Takže to vipadá na Futuramu a no Continuum už sleduji takže...
A víkendy sa do tohto seriálu nezaraďujú? Asi nebude chodiť veľa seriálov, ale čakala som na True Blood a tá bude vysielaná v nedeľu, nie?
Lill napsal(a):
A víkendy sa do tohto seriálu nezaraďujú? Asi nebude chodiť veľa seriálov, ale čakala som na True Blood a tá bude vysielaná v nedeľu, nie?
Co počkat na třetí díl?
Fruiko napsal(a):
Co počkat na třetí díl?
Ospravedňujem sa.
Myslela som, že cez víkendy bude minimum seriálov, tak sa neoplatí robiť zvlášť článok a okrem toho sa mi zdalo, že to je už ukončené, tá veta (Tak co máte vybráno? Pokud bude tohle deštivé léto pokračovat, tak to možná ani nebude stačit.) znie tak zakončujúco :D
Hurá, bude na co koukat. Jen je mi líto, že bude poslední řada mé milované Futurama - je to srdcovka. Třeba ji ale, jako už několikrát, obnoví. Uvidíme :-D
Koukám, že Futurama a Continuum to jistí... No tohle bude pěkně napěchované léto :)
Airasza napsal(a):
Koukám, že Futurama a Continuum to jistí... No tohle bude pěkně napěchované léto :)
Amen to that, sister.
Čo sa týka stredy až piatka - resp. štvrtka až soboty:
pokračuvať budem s: baby daddy
a z noviniek, aj keď ma nejak extra nezaujala, dám šancu: graceland
Z tohto výberu uvažujem iba o The Bridge a neskôr možno aj Graceland. Continuum už pozerám a pri Futurame si počkám na český dabing.
Hurá, konečně zase malá Emma a její family! :)
sullivan and son už začal? ve watchlistu furt nic, tak já myslela, že jsem se špatně dívala.