3 obnovení :D tohle bude zajímavá sezóna :D
Almost Human vypada dost dobre na to se tesim a urcite zkusim i Sleepy Hollow, Gang Related a Enlisted (ze by trosku inspirace u Bluestone 42?).
Almost Human a možná i Enlisted a Brooklyn Nine-Nine.
Asi budu sledovat Enlisted které vypadá jak policejní akademie v armádě což mě jestě víc láká protože sme na policejní akademii vyrůstal :D Poté mě vcelku zaujalo Brooklyn Nine-Nine a Sleepy Hollow vypadá taky hodně zajímavě jinak mě nic nenadchlo :( :D
Mě se osobně líbí jen Almost Human a Sleeoy Hollow to ostatní mě ani trochu nezaujalo.
Nejvíc zaujal Almost Human a možná ale z velkým otazníkem zkusím Brooklyn Nine - Nine. Jinak zbytek moc nezaujal.
Modlím se a doufám že Almost Human budu vídat minimálně pár sezón.
Almost Human vypadá dobře, to určitě zkusím. Šanci dám i Sleepy Hollow, ten trailer mě sice moc nenadchnul a ta černoška je mi dost nesympatická, ale film se mi líbil.
Taky zkouknu Rake, australskou verzi miluju, tak uvidím, jak si povedou Američani. Zatím je teda v traileru shrnutý celý první díl:-) včetně poznámky o kuřeti. Velký šance tomu nedávám, protože to vypadá na rozdíl od té australské verze hodně, hodně uhlazené, proto jsem zvědavá, jestli to obšlehnou úplně celý - teď si trochu zaspoileruju taková švédská trojka se psem v americké televizi by mohla být zajímavá:-) jo a prostitutka je prostitutkou jenom v prvním dílu, pak studuje práva. K tomu Richard Roxburgh má vizáž sexy bad boye a Greg Kinnear vypadá jak divný chlápek od sousedů.
Zdá se to jenom mně, nebo jsou ty FOXovské komedie takové nevtipné?
Co se týče Enlisted: obsadit Geoffa Stultse, který podle mě neumí hrát, už udává seriálu jasný směr... do koše. Ostatně jako je to polední dobou se všemi jeho seriály, ze kterých umně vycucává svým (ne)hraním zábavu. I když je pravda, že některé nebaví i bez jeho přičinění. :)
Tak ALmost Human zatial zaujal asi najviac z pripravovanych, a nielen z Foxu. Uz len kvoli Urbanovi to urcite sledovat budem. A zaujal aj Sleepy Hollow a mozno, uvidim podla nalady pri prvom diele (a hlavne casu), dam sancu aj Gangs related
Byla jsem opravdu zvědavá na trailer k Sleepy Hollow, jelikož film s Johnny Deppem byl super. A teď, když jsem trailer už viděla musím říct, že film zůstane pořád super a seriál bude podle mě velký propadák... :(
Almost Human je tutovka. Dredd v seriálu je terno :-)
To ostatní už mám zatrženo pro zkouknutí, u něčeho sem tipoval prodloužení, ale doopravdy tomu nevěřím :-D
Mj v seznamu "Kdo přežije" jsou v nadpisech špatné odkazy na tyto seriály:
https://www.serialzone.cz/serial/we-are-men/
https://www.serialzone.cz/serial/gang-related/
https://www.serialzone.cz/serial/sean-saves-the-world/
(jsem dneska tipoval, tak jsem často odskakoval na profily :-))
Sleepy Hollow mě teda naštvalo! Čekal jsem taky něco jak ve filmu.. Přeskakování z jedný doby do jiný je špatný, hrozně špatný, nebavilo mě to nikde, tak nebude ani tady. Jinak piloty pustím u všeho a uvidím.
Mě se líbí kupodivu Almost Human a to přesto, že takové seriály vůbec nesleduji. Vypadá to jako trailer na film a to hodně drahý, tak snad se jim to povede a budou spokojeni s čísly sledovanosti.
Dám šanci Brooklynu, protože já Samberga opravdu můžu :-)
Enlisted mě zaujalo, ale jestli to bude stále dokola stejné vtípky (namakaní borci vs. ztroskotanci), tak tipuju jednu sezónu.
A Us & Them, no je to obyčejné, milé, ale je tam Rory a Mark z Parenthood. Alexis mám ráda a taky bych jí přála lepší roli. Ale mě tohle jednoduché přijde super, určitě si to pohlídám, ale mid-season, nevím nevím.
Každopádně mě na 100 % zaujal jen Almost Human a Brooklyn.
A Dads, to je jak obšlehnutí Partners, navíc extra nevtipné, tipuju 4 díly a konec :-D Ale je mi líto Ribsiho, ten by si zasloužil více.
Tak rozhodně se podívám na Almost human, to mě zaujalo hned od začátku :-) Nejspíše vyzkouším i Sleepy Hollow, vypadá to celkem ujetě, ale dám tomu šanci, ale to je tak vše z nabídky FOXu.
almost human - vypadá, že by mohl dostat šanci i příště.
brookly nine-nine - podivné, ale zase komedie/kriminálka by mě zajímala.
dads - setha miluju už od buffy, ale tohle vypadá strašně.
enlisted - dva starší bratry nesnáším, odchod toho nejmladšího ze suburgatory mě naštval. přeju mu zrušení.
gang related - srovnali jste to s mob doctor. ten se mi líbil. tohle vypadá... divně.
rake - nesympatický herec v ještě nesympatičtější roli.
sleepy hollow - cranova žena čarodějnice? tam už to přehnali. ale kdo ví. nejpodobnější to je asi grimmovi a tomu se daří i v pátek.
us and them - hlavní dvojice vypadá sympaticky a mám je ráda z předchozích rolí, ale jejich kamarádi jako by byli úmyslně vybráni, aby se co nejvíc podobali rebel wilson. proč? není jedna hrůza dost? takže jsem rozpolcená.