Ačkoli mám TVD ráda, tak tohle mě teda vůbec nevzalo. :-)
To já se těším, ale nejsem si jistá tím dítětem..
Mám obavy z toho, jakým směrem chtějí The Originals posouvat. Je sice fajn, že to bude o nich ale aby se z toho nestaly další Upíří deníky - střídání postavy, výměny, odchody apod. Uvidíme no, třeba to bude hit a třeba taky ne.
Určitě se na to podívám tahle rodinka upírů pořádně oživila TVD jsem zvědav jak si povedou. Vlastní seriál určitě utáhnou. Jen doufám, že někoho uvidíme jako hostující hvězdu v pátě řadě deníků. Bylo by to fájn.
Elijaha i Klause a nakonec vlastně i Rebekah jsem si dost oblíbila, tak jsem na to zvědavá. A tipuju, že mě nějakou dobu bude bavit i Marcelovo charisma, takže tomu dám určitě šanci, i když ty spoilery teda nic moc :(
já se na The Originals těším, jsem zvědavá, jak se to vyvine s tím dítětem.
Těšíte se na spin-off Upířích deníků, The Originals?
Ano prosím, těšíme :)
Jako s tím dítětem to byla docela pecka, většinou mě podobný šílenosti napadají, ale tohle jsem nečekala...:D
No jako, na pilot se podívám určitě, ale lastně jedinej důvod, proč vůbec uvažuju o dívání je Rebekah, kterou mám vážně ráda. Jinak Marcel je mi děsně nesympatický a to s tím dítětem: jsem to jenom já nebo ještě někdo má pocit, že tohle už tu bylo?
Já se hrozně těším ,ale je škoda, že už nejspíš nebude Klaroline.
Už se těším, jsem zvědavá, jakým směrem se bude příběh seriálu a postavy posouvat :-)
Těším se moc, jsem zvědavá jak to bude s Klausem a zbytkem jeho family v NO pokračovat... Jen mi tam absolutně nesedí Hayley, ale s tím nic neudělám, budu to muset vydržet.
A doufám, že Klaus aspoň občas přifrčí navštívit starý dobrý "kámoše" do MF :)