Nechci být rejpal, jen mě trošku zaráží vě větě: Například proč by HBO zabíjela svůj aktuálně třetí nejsledovanější seriál historie už v sedmé sezóně, když má materiál mnohem víc… právě to spojení když má materiál víc. Nechtěl jsi tam náhodou napsat když má materiál na mnohem víc? Anebo když má materiálu mnohem víc? :D
Síce blbá otázka, ale čo už. Aké 2 seriály sú najsledovanejšie na HBO teda keď nie Game of Thrones ???
pRo.lama napsal(a):
Síce blbá otázka, ale čo už. Aké 2 seriály sú najsledovanejšie na HBO teda keď nie Game of Thrones ???
Údaj byl převzat ze zahraničního článku, ale zkusím se ti podívat.
pRo.lama napsal(a):
1. The Sopranos
2. True Blood
epizodu GoT sleduje prumerne 9 milionu divaku, True Blood pres 12 mil. a The Sopranos to nevim
ted koukam ze cisla jsou uz rok stara, takze to ted bude asi jinak
Po druhé sezóně
historicky:
1. Sopranos
2. True Blood
3. Game of Thrones
aktuálně na konci roku 2012 (v závorce počet zhlédnutí na epizodu):
1. True Blood (12,6 M)
2. Game of Thrones (9,3 M)
3. Boardwalk Empire (8,4 M; GoT ho přeskočil na konci jeho sezóny když si už nevedl tak dobře)
No pevně doufám, že se GoT těch sedmi sezón opravdu dožije, ale mám trošku strach, že by sledovanost mohla jít dolů s nástupem Feast for Crows a Dance with Dragons (na druhou stranu, jestli je zhustí do jedné řady, tak by to snad šlo), které jsou po knižní stránce výrazně slabší, než první tři díly.
Marty8901 napsal(a):
No pevně doufám, že se GoT těch sedmi sezón opravdu dožije, ale mám trošku strach, že by sledovanost mohla jít dolů s nástupem Feast for Crows a Dance with Dragons (na druhou stranu, jestli je zhustí do jedné řady, tak by to snad šlo), které jsou po knižní stránce výrazně slabší, než první tři díly.
Tak je pravda, že Tanec s draky je celkem nuda(kromě konce a kapitol Davose a Theona)...ale Hostina pro vrány je podle mě naprasto skvělý díl.
Stejně ty knihy budou potom kombinovat kvůli časové ose, takže se ty dvě knihy hezky spojí do jedné velké...
Tak mi naopak přišla vedle 3. 5. kniha nejlepší. Hlavně dění v Essosu je velmi zajímavé. No, ale víc sérií bych asi stejně nedělala. Aby to nebylo zase moc natahované. I když - kdo ví, jak dlouhé a "hutné" budou Vichry a Sen.
Kolikokoli napsal(a):
Tak mi naopak přišla vedle 3. 5. kniha nejlepší. Hlavně dění v Essosu je velmi zajímavé. No, ale víc sérií bych asi stejně nedělala. Aby to nebylo zase moc natahované. I když - kdo ví, jak dlouhé a "hutné" budou Vichry a Sen.
No evidentně co čtenář, to názor :) Podle mě teda zase byla trojka jednoznačně nejlepší. No nechám se překvapit, jak to nakonec dopadne (v knižní i seriálové verzi).
Marty8901 napsal(a):
No evidentně co čtenář, to názor :) Podle mě teda zase byla trojka jednoznačně nejlepší. No nechám se překvapit, jak to nakonec dopadne (v knižní i seriálové verzi).
Tak třetí kniha je nejepší...o tom žádná ;)
Marty8901 napsal(a):
Jojo, třetí je nejlepší, ale hned za ní je právě Tanec. I když hlavně kvůli druhé půlce. Jinak nejhorší mi přišla asi Hostina, tam se nic moc nedělo (i když to je možná tím, že tam nebyly moje oblíbené postavy).
Já bych spíš řek, že příští série bude druhá polovina 3 knížky ale už se to začne napojovat i na 4. potažmo 5. knížku protože ty běží ve stejnej čas. Třeba bych řek a dost doufám, že Theonovo příběh se zase začne pohybovat aspoň před koncem 4 série, protože si taky řikam, kdo by se chtěl 2 série jenom koukat na to jak ho mučí. Na přeměnu na Reek/Smraďocha bude mít i tak dost času.
Marty8901 napsal(a):
no byla, ale taky mě nejvíc naštvala a nejvíc jsem u ní bečela, některé části už jsem četla mockrát a pořád mi vlhnou oči.
podle mě je tohle značně předčasné. martin odhaduje winds of winter na cca 1500 stránek, což by bylo ještě víc než trojka, co dostala dvě řady, a v jednom interview přiznal, že je docela klidně možné, že se mu ani všechno, co chce, do těch dvou posledních nevejde a bude muset napsat ještě jednu třeba.