Diskuze k článku Stana Katic ví, jak Kate odpoví na Rickovu otázku
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
16. 6. 2013 / 11:09:43 (před 11 roky)
off

Opravdu se mi libilo, ze udelali zmenu a cliffhanger je ted z oblasti vztahu a ne nejaky super akcni smrt nebo zivot moment. Doufam, ze rekne ano, ackoli kdyby rekla ne asi by tam byl vetsi prostor pro vyvoj vztahu a cele linky.

mnaulinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
16. 6. 2013 / 11:44:43 (před 11 roky)
off

Zcela upřímně mě ten konec tak překvapil, až jsem vykřikla tak hlasitě, že museli nadskočit ještě lidi o půl kilometru dál. :D Čekala jsem všechno, jenom tohle ne. Měla by říct ano, jinak Castelovi zlomí srdce a mně taky. Plus už mi přijde, že tam bylo dost scén a zápletek ve smyslu "já jsem ta drsňačka, co není závislá na žádném chlapovi a ke štěstí mi stačí moje práce".

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
16. 6. 2013 / 12:03:45 (před 11 roky)
off

Trochu se bojím toho, aby při kladné odpovědi seriál nenabral trochu jiný spád. Aby nám tvůrci nepředhazovali šťastný manželský pár a zapomněli tak na Castla plného vtipu, narážek a vtipných situací z jeho strany vůči Kate.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
JajinkaBeck
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
17. 6. 2013 / 14:13:51 (před 11 roky)
off

Osobně si myslím, že jen jednoduché "ANO" nebo "NE" to nebude :-)

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 6. 2013 / 14:15:39 (před 11 roky)
on

well, jak rikaji anglicky mluvici kolegove, tohle bylo zapeklite a uprimne nevim co si o tom mam myslet. Kate ma pred sebou zivotne dulezite rozhodnuti a Rick ji do toho da takovouhle "ultimatni" pecku, kterou ji v podstate zkrouti ruku za zada. Ze se jednou zepta jsem cekal, asi jako vsichni, ale to nacasovani, to je ... hmmm ... . Uprimne, byt ted na Beckettove miste, tak ho za tu otazku budu nenavidet ...
Takze se nemuzu dockat ... uz aby to tu bylo!

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 6. 2013 / 18:20:46 (před 11 roky)
off
JajinkaBeck napsal(a):

Tak samozřejmě:) Pokud to bude ''ANO'' Caskett bude mít svatbu a seriál pude do kytek a pokud ''NE'', tak budou různý obchůzky dokud nebude stejně svatba, a seriál pude do kytek:D

Ale i když asi každej touží po ''ANO'' já osobně si myslím, že na svatbu je přece jenom moc brzo:))

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 6. 2013 / 18:30:05 (před 11 roky)
off
Michalenka napsal(a):

Tak samozřejmě:) Pokud to bude ''ANO'' Caskett bude mít svatbu a seriál pude do kytek a pokud ''NE'', tak budou různý obchůzky dokud nebude stejně svatba, a seriál pude do kytek:D

Ale i když asi každej touží po ''ANO'' já osobně si myslím, že na svatbu je přece jenom moc brzo:))

Tak jakože ano to být může... Přiznejme si, jak často se v seriálu stane, že i po kladné odpovědi nepřijde hladký průběh zásnub završený hladkou a ničím nenarušenou svatbou :D Klidně se můžou zasnoubit, ale svatba bude ještě trvat, pravděpodobně se do té doby ještě tak 2x rozejdou :D

arwn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
17. 6. 2013 / 19:06:24 (před 11 roky)
off

Podle mne Kate povi ze by si ho rada vzala ale ted nemuze. Bude prstynek nosit na druhej ruke pretoze sa na to este neciti. Pocitam ze to budu natahovat tak 10 epizod

