Koukám, že to bude pěkně nabité. Já si rozhodně nenechám ujít pokračování Pretty Little Liars a Web therapy. No a už se těším na piloty, hlavně k The Fosters a Mistresses. Snad nezklamou očekávání a bude se na co dívat :D
Už sa neuveriteľne neviem dočkať Teen Wolf a Suits! Ale aj Switched at Birth a Pretty Little Liars!
A úplne vás zbožňujem za tento (a aj ďalšie) články! Už pár dní rozmýšľam nad tým, čo by som tak pozerala a hľadala som seriál, ktorý má za sebou nejaké série a v lete pokračuje a vy ste mi teraz naložili slušnú porciu - vybrala som si 6 seriálov a hneď sa do nich idem pustiť! :) A to nás ešte čakajú ďalšie dni :D
Pre mňa je to Longmire a Under the Dome. Podľa ohlasov možno skúsim aj King & Maxwell a Siberia. Ak bude čas, tak sa cez leto pustím aj do Suits a Rizzoli & Isles.
V pondelok budem sledovať Teen Wolf, Switched at Birth a novinky Mistresses a Under the Dome. V utorok budem pokračovať v Pretty Little Liars. Ako tak pozerám, tak leto bude celkom nabité na to, ako som si myslela, že nebudem mať čo sledovať (pravidelne nové epizody) :D
Suits, The Killing, Breaking Bad
Suits konečně :) a Under the Dome snad také bude stát za to.
Michalenka napsal(a):
Konečně PLL!:))
už taky odpočítáváš hodiny? :D
Tohle je snad první léto, kdy nebudu dohánět resty z podzimu. ;)
Ale i tak to vidím našlapaně :)
Avengers, Breaking Bad, Dexter, Futurama, Ray Donovan, Suits, True Blood, The White Queen + nějaké novinky se jistě najdou. :)
Určitě Suits, je velká šance že Covert affairs a Rizzoli and Isles a the Glades. Jinak spíš budu dokoukávat Hawaii 5-0, Smash a Scrubs.
Já ještě doháním nějaké zbytky, asi to v životě nestihnu dotáhnout na počet zbývajících epizod 0... Těším se na PLL a Covert Affairs, kouknu i na Mistresses snad to bude stát za to =)
Čo sa týka pondelka a utorka - resp. utorka a stredy:
s titulkami skúsim:
glades, rizolli & isles, killing
pokračuvať budem s:
pll, percetion
a z noviniek, aj keď ma žiadna nejak extra nezaujala, dám šancu:
crossing lines, devious maids, under the dome
Právníci jsou o rok mladší? Něco jsem nepobrala, nebo tam má být starší? :)
Těším se na Under the Dome, asi se podívám i na tu záhadnou Sibiř a sjedu Suits :)
Taky musím občas chodit mezi lidi :D
Clear napsal(a):
Právníci jsou o rok mladší? Něco jsem nepobrala, nebo tam má být starší? :)
O rok mladší, o rok míň, ne? Vychází to...