Diskuze k článku CW: Pět postřehů z panelu Upfronts
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
18. 5. 2013 / 15:36:44 (před 11 roky)
off

Vkládám naděje do Tommorow People kvůli Markovi Pellegrinovi a samozřejmě další Amell, bude se na co koukat :D
btw CW (WB) někdy vysílala i sitcomy, jo? to jsem asi ještě byla v plenkách :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 5. 2013 / 15:43:50 (před 11 roky)
on
allyska napsal(a):

Vkládám naděje do Tommorow People kvůli Markovi Pellegrinovi a samozřejmě další Amell, bude se na co koukat :D
btw CW (WB) někdy vysílala i sitcomy, jo? to jsem asi ještě byla v plenkách :D

Taky si na to vůbec nevzpomínám :D Ale psali tam back in sitcom business, takže asi někdy jo :D

Airasza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
18. 5. 2013 / 15:51:44 (před 11 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Tak u mě zavládlo celkem 18 novinek, u kterých už rozhodne jen pilot, zda je budu sledovat dál či ne. Ve zbylých novinkách jsem se zadrhl hned u traileru a tam to nevidím vůbec růžově. Ale v plánu mám kouknout na piloty všech novinek. Jen teda ta 18 má šanci, že v nich budu pokračovat dál. :)

Koukám, že jsme na tom podobně :D. No snad se mezi piloty nakonec něco najde.

Proč plýtvat čas na ztracené, život se stejně sebere a půjde dál.
Adi
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
18. 5. 2013 / 16:02:19 (před 11 roky)
off

Když jsem si včera přidávala novinky do kalendáře, tak jsem zjistila že nejvice jich tam mám právě od CW, tak doufám že je nezařízne hnedka na začátku. :D

"Don't study, be happy!!"
ragelly
18. 5. 2013 / 16:09:19 (před 11 roky)
on
Adi napsal(a):

Když jsem si včera přidávala novinky do kalendáře, tak jsem zjistila že nejvice jich tam mám právě od CW, tak doufám že je nezařízne hnedka na začátku. :D

To se u CW stává jen výjimečně, naštěstí :) Většinou těch 13 dílů minimálně odvysílají :)

ragelly
18. 5. 2013 / 16:53:57 (před 11 roky)
on

Ještě k těm sitcomům mi můj muž poradil: Sitcomy se vysílaly už za WB (ze které se později stala CW), např. The Steve Harvey Show nebo The Jamie Foxx Show. U nás nejvíce známá je ale asi Sabrina, mladá čarodějnice, kterou stanice přebrala v roce 2000 od ABCčka.

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 5. 2013 / 18:33:38 (před 11 roky)
off

Jo CW docela jede!:P

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 5. 2013 / 20:19:08 (před 11 roky)
off

Stanice CW vysílá můj nejoblíbenější seriál, takže jí mám samozřejmě i nejradši :) jediný, co se mi nelíbí je to, že mají stránky zaměřené jen na USA, ale to mají asi i ostatní stanice, ne?
Každopádně jejich video s nabídkou seriálů na další sezonu je skvělý (tak jako ty předtím...)

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
19. 5. 2013 / 15:34:05 (před 11 roky)
off

Ragelly, souhlasím s tebou. Parádní video! Na novou sezónu se těším, i když zatím nemám v plánu sledovat nabízené novinky..

shalimar2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
19. 5. 2013 / 20:25:45 (před 11 roky)
off

Nejvíce se mi na tom líbil trailer. Nemůžu se dočkat podzimu.

Zuzatko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 5. 2013 / 09:35:20 (před 11 roky)
off

CW se stává jednou z nejlepších amerických tv stanic. Úžasný video, strašně se těším na další sezónu a hlavně na Supernatural, protože poslední série skončila strašně napínavě.
Akorát se trochu bojím kam budou směřovat The vampire diaries a Beauty and the beast, protože v jednou případě se děj začíná strašně opakovat a v tom druhém se ani nerozjel...