co jsem tak v průběhu první série slyšel tak by se možná měl Slade Wilson objevit i ve Starling City
P.S. tak Deathstroke by tam mohl být když vezmu že vv prvním díle byla jeho maska nabodnutá na ten kmen stromu
P.S. 2 ještě bych tam teda udělal Black Canary z Laurel
No, to by mohlo být zajímavé :)
Rozhodně se na druhou řadu těšim, hlavně na pokračování z ostrova!
Už se těšim.
No já jsem byla z akčního posledního dílu tak v šoku, že se nemůžu dočkat podzimu a nových dílů. Mezi námi, mě by nepřekvapilo ani kdyby to Tommy Merlyn nějak "záhadně" přežil a šel se mstít. Ale to už mám asi moc bujnou fantazii :)
OlinkaS napsal(a):
No já jsem byla z akčního posledního dílu tak v šoku, že se nemůžu dočkat podzimu a nových dílů. Mezi námi, mě by nepřekvapilo ani kdyby to Tommy Merlyn nějak "záhadně" přežil a šel se mstít. Ale to už mám asi moc bujnou fantazii :)
já jsem si říkal před posledním díle čekal že po tom jak viděl Olivera a Dinah, tak že bude v druhý řadě hlavním padouchem, ale on bohužel dopadl tak jak dopadl
Salem napsal(a):
já jsem si říkal před posledním díle čekal že po tom jak viděl Olivera a Dinah, tak že bude v druhý řadě hlavním padouchem, ale on bohužel dopadl tak jak dopadl
Podle mě by to bylo mimo jeho charakter. Tommy ze všeho nejvíc kritizoval násilí. Zjistit, co dělal jeho otec pro něj byl největší šok jeho života, takže myšlenka, že by něco podobnýho dělal taky, je naprosto nepředstavitelá. Leda by ho k tomu jeho otec nějak zpracovával, což jsme ale neviděli.