To je nefééér, minulý týždeň bolo len 14 fotiek! :D
Inak ma zaujíma, tá Kristen Bell (Veronica Mars), to nie je fotka priamo zo seriálu, že? Lebo si nespomínam, že by tak niekedy bola oblečená v seriáli.
Na dovolenku so všetkými naraz :D A kto mi tam chýba? Olivia Wild, Katie Cassidy a mnoho mnoho iných
Tak přeci jen to šlo. I pánové se dočkali. Já osobně bych bez váhání vyrazil na dovču se Stanou Katic a Kristen Bell. :-)
Lill napsal(a):
Inak ma zaujíma, tá Kristen Bell (Veronica Mars), to nie je fotka priamo zo seriálu, že? Lebo si nespomínam, že by tak niekedy bola oblečená v seriáli.
Přesně tak, tudíž by bylo jen fér, kdyby se dámy dočkaly ještě minimálně jednoho fotočlánku s nahatými pány :D
hunterX napsal(a):
Na dovolenku so všetkými naraz :D
Tak to by bol drahý špás :D
puf-muf napsal(a):
Tak to by bol drahý špás :D
Na to som ani nepomyslel. Ale tak všetky majú dosť peňazí tak by sa postarali o mňa :D
hunterX napsal(a):
Na to som ani nepomyslel. Ale tak všetky majú dosť peňazí tak by sa postarali o mňa :D
Správna úvaha :D
Článek se opět vydařil. Sice to nemůžu ohodnotit stejně, jako mužské osazenstvo stránek, ale dávám vám palec nahoru. Akorát mě mrzí, že chybí Olivia Wilde.
I když jsem žena a hetero :D, tak mě článek nesmírně potěšil. Spoustu mých oblíbených hereček. Obzvlášť mě potěšila fotka Laury Vandervoot co by Kary. Vím, že krasotinek by se sem dalo dát tuny, ale chyběly mi tu docela Kristin Kreuk a Sarah Michelle Gellar.
Tak jako že jsem holka a hetero, ale i tak moc skvělých hereček a mých velkých favoritek jako je Stana Katic ( až na ty plavky co jsou spíš jak silonky splácané dohromady narychlo), pak taky Laura Vandervoot ale hlavně Grace Park ( obzvlášť když uvážím že ta fotka je ze scény kdy Kono dává pravý hák nějakému chlapovi co jí sebral vlnu tak se mi to zdá vtipné)
Mně tu logicky chyběla Anna Silk, když hraje sukubu. Jinak pánové se mají opravdu co do počtu lépe. :D
Nejlepší fotočlánek ze všech :-)
channina napsal(a):
Přesně tak, tudíž by bylo jen fér, kdyby se dámy dočkaly ještě minimálně jednoho fotočlánku s nahatými pány :D
Souhlasím a zvedám packu, kdyby se hlasovalo o dalším fotočlánku. Taky pro mě není problém najít fotky těch herců. Opravdu žádný problém! :D
Kono!!!
Lill napsal(a):
Hele, my jsme se museli doprošovat, a proto teď máme nějaké bonusové fotky :D
Za mě dávám palec nahoru za Yvonne Strahovski a Kaley Cuoco (i když její fotka v článku není z nejlepších).
Marty8901 napsal(a):
Za mě dávám palec nahoru za Yvonne Strahovski a Kaley Cuoco (i když její fotka v článku není z nejlepších).
Já osobně jsem se na Kaley také těšil. V Big Bangu je tolik skvělých scén, odkud by šlo udělat fotku do tohoto fotočlánku a opravdu tato zvolená není úplně nejlepší. Každopádně ten zbytek to vyrovnává, ne?
tak 1,3,5 a 17 zabalit sebou
Salem napsal(a):
tak 1,3,5 a 17 zabalit sebou
coze ?? to si to tu takto znackujeme ? :D :D v tom pripade si beriem 7,13,18 a 20 :P
Teda jeste ze tam byla Stana Katic! Ponevadz ta placatka z DaVinciho Demonu by nebyl dustojny konec. Jak rikava moje mati - ta zdedila prsa po dedeckovi. :)
P.S.: Omlouvam se vsem, ktere to pripadne mohlo urazit. Nebylo to mysleno nijak zle, jsem proste hornak no... ;)
Pěkný článek. :) A když už si tu takhle zabíráte, tak 1, 5, 6, 18 a 20. :D
EDIT: Koukám, že o některé je větší zájem, tak snad je naklonujete. :D
Ok. Tak já si zabírám 9 než mi jí někdo vyfoukne :-)
Locke napsal(a):
ocividne take pravidla neplatia(aj ked povodne som to tak zamyslal), kedze clovek nad tebou si zobral uz zabrate kocky aj odo mna aj od Salema :D
inekafe napsal(a):
ocividne take pravidla neplatia(aj ked povodne som to tak zamyslal), kedze clovek nad tebou si zobral uz zabrate kocky aj odo mna aj od Salema :D
Dobře. V tom případě beru všechny mimo Lisy Cuddyové z House :-)
Locke napsal(a):
Dobře. V tom případě beru všechny mimo Lisy Cuddyové z House :-)
v takom svete by som ja zase bral vsetky okrem Jennifer Garner(mam na nu alergiu), Evy Longorie, Lucy Lawless(ta uz ma teraz snad 50 rokov a vyzera otrasne :D - narozdiel od Lisy Edelstein - tu by som naopak bral :)), Heather Morris, Gabrielle Anwar(vzdy ked vidim jej fotku, je mi do placu) a Laury Haddock...u Alyssy Milano by som musel porozmyslat a u Kelly Carlson tiez - tu som doteraz vobec ani len menom nepoznal, ani tvar mi nic nehovori(nevidel som Nip/Tuck), takze tak...ano, som vyberavy :D
inekafe napsal(a):
Lucy Lawless(ta uz ma teraz snad 50 rokov a vyzera otrasne
je ji 45 a porad vypada dost dobre, coz bylo videt treba ve Spartakovi
Marty8901 napsal(a):
Jo a taky je máme oblečený narozdíl od vás, takže jsme jich dostali víc.
