Tak tomu říkám vysoké číslo. :) Jen tak dál a gratuluju.
Fascinuje mne výkonnost vás redaktorů, takže velká gratulace a jsem zvědav, kam poroste sz dál
Moc vám všem gratuluji :) Ani nevím, jak dlouho jsem tu registrovaná, myslím, že to je něco přes rok a co se týče seriálů jsem dříve chodila na CSFD, ale nyní už zavítám jen sem. Hlavně pro přehlednost a specializaci jen na seriály :) Největším přínosem je pro mě watchlist, protože dříve jsem si všechno hledala sama a psala tabulky v Excelu :D
Ještě jednou vám moc gratuluji a opravdu si cením vaší práce, jen tak dál :)
Tak nějak si pamatuji obdobi, kdy se tu moc nekomentovalo apod., zhruba pred dvema lety? Mozna krapet dele. Vloni jsem na tento web opet zabloudila a bylo to uplne neco jineho. Moc bych chtela podekovat vsem, co se na chodu tohoto super webu podili a vsem redaktorum, kteri nas stale zahlcuji novymi clanky, informace atd. Moc vam dekuji za vasi vytrvalou praci!!
Páni, tady se to rozrůstá. Vzpomínám na to bílo-červeno-černé dítko, které tak rychle dospělo a připadám si v souladu s trofejí Starý kmet... :)
Každý den se těším na vaše nové články, které poctivě všechny čtu. Moc děkuji za vyčerpávající informace o všech seriálech.
Gratuluju a přeju těch milionů ještě no milion? Jsem vám hrozně vděčná za práci kterou tu odvádíte a to jak se staráte. Posledních pár měsíců můj den není úplný pokud se sem nejuknu.
Za celou Gorillu gratuluju k tak skvělým číslům a už teď se těšíme na další spolupráci :-)
Musim rict, ze serialzone mi otevrel oci a ukazal nove obzory / smery v neprehlednem svete serialu.
Konecne mam poradek v tom co jsem videl, co prave sleduji, co chci videt a na co se mam tesit...
Diky za skvele odvedenou praci a gratuluji k milonu ...
Já jsem byl sem na SerialZone v podstatě dotažen, když jsme s holkama začali dělat titulky k Revolutionu. Pamatuju si, že dřív se mi SZ nelíbilo a proto jsem sem nechodil, ale teď si to už bez něj nedokážu představit. Všichni odvádíte perfektní práci a doufám, že můj revanš v podobě titulků je dostatečným. :D
Gratuluji! :)
SZ už je dlouhou dobu jedna z mých stále otevřených záložek, myslím, že pro nás všechny, ať už menší či větší, seriálofily, jste naprosto nepostradatelní! :)
Musím říct, že díky serialzone jsem se začala dívat na spoustu seriálů, které jsem předtím neznala. Takže vám děkuji za výborné články.
Milion je krásné číslo, jen tak dál. Gratiluju :)
Gratuluji. Díky serialzone mám perfektní přehled o mých seriálech a hlavně o nových seriálech:-)
Gratulacia a vďaka.
Wow a díky!
Jen tak dál, já se moc ráda zapojím aspoň těmi komentáři :)
A btw v tom seznamu článkařů mi nějak chybíš?
Díky moc všem čtenářům, jste bezva! A moc pěknej článek :)
Milion je neskutečné číslo a jak psala ragelly, vždycky netrpělivě čekám na ten první komentář :) ani netušíte jakou nám komentáře dělají radost, je to ocenění naší práce, takže nepřestávejte číst články a komentovat ;)
Gratulace SZ, jen tak dál!
Gratuluju :-)
Já bych zde ještě chtěla poděkovat všem překladatelům - titulkářům, ačkoliv anglicky rozumím celkem dobře, tak na seriály musím koukat s titulky - jsem hrozně líná, natož abych překládala. Takže si všeobecně vážím každého překladatele, který vytváří kvalitní titulky a dá si tu práci je opravdu vypiplat (ne CTRL+C, Google translator, CTRL+V). Nevím, kolik z vás si to tu přečte, ale i díky vám mají seriály takovou sledovanost, jakou mají!! Nenechte se odradit komentáři, že vám to dlouho trvá (to mi vždycky stoupne tlak do výšin a nejradši bych vraždila!:) ) Odvádíte skvělou práci, takže ještě jednou moc moc děkuji a doufám, že nejen za sebe! :)
Pááni, milion tak to je bomba. Já srdečně gratuluju :)
Obrovská gratulace a spoustu díky za vše co děláte.
Gratuluji. Serialzone by si měla udělit trofej PP (za perfektní práci).
Jen tak dál. ;-)
Jelikož ragelly je ztělesněná skromnost a do seznamu článkařů se neuvedla, tak bych ráda vyzdvihla i její články :) Všichni jste skvělí a moc děkuju za práci, kterou tady odvádíte :)Jen tak dál
Skvěle sepsaný článek, Ragelly :) a to číslo je obrovské. Pamatuji si ještě serialzone ve starší verzi, jak těch článků bylo opravdu méně oproti posledním pár let. Je to neuvěřitelné a mám za Vás tak velkou radost, protože jsem vždycky věřila, že SerialZone bude ještě úspěšnější, ale že až takhle a i celkem rychle, tak to mě příjemně překvapilo. Děkuji celé redakci a jen tak dál :)
Gratuluju!!
SZ jsem začala pravidelně navštěvovat teprve nedávno a teď se řadí mezi mé 3 nejoblíbenější stránky :)
A kam až to do konce roku dopracujete? Hmm.. hádala bych že asi tak 1.200 článků a 2.100.000 přečtení :P Moc bych vám takové a ještě mnohem větší čísla přála :)
Úžasné, gratulace!
Mě se líbí, že je tu všechno o seriálech přehledně pohromadě a já pak vždycky můžu machrovat, co všechno vím, o čem už jsem dávno četla a kolik seriálů znám..teď už musím zapracovat jen na sobě a pokusit se pomoct to tu ještě zdokonalit (pokud je to vůbec ještě možné. :))
Gratuluju, jen tak dál.
Díky všem za skvělé reakce :) Jinak tímto článkem se s vámi nenápadně loučím na následující tři týdny, jelikož státnice jsou tady a já neumím vůbec nic :D Takže bohužel SerialZone musí stranou, ale věřím, že ostatní článkaři vám to vynahradí ;)
ragelly napsal(a):
Díky všem za skvělé reakce :) Jinak tímto článkem se s vámi nenápadně loučím na následující tři týdny...
ale nekecej, to nevydržíš, znám tě :D
Tak gratulujem a teším sa už na ďalšie nové články a bleskovky! :)
To je tedy číslo, i tak a právě proto vám přeju, aby dál narůstalo. Jinak děkuju za super články, díky kterým zůstávám v obraze dění bez toho, aniž bych všechno musela hledat na internetu a trávit tím dlouhý čas (no, ne že bych ten dlouhý čas netrávila teď tady :D). Jen tak dál!
Je to super :)... tady ta stránka by se měla víc a víc rozrůstat :)
Odvádíte skvělou práci, díky.