Diskuze k článku GoT: Klíčová role čtvrté série byla obsazena!
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
28. 6. 2013 / 21:56:15 (před 11 roky)
on

Hmm, Oberyn je jeden z mých oblíbenců a musím konstatovat, že herec vypadá dobře, takže...už aby to bylo :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
28. 6. 2013 / 22:27:49 (před 11 roky)
off

Asi jsem si Oberyna představovala kapánek jinak, ale určitě to nebude důvod proč se na 4. sérii nepodívat..:D

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 6. 2013 / 23:22:33 (před 11 roky)
off

Zdá se jako dobrá volba.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 6. 2013 / 23:26:52 (před 11 roky)
off

"Řekni její jméno..." těšim se, tohle byla postava, na jejíž obsazení jsem se dost těšil, asi nejvíc tuhle sérii pokud neplánujou plný zapojení Greyjoyovic famílie tzn. Victariona, Eurona, Aerona.;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Repetálek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
29. 6. 2013 / 18:44:47 (před 11 roky)
off

Vůbec nevím o koho jde. Článek na 3 řádky a obsahuje 20 lidí. Ten seriál je jeden velkej guláš o ničem.

Seriály jsou pokleslá TV tvorba.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 6. 2013 / 19:11:06 (před 11 roky)
on
Repetálek napsal(a):

Vůbec nevím o koho jde. Článek na 3 řádky a obsahuje 20 lidí. Ten seriál je jeden velkej guláš o ničem.

Tak pokud jsi nečetl knížky, tak je skoro jasné, že nevíš :)

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 7. 2013 / 20:44:46 (před 11 roky)
off

Tak konečně se do hry dostane další rod, kterému lze "fandit". Oberyn je skvělá postava...a dialogy s Tyrionem si vždy rád přečtu znovu. :)

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 7. 2013 / 20:45:16
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
14. 7. 2013 / 18:27:18 (před 11 roky)
off
Eliijah napsal(a):

Tak konečně se do hry dostane další rod, kterému lze "fandit". Oberyn je skvělá postava...a dialogy s Tyrionem si vždy rád přečtu znovu. :)

jo, jak přijedu do králova přístaviště... jedna z mých oblíbených pasáží.

no, není to herec, kterého jsem si na oberyna představovala. viděla jsem v něm spíše někoho jako je drogo, ale to je v got úplně jedno. hodně herců (hlavně hereček sice) vypadá v seriálu a v životě úplně jinak.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
14. 7. 2013 / 18:33:21 (před 11 roky)
off
Repetálek napsal(a):

promiň, ale sleduješ to nebo čteš vůbec? nebo soudíš podle toho, co občas někde zahlédneš. protože jo, do děje jsi v seriálu i knize hozen jako do vody a nauč se plavat, postav je hodně, vztahy jsou složité, historie je promyšlená stovky let před začátkem a často zasahuje do současnosti, ale pokud fakt čteš nebo sleduješ, zorientuješ se dobře tak v polovině 1. knihy/série.
ptám se, protože to je už snad druhý článek, kde tě vidím na tohle nadávat, ale nikdy jsem od tebe nečetla nějaké zapojení do diskuze k seriálu jako takovému. to jen chodíš a náhodně na něj nadáváš?