Hurá, konečně jeden seriál (Sleepy Hollow), který budu koukat už od září :)
A myslela jsem, že The Following bude taky od podzimu a ono bude zas jen pár dílů v zimě?
Tak tady mě zajímají jen dva seriály - Bones a Sleepy Hollow. Ostatní nesleduju.
Ako sa u nás rozbehli upútavky na Common Law, mám čoraz väčšiu chuť pozrieť si Almost Human.
Tak určitě Sleepy Hollow, ale to je asi všechno. Jinak Glee startuje už na konci srpna, ne?
mnaulinka napsal(a):
Tak určitě Sleepy Hollow, ale to je asi všechno. Jinak Glee startuje už na konci srpna, ne?
Ne. Nevím, kdo na to jakkoliv přišel a ručně to hodil do watchlistu, ale Glee startuje opravdu až na podzim.
mnaulinka napsal(a):
Taky jsem si doteďka myslela, že už na konci sprna..
petruska.77 napsal(a):
Hurá, konečně jeden seriál (Sleepy Hollow), který budu koukat už od září :)
A myslela jsem, že The Following bude taky od podzimu a ono bude zas jen pár dílů v zimě?
Jj. Bacon má smlouvu tak, že aby mohl točit i filmy, tak Following bude mít vždy zkrácenou sérii, která poběží od zimy.
ragelly napsal(a):
Ne. Nevím, kdo na to jakkoliv přišel a ručně to hodil do watchlistu, ale Glee startuje opravdu až na podzim.
odkaz
Tady to daatum tak mají, údajně je to od FOX, ale zdroj tam nemaj, tak nevím, co je na tom pravdy..
Kattharinna napsal(a):
odkaz
Tady to daatum tak mají, údajně je to od FOX, ale zdroj tam nemaj, tak nevím, co je na tom pravdy..
No jo :D Zkusila jsem to googlit a vypadá to, že nějaký jeden pochybný zdroj tohle vypustil v dubnu (!) do oběhu a ostatní pochybné zdroje se toho chytly. Na žádném věrohodném informačním serveru to samozřejmě uveřejněno nebylo.
ragelly napsal(a):
Ach ach, to je tedy hluboké zklamání :( Já už skoro odpočítávám dny :(
škoda no, ale tak je to jen zhruba dva týdny navíc, tak to už vydržíme a ragelly promiň, za to tvrdošíjné opakování tamtoho data :D
Kattharinna napsal(a):
škoda no, ale tak je to jen zhruba dva týdny navíc, tak to už vydržíme a ragelly promiň, za to tvrdošíjné opakování tamtoho data :D
Prosím tě, neomlouvej se :D Taky jsem ho viděla už dva měsíce ve watchlistu, jen jsem byla líná se podívat, kde že se tam vzalo :D
Almost Human vypadá moc dobře, sci-fi plus akce a kvalitní obsazení... Fringe byl parádní a něco mi říká, že tohle bude ještě lepší! Jasná volba :-)
Almost Human až v listopadu? O.o
Mmmmm, Ajka angry... FOX bad :(
Ale těšim se, moc :D
Víte, kdy informace o tom, kdy se na podzim vrátí seriály vydá ABC ?
komarecek1997 napsal(a):
Víte, kdy informace o tom, kdy se na podzim vrátí seriály vydá ABC ?
To bohužel nikdy nejde vědět dopředu. Ale orientačně můžeš předpokládat, že velká část se vrátí tak kolem té poloviny září.