Nejvíc mi bylo líto CSI: NY a Smash, tyhle seriály jsem měla ráda, je škoda, že už je po nich.
Jinak, pěkný článek :)
Kde jsou ty časy kdy Taylor Momsen vypadala tak jako na té fotce :D
ale některé z těchhle seriálů mi budou opravdu chytět :/
Vím, že Gossip Girl je prostě Gossip Girl a spousta lidí na ten seriál má svůj názor (jaká je to blbosta a taak), ale mě prostě bude chybět :) byla to taková skvělá oddychovka a jeden z mých prvních milovaných seriálů :D.
Ale chybět mi jich bude víc...
Pěknej fotočkánek, ale nevím, proč se diskuze jmenuje (na hlavní stránce): Fotočlánek Budiž jim země lehká... , Když se fotočlánek jmenuje: Nechť slzička ukápne...
Lizara napsal(a):
Pěknej fotočkánek, ale nevím, proč se diskuze jmenuje (na hlavní stránce): Fotočlánek Budiž jim země lehká... , Když se fotočlánek jmenuje: Nechť slzička ukápne...
Protože jsem si mezitím rozmyslel nadpis. :D
A chvíli bude trvat než se to vytlačí z cache...
Hezký článek. Hlavně na Gossip girl a The Office budu ráda vzpomínat. :)
CSI: NY a Gossip girl mi opravdu budou chybet. Preci jen to byly takove ty oddychove serialy. No, snad prijdou podobne oddychove serialy v nove sezone.
jedine, co som sledoval a sledoval som ich az do konca a budu mi aj chybat, su Fringe, Rules of Engagement a The Office...dokonale serialy a som rad, ze sa dockali aj slusneho zakoncenia, vratane RoE, kt. sice bolo zrusene, ale tvorcovia pocitali s koncom a zaverecna 100-sta epizoda sluzi zaroven aj ako skvely koniec, takze...:))
Mě bude nejvíce chybět Fringe a Gossip Girl, ale jsem ráda že sem jim dostalo uzavřených konců :-) a neskončilo to nějakým nervy drásajícím koncem :-) A CSI:NY mi bude chybět jen kvůli Eddie Cahillovi, snad se brzy uchytí v jiném seriálku :-)
Thadreth napsal(a):
Už jsem se lekl, že zrušili True Blood. I když ta to má teď taky na hraně, ale aspoň tu poslední sedmou sérii by mohli udělat. :) Jinak z těchto seriálů jsem nic neviděl, kromě Smash, ale ten mě přestal bavit hned po pár dílech.
Na hraně? :O Vždyť je úspěšnější než GoT...
Mik napsal(a):
Kam pak zmizel fotoclanek s platy hercu?
Technická chybka v publkačním plánu. :D Alespoň víte, na co se příští týden těšit. :D
Fruiko napsal(a):
Alespoň víte, na co se příští týden těšit. :D
ou...a ja uz som videl aj tie samotne platy :(( kurňa, kurňa, kurňa :D a to sa mi stalo prvykrat, ze som cital novy clanok tak skoro po jeho uvedeni...vacsinou sa k tomu dostanem tak za 2-3 hodiny...
Dobře tak Smash, Gossip girl a Fringe byli srdcovky. Gossip girl byl dokonce mm prvním Martonovým seriálem.
under.demonic.possession napsal(a):
Proč je na hlavní stránce u toho fotočlánku obrázek True blood? Už jsem se lekla, že to zrušili a já si toho ani nevšimla.
Protože mají ilustrační plakát se slzou. :D
Taky jsem měla šok, že by mi zrušili moje milovaný True Blood, to mi Fruiko nedělej :D Ale taky jsem četla, že je možnost, že 6. série bude poslední a že už mají i vymyšelený případný finále.
Chybět mi bude Smash a i Gossip Girl (sice ty poslední série byly fakt nuda, ale taková ta nostalgie tady je).
Ničeho mi není líto. Mno možná trošičku 30 Rock... ;)
Nejvíc mi bude chybět CSI: NY.. :/ A pak i Fringe..