Tak to je prostě boží...skvělej nápad...škoda jen že nejde ten seriál co vyjde rozkliknout, abych zjistila, kdy ho začnou vysílat. Ale to si můžu klidně vyhledat sama.
Super, vysiel mi Gang Related, na ktory som zvedavy. Takze palec hore :)
Úžasně udělaný :) Sice asi neplánuju sledovat žádnou z novinek, ale líbí se mi nápad zpracování :) Taky bych ocenila rozklikávací odkazy na jednotlivé seriály, ale chápu, že my řadoví uživatelé si příšerně vymýšlíme :D Ale za to můžete vy, že jste nás tak rozmazlili!!! :D
To muselo teda dát práce. Super nápad, dopracovala jsem se k jednomu ze seriálů na něž se těším :-)
roselaflore napsal(a):
To muselo teda dát práce. Super nápad, dopracovala jsem se k jednomu ze seriálů na něž se těším :-)
No to teda muselo! Našla jsem si tu hned tři dramata :)
Skvělá práce. :)
Výborná vec,vdaka.
klobuk dole pred autorom ze do niecoho takeho isiel.. musel sa s tym pohrat, a vysledok je uzasny :) aj podla odpovedi som si tam nasla presne tie serialy ktore som si vybrala... palec hore..
já fruika napráskám :))
dělal to několik dní, takže ho hezky chvalte dál a koukejte se o to podělit na vašem facebooku :)
Wow teda vážně to muselo dát práce. Prostě super nápad :). A vážně mě pobavilo to u The Originals :D musí být hezcí.. to se povedlo :D.
Fruiko, klobouk dolů! Něco tak úžasného jsem neviděla už hodně dlouho! Ani by mě nic takového nenapadlo. Takovou práci sis dal. Vážně úžasné!
Pěkně propracovaný diagram, vážně smekám :)
Skvělý!
Tak tohle je vážně fantastické. Díky Fruiko, díky!!! :)
dokonalý :) a taky se přikláním k prokliku na vygenerovaný seriál
Moc krásný výtvor :-) já mám jednodušší klíč k výběru co budu sledovat, když uvidím že se na seriál začnou dělat titulky :-) Protože i kdybych se na seriál chtěla sebevíc koukat bez titulek si to prostě nevychutnám. Takže jestli budou titulky na všechny, tak snad dám všechny :-)
Velmi povedené :) ale výběr mi to moc neulehčilo, brala bych jich spoustu, jen nebude tolik času :)
Budiž klikací. Nevím v jakých prohlížečích to funguje (protože to je jeden obří obrázek a ten se klikací dělá blbě), ale snad ve většině...
Na mě je to moc složitý... já se vždycky vydám všemi směry a pak se v půlce ztratím :D
Výborný nápad. Propracované a vtipné. Chystám se určitě pár novinek zkusit.
ps: vyšlo mi - Sleepy Hollow - což je jedna z nich.
Díky
Bombastické! :)
Super. Skončil jem u Tomorow people.... Díky...
Páni, tak tohle je úžasný. Vyšel mi seriál, který jsem ani nevěděla, že se bude vysílat, takže ho určitě zkusím :)
Ještě jednou tleskám :) V Google Chrome to jede bez problému :)
Skvěl práce, povedený diagram... Skončil jsem z komedií u Undateable a z dramat u The Blacklist, no a když jsem to zkusil ještě jednou trochu jinak, tak mi vyšel i S.H.I.E.L.D, a přesně na to se chystám :-)
Zkrátka se ti to povedlo...
Paráda! Teda, hrozný zlo, už ani lenost mě neuchrání před prohlubováním závislosti :D Yep, moc povedené a některé kategorie vážně pobavily. Btw. odkaz na Rake vede k původnímu seriálu, nikoliv k novince, ehm, jdu se koukat na kanibaly...
Tak tohle je naprosto super nápad a myslím, že tím sdílím názor i ostatních. Výborné :)).
Páni, vážně skvělá práce. Vyšel mi Blacklist a na ten se těším asi nejvíc.:-)
Parádní diagram! Vyšlo mi Believe, ale kandidátů na koukání mám mnohem víc ;).