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
18. 6. 2013 / 12:11:27 (před 11 roky)
on
JajinkaBeck napsal(a):

přesně to si myslím já... otázka, kterou Rick položil je dost měnící (ať už by odpověděla ANO či NE) a Kate ji nečekala (o mě se to ovšem říct nedá, Rick sice ještě nevěděl, že to udělá, mě to ovšem bylo jasný), vzhledem k tomu, že se v poslední epizodě docela chytli a nemluvili spolu... A hlavně Rick ji nepožádal úplně z těch nejlepších důvodů, takže proto bych se přikláněla k odpovědi "ANO, ale až někdy v budoucnu". Nahrává tomu i to, co řekla Stana - že odpověď Kate bude perfektní pro ni i seriál. Na druhou stranu ale Kate není vdavkuchtivá žena, pro které by svatba byla cíl a pak by se usadila a hrála si na hospodyňku... Takže myslím, že manželství by zase tolik změnit nemuselo, jen by už neřešili partnerské problémy, ale manželské... Ale zase si Kate moc neumím představit jako nevlastní mámu Alexis, i když ta bydlí sama na koleji...

Mě spíš zajímá, co bude s tou prací v DC - na jednu stranu jsem moc nepochopila, proč by měla být lepší než ta, kterou Kate teď má (kromě pár výhod jako zodpovídání se méně nadřízeným, vetší plat apod., ale na to Kate stejně moc nehraje, jde jí spíš o činění spravedlnosti za mrtvé, což práce v DC v popisu práce nemá), ale každopádně se jí ta práce z nějakého důvodu líbila, takže otázkou spíš je to, jak by to tvůrci vyřešili... Já osobně si ale myslím, že tu práci nevezme (i když finální díl páté série tvrdil pravý opak) - seriál by se moc změnil a podle mě né k lepšímu. Já vždycky říkala, že seriál Castle není o vyšetřování vražd jako třeba CSI, tady jsou ty vraždy jen pozadím, Castle je o humoru, Rickově fantazii, která se střetává s Katiným rozumem a jejich skvělé chemii, kterou žádná jiná dvojice na obrazovkách nemá a proto mám tenhle seriál ráda, i když mě často jednotlivé díly dost nudí. Stejně týden na to s radostí usednu k dalšímu dílu. Ale tenhle seriál tvoří i vedlejší postavy Kevin a Espo a bez těch by to nebylo ono a ti by v DC být nemohli. A aby tvůrci udělali dělené epizody New York/DC 50/50, tak šílení snad nejsou...

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
18. 6. 2013 / 12:39:31 (před 11 roky)
off

Já bych to spíš viděla na časový skok - Kate řekla v rozhovoru s tátou, že tu práci chce, takže by bylo divný, kdyby ji najednou nechtěla jenom proto, že ji Castle požádal o ruku. Takže kdyby tam hodili třeba skok o měsíc nebo o tři později (Kate by celou tu dobu pracovala v DC), ukázali by Kate, jak v DC není spokojená, že ji ta práce nenaplňuje (tady naprosto souhlasím s Anyk, řešení vražd a činění spravedlnosti se stalo jejím posláním) a tak by dala výpověď a vrátila se zpátky... Ještě když Staně dovolili, aby si ostříhala vlasy. :D

A celou tu dobu by klidně mohla být zasnoubená. Odmítnutí by museli zpracovat nějak šikovně, aby tím Castla a Beckettovou nevrátili zase na začátek.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
18. 7. 2013 / 17:07:49 (před 11 roky)
off

to je sice hezké, co stana řekla o tom, proč by kate nemohla pracovat v dc a castle za ní dojíždět, ale o čem by ten seriál byl? mně se na něm líbí ta jednoduchost. ty konspirační díly, kdy nejde o jednudochou vraždu, ale o politiku a vraždu katiny matky, mě baví nejmíň. s kate v dc by castle neměl koho sledovat na okrsku a s něčím takovým se můžem rozloučit. kate by dělala přesně na tom, co mě nebaví.