Třetí řada pro Continuum? Ta nejlepší zpráva dne.
Doufám, že se Kieře Cameronové nepodaří zastavit Liber8 a vrátit se domů. O čem by ten seriál pak byl? :D
Clear napsal(a):
Doufám, že se Kieře Cameronové nepodaří zastavit Liber8 a vrátit se domů. O čem by ten seriál pak byl? :D
Hele, já bych klidně uvítal celou sérii jenom z roku 2077, jak Kiera honí zločince... :D :D
Furiant napsal(a):
Hele, já bych klidně uvítal celou sérii jenom z roku 2077, jak Kiera honí zločince... :D :D
A nepřišel by tak seriál o svou původní podstatu? Aby to nebylo jako pátá série Fringe...
Clear napsal(a):
A nepřišel by tak seriál o svou původní podstatu? Aby to nebylo jako pátá série Fringe...
Ano, to je pravda, o tu podstatu, že teď v roce 2013 má Kiera techniku z budoucnosti a chce se vrátit domů, by to přišlo, na tom se shodneme. Ale taky říkám, že by mi další potenciální řada z roku 2077 prostě nevadila... klidně bych ji uvítal a prozkoumal svět v roce 2077. I kdyby měl jít Carlos s ní a pak by zase řešili, jak se má domů vrátit on... :D
Ti Borgiové mě teda docela mrzí :( Zrovna 3. serie mi přijde nejlepší a tolik jsem se těšila na pokračování.
Earenis napsal(a):
Ti Borgiové mě teda docela mrzí :( Zrovna 3. serie mi přijde nejlepší a tolik jsem se těšila na pokračování.
Přesně, s tím mě nakrkli, ale co se dá dělat alespoň to Continuum :D
Bylo by zajímavé vědět myšlenkové pochody Showtime, oni tři roky vysílají nějaký seriál, do kterého nacpou hromadu peněz a pak je jim "líto dalších peněz" investovat aspoň do závěrečného filmu? Je to obrovská škoda, The Borgias je podle mě hodně povedený historický seriál, který si prostě pořádné zakončení zaslouží...
Jinak zpráva ohledně Continuum je samozřejmě skvělá ;-)
The Borgias mě teda mrzí fest, tu čtvrtou řadu ještě mohli odklepnout. Ale snad dočkáme aspoň toho filmu. :)
Eliijah napsal(a):
The Borgias mě teda mrzí fest, tu čtvrtou řadu ještě mohli odklepnout. Ale snad dočkáme aspoň toho filmu. :)
Já se právě bojím, že se nedočkáme ani toho filmu :(
Hmmm tak film Borgias pry taky nebude :(
Furiant napsal(a):
Ano, to je pravda, o tu podstatu, že teď v roce 2013 má Kiera techniku z budoucnosti a chce se vrátit domů, by to přišlo, na tom se shodneme. Ale taky říkám, že by mi další potenciální řada z roku 2077 prostě nevadila... klidně bych ji uvítal a prozkoumal svět v roce 2077. I kdyby měl jít Carlos s ní a pak by zase řešili, jak se má domů vrátit on... :D
Přesně! Jen ať se klidně vrátí domů. Mě právě napadlo, že se nemůžou honit věčně, tak právě by se Kiera vrátila a Carlos by navštívil rok 2077 (stejně se u nás hrozně nudí).
Jsem ráda, že prodloužili. Podle mě si Continuum vystačí klidně na 5 řad :)
To jew bída, přitom sledovanost byla vyšší než u dvojky, to asi nijak neukončí...
Na konec Borgiů jsem se už pomalu připravovala, ale že nebude ukončovací film mě docela naštvalo :-( O pokračování Continuum jsem ani nezapochybovala :-)
a mně se borgiové tak líbili... ale malé sledovanosti se nemohli divit. vždyť byl každý díl na netu o týden dopředu.
naštval mě ale ten konec. četla jsem sice vyjádření producenta, jak to bylo ukončené, ale mě nepřijde. cesare a rodrigo byli na začátku ohromných plánů, které nikdy nedokončili, ale v seriálu se jim zatím daří, s jeho manželkou nedořešeno a lucrezie je troska, která neví, jestli má cesareho milovat, nenávidět nebo se ho bát. to první řada vypadala mnohem ukončeněji.