Docela mě mrzí že Da Vinci´s Demons má jen tak málo dílů, ale na druhou řadu se moc těším :-). A u Revolution jsem ráda že byl obnoven pro druhou řadu, po prvních dílech jsem se trochu obávala zrušení.
kate23 napsal(a):
Docela mě mrzí že Da Vinci´s Demons má jen tak málo dílů, ale na druhou řadu se moc těším :-). A u Revolution jsem ráda že byl obnoven pro druhou řadu, po prvních dílech jsem se trochu obávala zrušení.
No snad Da Vinci´s Demons i v druhé řadě udrží laťku :D
Teším sa na Revolution a som zvedavá, ako spravia finále a čo sa bude potom riešiť v 2.sérii. Seriál sa parádne rozbehol, dúfam, že sa to nepokazí. :-)
mě dost zaujalo The Killing - Holder už není takovej hazlík, už vypadá víc spořádaně, Lindenová se nám možná i usměje a Peter Skaarsgard je třešinkou na dortu, tomu na role byla snad ušitá na míru :-) Tak jsem zítra zvědavá...
Da Vincimu musí člověk přijít na chuť, mě to chytlo asi až po 4. nebo 5. díle...a teď si to užívám o dost víc. A vůbec...historických seriálů nikdy není dost.
The Killing, joo! Hodně se těším, už ať je to tady!
Jak se Revolution blíží ke svému konci je čím dál zajímavější, akorád škoda těch výplňových epizod. Kdyby nám tvůrci nemotali hlavu dalšíma záhadama, skrouhli seriál na max 15 epizod a soustředily se na jedno téma nebylo by to na škodu.
Na finále se rozhodně těšim ;-)