Mik napsal(a):
je ji 45 a porad vypada dost dobre, coz bylo videt treba ve Spartakovi
ja sa nehadam, kazdy ma svoj nazor :) ale tak je pravda, ze mne sa nepacila uz odjakziva, ani v Xene som ju ako nejaky "sex symbol" nebral...ale aspon bola mlada, teraz uz ma tych 45 ako pises a proste nie...nikdy ma nedostala :) a v Spartacovi uz vonkoncom, keby radsej zostala oblecena :D
Mik napsal(a):
suhlasim :) nabuduce kludne mozme mat rovnaky pocet fotiek, ale podprsenky dole! :D (co by az taky problem nebol pri dnesnom pocte kablovkovych serialov :))
určite chýba SMG, Jordana Brewster, Ksenia Solo, Caterina Scorsone, Sarah Shahi, Beth Riesgraf, Shay Mitchell, Anna Silk, Kristin Kreuk, Maggie Q, Maggie Lawson, ... (len pri niektorých by sa asi vhodná fotka hľadala dlhšie)
Mik napsal(a):
Vidíš to, tenhleten argument mě kupodivu nenapadl :)
Locke napsal(a):
Ne, ne. Ta je má. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Ne, ne. Ta je má. :-)
Pozdě. Máš smůlu :)
EDIT: Tak ne, byl jsi fakt první :)
Z tohohle výběru je nej Yvonne, Chuck byl holt šťastlivec :) Jinak obě Jenni jsou taky super :) Chybí mi mnoho hereček, ale každý má jiný vkus...
Mik napsal(a):
Ale taky je máte jenom v kalhotkách. Ti naši měli kalhoty, takže nepindejte! :D
Tady jednoznačně chybí Pamela ze seriálu Baywatch! :)
Ree napsal(a):
Ale taky je máte jenom v kalhotkách. Ti naši měli kalhoty, takže nepindejte! :D
A jaky je v tom rozdil? Stejne neni nic videt. Kdyby byly otoceny zadama nebo bokem, aby se dalo podivat na zadecek v tech kalhotkach, tak bych tu tvoji namitku bral, ale takhle je to na stejno.
Mik napsal(a):
A jaky je v tom rozdil? Stejne neni nic videt. Kdyby byly otoceny zadama nebo bokem, aby se dalo podivat na zadecek v tech kalhotkach, tak bych tu tvoji namitku bral, ale takhle je to na stejno.
To je jedno. Jde o princip :D
Ragelly, nechci rejpat, ale proč mají chlapi víc fotek na koukání?? ;)
Takže bude pokráčko..viď?
Lill napsal(a):
taky jsem se chtěla zeptat, kde to vzali. kristen hrála v nějakém filmu fanynku sci-fi a komiksů. není to spíš z toho?
Ano, je to z filmu Fanboys, je oblečená jako princezna Leia ze Star Wars.
petruska.77 napsal(a):
Tady jednoznačně chybí Pamela ze seriálu Baywatch! :)
Když už jsme u Beywatch tak taky z parodie Son of the Beach (Pobřežní Lýtka) chybí Jaime Boreanaz dříve Bergman co by Cummings :D Ta mi opravdu chybí a nebo Charisma Charpenter v Angelovi nebo ve Veronice Mars byla hezky v plavečkách :)
Jako těla mají moc hezká všechny, ale některé z nich vypadají v ksichtě jako chlap :D. Jinak dobré zpestření úterního dne :D
[citace=Dadulinka]Teda jeste ze tam byla Stana Katic! Ponevadz ta placatka z DaVinciho Demonu by nebyl dustojny konec. Jak rikava moje mati - ta zdedila prsa po dedeckovi. :)
Teda nechci tady rozjet žádnou hádku, Castla miluju, ale cože:D? Stana je uplně plochá a navíc má ten nešťastnej typ mužský postavy (široký pas, žádné boky). Kde vidíš nějaké vnady:D?
Sang napsal(a):
[citace=Dadulinka]Teda jeste ze tam byla Stana Katic! Ponevadz ta placatka z DaVinciho Demonu by nebyl dustojny konec. Jak rikava moje mati - ta zdedila prsa po dedeckovi. :)
Teda nechci tady rozjet žádnou hádku, Castla miluju, ale cože:D? Stana je uplně plochá a navíc má ten nešťastnej typ mužský postavy (široký pas, žádné boky). Kde vidíš nějaké vnady:D?
Víš, jak se to říká ne? Malý prsa, taky prsa :D
Tohle je mnohem lepší než co bylo minulí týden! :-D
Jako každý fanoušek Chucka dávám palec nahoru za Yvonne Strahovski(Sarah)! :-)
Super článek. Ale trochu mi tu chybí Deborah Ann Woll, respektive její postava Jessica v True Blood :)
Phoebe z Charmed..
..zkoukněte si Jedovatý Břečťan II (Poison Ivy II: Lily). A budete vědět.. a vidět. :D
Same fajnostky...