Super infografika Fruiko palec hore. Ja som z týchto odumretých seriálov sledoval len Last Resort, ale ani ten ma až tak neohúril. Ale páčil sa mi koniec. Lebo bol UZAVRETÝ, nie ako 95% ostatných seriálov. Aj to len vďaka tomu, že scenáristom oznámili ešte pred koncom ukončenie seriálu.
Páni, krásná práce :) já z nich naštěstí nesledovala žádný, bylo by mi líto, že se musim loučit tak brzy. Tak už zásadně koukám jen na zajeté seriály a nejlíp na ty ukončené :)). Ale některé vypadají celkem pěkně.
V grafice zrušených seriálů Velké pětky za sezónu 2012/2013 chybí ještě seriál Golden Boy stanice CBS.
Prosím, nechci nijak šťourat, pouze doplňuji. Jinak ta grafika je skvělá.
Díky
preco pri Animal Practice nie je uvedena stanica ?
Kam vy na ty nápady na články chodíte?? :)
Jinak z těhle novinek jsem pár sledovala ale jen abych dokoukala sérii (nesnášim když od seriálů odcházím uprostřed série tak když mě to aspoň trochu baví snažím se dokončit aspoň aktuálni sérii :)) a asi jediný seriál který mě mrzí je Emily Owens. Uznávám že to nebyl žádný seriálový skvost ale jako oddychovka byl dobrý
Mne 6 zrušili, nechápem niekedy vkus tých američanov.
Proč je u Cultu sedum ze sedmi když se teď dovysílávaji, takže by to mělo být sedum z 13
Matyldakr napsal(a):
Proč je u Cultu sedum ze sedmi když se teď dovysílávaji, takže by to mělo být sedum z 13
Protože v době vytváření infografiky ještě nebylo oznámeno, že seriál odvysílají později celý.
Partners!! Ještě pořád brečim! :( ♥
Mě osobně nejvíce mrzí zrušení seriálu Last Resort. :-(
Jinak, velice podařený článek.
tak to jste udělali moc dobře. hezký přehled. očividně se nám v první tipovačce moc nedařilo. první zrušené seriály jsme až na výjimky moc neodepisovali. nic co bychom všichni označili za propadák.