Finále Mike a Molly se vysílalo a už se překládá (pomalu). Nejspíš chtěli v Americe vyvážit děsivé výjevy po tornádu trochou humoru. A těm, kdo byli katastrofou zasaženi, je nejspíš naprosto jedno, co se kde vysílá. Přeju jim hodně sil. Při pohledu na to, co dokáže příroda, mě mrazí.
Oprava: v USA se nevysílalo, viz příspěvky níže.
Silcasiles napsal(a):
Finále Mike a Molly se vysílalo a už se překládá (pomalu). Nejspíš chtěli v Americe vyvážit děsivé výjevy po tornádu trochou humoru.
Vysílalo se v Kanadě, v USA na CBS to skutečně odložili. ;)
Silcasiles napsal(a):
Finále Mike a Molly se vysílalo a už se překládá (pomalu). Nejspíš chtěli v Americe vyvážit děsivé výjevy po tornádu trochou humoru. A těm, kdo byli katastrofou zasaženi, je nejspíš naprosto jedno, co se kde vysílá. Přeju jim hodně sil. Při pohledu na to, co dokáže příroda, mě mrazí.
Pokud je na světě, tak asi z kanadské TV. V USA ho opravdu nevysílali, protože se tam vyskytovalo tornádo (podle popisu).
Tak to máte všichni jistě pravdu, já jsem epizodu stahovala z torrentů, z těch nepoznám, kde se vysílalo. Omlouvám se za svoji nevědomost. :-)
aha, já blbec zrušila stahování těsně před koncem ten den, protože jsem to posunutí zrovna četla a říkala jsem si, že je to zas nějaký fake soubor.
Kelly mám rada, snáď bude lepšia porotkyňa než Britney.