlo vtipný, spíš trapný:-( a Welcome to the family a milionkrát ohrané vtipy o rozdílných rodinách taky není nic pro mě.
Šanci dám i Crissis, má tam hrát James Lafferty a jsem na něj zvědavá, jak si povede po OTH. Byl vůbec v tom traileru? Nějak jsem ho totiž nezaznamenala.

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 5. 2013 / 09:08:35 (před 11 roky)
off

No nestrašte, že Draculu zruší, já se na něj tak těším! :)

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
25. 5. 2013 / 09:40:53 (před 11 roky)
off

Blacklist urcite. Tesim sa na to odkedy som cital kratke popisky k pripravovanym serialom. Z ostatnych dam sancu Draculovi a fak ma zaujalo Believe. Dufam ze sa to nejako vyvinie do slusneho serialu alebo aspon slusneho priemeru.

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 5. 2013 / 10:28:19 (před 11 roky)
off
anjoa napsal(a):

Šanci dám i Crissis, má tam hrát James Lafferty a jsem na něj zvědavá, jak si povede po OTH. Byl vůbec v tom traileru? Nějak jsem ho totiž nezaznamenala.

Jj, byl, v 1:01.

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
25. 5. 2013 / 18:59:44 (před 11 roky)
off

NBC oproti minulé sezóně má mnohem lepší nabídku seriálů přesto dám šanci jen The Blacklist. Vypadá to dost dobře a ani mi nevadí že je to dost podobné Hannibalovi a The Following. Snad se to dožije aspoň pár sérií. Ještě dodám že komedie vypadají taky celkem slušně ale jelikož mám v komediích svoje stálice tak nemám v plánu přibírat další seriál i když je pravda že The Michael J. Fox Show mě docela láká. :-)

Illyria
26. 5. 2013 / 18:50:32 (před 11 roky)
off

Koukala jsem znovu na trailery a odkaz na Ironside nefunguje.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 5. 2013 / 19:23:44 (před 11 roky)
off
Illyria napsal(a):

Koukala jsem znovu na trailery a odkaz na Ironside nefunguje.

Opraveno, díky za upozornění. Bohužel z YT to každou chvíli mažou, takže to asi nebude poslední případ.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 7. 2013 / 16:32:24 (před 11 roky)
off

believe - pevné pouto mezi dospělým chlapem s mastnýma dlouhýma vlasama a malou holkou? to až moc hraničí s nevhodností. jak všichni vidí gay narážky v seriálech jako rizzoli and isles, scrubs apod., tak tady si člověk nebude moct pomoct nevidět tady něco taky. obzvlášť, když hlavní hrdina vypadá, že slídí kolem základek.
blacklist - tak jestli to nebude hit... a o co, že se ta ženská ukáže být spaderovou dcerou nebo dcerou nějakého jeho krimi kámoše?
crisis - tak z tohohle patetičnost úplně čiší. a ten proslov postřeleného černocha, jak jim to ukáže... děláte si ze mě prdel?
dracula - aspoň v 2. řadu věřím, když lidi v jeho podání žrali i hovado jindřicha viii. navíc grimm si na pátek vedlo taky dobře.
ironside - ale jo, lidi takové seriály žerou.
michael j. fox show - já bych mu to přála, ale na komedii to působí trošku depresivně. lidi z toho budou mít nepříjemný pocit, možná i pocit viny.
sean saves the world - všichni ho milovali ve will a grace, budou to minimálně půl řady horlivě sledovat.
welcome to the family - mně se to líbí. trochu mi to připomíná 18 to life, akorát tady seženu víc než 4 epizody.

Jardismo
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
25. 9. 2013 / 17:15:20 (před 11 roky)
off

Chtěl jsem se kouknout na trailer k Sean Saves the World a je bohužel nefunkční.

Jardismo