Povedený článek... chce to oživení. Můžeme to dělat častěji a rád bych se do toho zapojil i víc... Viz to, co teď už nějaký ten týden děláme na kfilmu tam už se top10 pomalu ukotvuje...
Od prvního zajiskření jsem jim přál štěstí. Angel je geniální seriál a tahle dvojice na tom má nemalý podíl. Každý spoiler by tady byl na škodu.
Vážně povedený článek, také bych ráda uvítala více takových článků, je to vážně zajímavé číst =)
Podle mě z těchto uvedených dvojic je nejznámější Rachel a Ross, tím neříkám že bych znal nějakou známější ;)
Ale hodila by se určitě i nějaká ta dvojička ze serie Battlestar Galactica, a že jich tam bylo požehnaně.
Tak na článek tohohle typu jsem čekala už dlouho. Od druhé řady fandím vztahu House + Cuddyová i Leele a Fryovi a v neposlední řadě i Rossovi a Rachel, obzvlášť po narození Emy.
Já osobně bych ještě přidala Calleigh a Erica z CSI: Miami, Bootha a Kůstku ze Sběratelů kostí nebo Meredith a Dereka z Chirurgů.
Ale jinak bez chybičky, perfektní a logické shrnutí každého vztahu je bezva nápad!
Ja by som pridal este Agenta Seeley Bootha a Dr. Temperance "Bones" Brennanovou, Anthony DiNozza a Zivu Davidovu, alebo z novych serialov Richarda Castla a Kate Beckettovu alebo Patrick Jana a Teresu Lisbon.
Ještě bych tam hodil z Prison Break Michael a Sára
Jacka + Kate z LOST, Pam + Jim z Office, Stan a Wendy ze Southparku, Sloan + E z Entourage... je toho hafo :)
Sam a Jack!!! Naprosto souhlasím ;-) Jinak povedený článek :-) Ale určitě by se našlo párů víc ;-)
já bych byla ještě určitě pro Michaela a Saru (Prison break) a Bootha a Kůstku (Bones) ;)
U Dextera a Rity bych mozna po ctvrte serii videl jeste jednu malickost, ktera by jim mohla stat v ceste ;-)
Právě mě napadl Frank a Carol z Kroku za krokem, to je taky povedenej páreček :-D
Ja by som tam este rozhodne dala Buffy a Angela....ti boli pre mna naj naj naj :)
Moc pěkný, líbí se mi propojení různých seriálů, že jste se nezaměřili jenom na komedie :)
taky bych viděl malý problém s Dexterem a Ritou. Nejsem si jistej, jestli v době vydání tohoto článku byla již poslední řada zakončená.
Rita byla na konci řady ale zavražděna.
Family guy - Peter a Lois :)
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
Detail: Co se týká Scrubs, JD znamená myslim JOHN Dorian, ne James.
Mulder a Scully......ti dva jsou ze všeho nejlepší.....chemie mezi Davidem a Gillian je úžasná...jinak Lois/Clark....ať už ze Supermana nebo ze Smallvillu......Booth/Bones......a z těch novějších určitě Castle/Beckett...
JAMES Dorian? Pane bože, nie náhodou John, alebo JD?
Ale rozhodně bych přidal pár Buffy a Angel a taky Chuck a Sára nebo Echo a agent Ballard, Těch dvojíc by bylo opravdu hodně!
na konci prvni serie Lily neodjela do L.A. ale do San Franciska na kurz vytvarneho umeni...
x.point napsal(a):
na konci prvni serie Lily neodjela do L.A. ale do San Franciska na kurz vytvarneho umeni...
