rozmyslam ci sa pustit do himym alebo nie... :/
Missbeautyaddict napsal(a):
rozmyslam ci sa pustit do himym alebo nie... :/
Já se těším, až to skončí a pustím si maraton :)
ak myslis celkovo do serialu uplne od zaciatku(t.j. ze si to este vobec nevidela), tak urcite hej :) prvych 5 serii bolo dokonalych, potom dost upadok, ale nastastie 9. seriou to bude uz koncit ;) a ked to zhliadnes maratonovo, tak aspon menej pocitis ten upadok, aspon podla mna...ked zhliadnes vsetko za sebou...
Teším sa už na 2 broke girls :D Síce teraz pozerám iné seriály a mám dosť nabitý watchlist, no tieto srdcovky čo bežia v hlavnej sezóne, pozeráte ich pravidelne proste cez leto aj tak chýbajú.
Intelligence sa ešte načakám. Vyzerá to úplne super, snáď to kvôli midseason nezrušia.
Pěkný, pěkný. A když už jsou tam zmíněný ty Emmy, ragelly, tak by mi takový fotočlánek s módou z udílení cen fakt udělal radost:-)
anjoa napsal(a):
Pěkný, pěkný. A když už jsou tam zmíněný ty Emmy, ragelly, tak by mi takový fotočlánek s módou z udílení cen fakt udělal radost:-)
No tak samozřejmě, bez toho už by to nešlo :D
Já chci, ne já potřebuji 24. respektivě 25. září. Vážně hodně moc. Po takovém finále...
Čím víc seriálů, tím líp. Pro mě jako pro penzistku je to už jediná zábava. :)))
Paráda, ten týden mi začíná šesťák, tak aspoň bude čím si ho zpestřit :)
Hodinové himym? Paráda, to zní skvěle, už teď se těším, snad to bude stát za to =)
Intelligence len vo februári? :-( ale The Crazy Ones už v septembri, teším sa na Sarah :)
Tak samosebou jsem zvědavá na HIMYM (už nás prosím netýrejte!), dále 2 Broke Girls, milovaný The Big Bang Theory, Two and a Half Men, The Good Wife. A z novinek zkusím Mom, Hostages a We Are Men. Budu mít fakt nabito :)
Překvapilo mě natáhnutí CSI, samozřejmě na něj mrknu protože je to moje srdcovka. HIMYM, NCIS a Big Bang Theory to jistí. Nemůžu se už dočkat
POI a Hawaii zacinaju v jednom tyzdni. Pekne. Vidno ze Hawaii to ma iste ked ho dali na piatok. CO uz. S tym Inteligence ma dost prekvapili. Som myslel ze je to novinka na jesen