Jemné poplácání po zádech následované ohlušujícím davovým potleskem ;-)
Skvělý nápad v úžasném provedení.
Díky Fruiko!
Do seznamu 'Chci vidět' (sakra, tam už těch položek je?! :O) právě přibyla novinka Almost Human :)
Skvelá vecička :) Mne z drám vyšla Dracula a z komédií We Are Men. Na obidve sa chystám. :D
Tak tohle mě vážně dostalo! Skvělý práce! :)
Moc pěkné :-). Našla jsem si více seriálu které bych chtěla vidět. Rake a The Blacklist na oba jsem zvědavá
Tohle je vážně povedené.:D Jak nápad, tak provedení. :)
Skvělý nápad, díky, hned jsem si něco našla, tak jsem zvědavá :)
A to jsem si myslela že už vás víc milovat nejde :D Naprosto skvělý nápad
Pěkné schéma.
je to pěkné ale po chvílí jsem se ztratil :)
Úžasný!
Dokonce jsem se dostala k seriálum, který chci opravdu začít sledovat! :)
Skvělá práce, vyšly mi tři seriály a funguje to i na iPadu v Safari, pokud by někoho zajímala funkčnost :-))
Very, very, very nice :-)
Sice už mám všechny seriály naklikány do "chci vidět" ze všech těch novinek a článků, co se tu každý den objevují, ale rád jsem si to projel, některé hlášky pobavily :-)
Boží věc totok, plno srandy s tím. Samozřejmě mi vyšlo přesně to, co chci koukat :P
Páni to je úžasné. Jak vás to napadlo?
To je úžasná práce. Rozhodně jsem si vybrala něco do "chci vidět."
Tohle se povedlo, skvěle jsem se pobavila.
Super nápad a skvelé spracovanie.
úžasné, jste nejlepší. Odvádíte skvělou práci, děkujeme !!!
Super článek:)) už ted to vidím na seriál tommorow people:P
Páni, jste nejlepší!
Dost dobrej článek :D I když už mám vybrané ty svoje, na které se chystám koukat, byla legrace sledovat, jaké odpovědi mě k nim dostanou :)
Tak tohle je bomba :) málem jsem musela nasazovat zpátky oči, protože při pohledu na tohle mi vypadly :)
Perfektní!! Vážně skvělý nápad. Nikdy nebylo vybírání seriálů snadnější! Opravdu děkuju. Moc se mi to líbí! Udělali jste to báječně :D
http://www.geekologie.com/2011/05/12/scifi-movie-flowchart-full.jpg
chapu, ze to bylo potreba aktualizovat -_o
Výbornej nápad,vyšlo mi Sleepy Hollow a S.H.I.E.L.D. na který se těším:-) Ale trošku mi tam chybí Under the Dome na který jsem taky zvědavá :-(
Lucuška napsal(a):
Výbornej nápad,vyšlo mi Sleepy Hollow a S.H.I.E.L.D. na který se těším:-) Ale trošku mi tam chybí Under the Dome na který jsem taky zvědavá :-(
Není novinka pro novou sezónu. Jelikož je to letní seriál, tak patří ještě do letoší sezóny (tedy loňská novinka).
Fruiko napsal(a):
Není novinka pro novou sezónu. Jelikož je to letní seriál, tak patří ještě do letoší sezóny (tedy loňská novinka).
Tak to se omlouvám, to jsem netušila. Díky za objasnění :-)
Je to hezky vymyšlené! (y)
Už se na některé nemůžu dočkat... obzvlášť na The Original!
vy jste blázni. to vám muselo dát práce. nedělat si vlastní průzkum, tak se rozhoduju podle toho.
p.s.: ale nemáte believe a resurrection obráceně?
ševča napsal(a):
p.s.: ale nemáte believe a resurrection obráceně?
Máme, ale jelikož je to obrázek, tak se to špatně upravuje.
Fruiko napsal(a):
Máme, ale jelikož je to obrázek, tak se to špatně upravuje.
to jasně.