Díky, chybička se vloudila, opraveno :)
Co mi tady rozhodně chybí je pár ze seriálu Chuck(Bartowski-Walker) a Castle(Castle-Beckett). Zestávajícího seznamu bych vykopnul Dexter a Zoufalé Manželky:) jinak pár který tam sedí nejvíc je opravdu O'Neill-Carter. Ale i tak výborný nápad a provedení:)
Myslím že by se tam hodili i John a Cameron ze seriálu Terminátor Příběh Sáry Connorové
Podle mě by tam rozhodně neměl chybět pár Buffy a Angel (Buffy-Přemožitelka upírů).Taky Chuck a Sára (Chuck).
A možná i Michael Westen a Fiona Glennenová (Status:nežádoucí). A určitě Stefan a Elena (The vampire diaries)
FanTomas napsal(a):
Podle mě by tam rozhodně neměl chybět pár Buffy a Angel (Buffy-Přemožitelka upírů).Taky Chuck a Sára (Chuck).
A možná i Michael Westen a Fiona Glennenová (Status:nežádoucí). A určitě Stefan a Elena (The vampire diaries)
Pokud to jsou nejvýraznější páry historie (předpokládám), tak by opravdu Buffy / Angel nemělo chybět. Zase Chuck je relativně nový seriál a vztah Sáry s Chuckem nemá nijak kulturní dopad.
Určitě by ale neměl chybět Hawkey Pearce a Šťabajzna Hullyhenová.
Muset vybrat jen jeden pár, tak je skoro zločin že tam chybí Angel a Buffy.
Určitě Buffy a Angel a asi bych tam přihodila i Listera a Kochanskou (Červený trpaslík). Je to spíše platonický vztah ale drží se celých devět sérií ...
Spousta lidí tu zmiňuje Buffy a Angela, tak mi to nedá, abych nedoplnil dvojici z jiného Jossova seriálu: co takhle Firefly a Mal s Inarou?
taky bych tam dal angela a buffy podle mě jse tam hodí ví než ti z futurama rozhodně angel buffy jestli to jde změnit tak to tam dal a hlasuji pro to
Výběr poměrně slušný, ale chybí nejzásadnější pár posledních 5ti let: Derek & Meredith (Grey's Anatomy). Minimálně první tři roky to byli oni kdo dělal celou show
V celku zajímavé, ale chybí mi tam Ted a Robin ze sitcomu Jak jsem potkal vaši matku. Vynikající seriál a hodně zajímavý vztah :-D
Ja si myslím taky že tam určitě chybí Mulder a Scully (ty tam podlě mě chybět určitě nemaj) A pak taky Kůstka a Booth a kůstka ze sběratelů kostí...
A nebude zase nějaký další TOP10 článek?
Ava napsal(a):
A nebude zase nějaký další TOP10 článek?
Ale jo, už brzy se mrkneme na nějaké ty muže :P Coming soon ;)
jak správně řikáš ve spoileru, nejedná se o ritino rozhodnutí...
v takovém článku nemůže být pár, který je součást nějakého trojúhelníku, tedy nejde třeba ted a robin, kde by se mohlo spekulovat, jestli významnější nebyli robin a barney, když víme, že ted bude mít ještě větší lásku.
nemůže tam být nějaký nový seriál. zaprvé se ještě nestačil pár vrýt do myslí diváků, zadruhé se může stát, že se pár rozejde, budou jen přátelé, ten osudový protějšek teprv přijde a nový pár spolu bude několikrát tak dlouho.
taky to musí být seriál se širokým obecenstvem. seriál, který sleduje jen jedno pohlaví v úzkém věkovém rozpětí, se moc nezapíše, ani jeho páry.
Buffy a Angel, Penny a Leonard, Kůstka a Booth...
Výborný článek.. S párem Sam a Jack naprosto souhlasím, a podle mě by tam měl být určitě pár Mulder a Scully.
Pokud jde o NEJVÝRAZNĚJŠÍ pár, tak bych určitě zařadila Briana a Justina z Queer as Folk :)
No Susan a Mikovi už Katherine v cestě stát nebude, když se zamilovala do Robin a odjely spolu :)
Buffy&Angel, Echo&Ballard, Chuck&Sarah, Stefan&Elena