Diskuze k článku Návrat do minulosti: Začínáme za rohem
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
30. 6. 2013 / 16:17:54 (před 11 roky)
off

Díky za pěkný článek, jen bych se chtěl zeptat ten Top 5 nových hitů podle čeho jste vybírali? To je vaše 5 z této sezóny nebo to je podle sledovanosti nebo jiné kritérium? A to samé by mě zajimalo u propadáků.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 6. 2013 / 16:26:59 (před 11 roky)
on
Mik napsal(a):

Díky za pěkný článek, jen bych se chtěl zeptat ten Top 5 nových hitů podle čeho jste vybírali? To je vaše 5 z této sezóny nebo to je podle sledovanosti nebo jiné kritérium? A to samé by mě zajimalo u propadáků.

Je to subjektivní, brala jsem to podle toho, co jsem kde četla za názory a recenze, podle toho, jaký to mělo (ne)úspěch ve sledovanosti v rámci stanice atd. I podle toho, jaký ohlas to mělo tady na SZ.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
30. 6. 2013 / 16:28:41 (před 11 roky)
off

Nádherný článek, rozhodně se těším na další díly. Je zajímavé si to všechno připomenout. :)

Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
30. 6. 2013 / 16:30:53 (před 11 roky)
off

Tak tyhle články se mi budou rozhodně líbit. Díky za ně :)

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 6. 2013 / 16:32:20 (před 11 roky)
on
lukascoolarik napsal(a):

Nádherný článek, rozhodně se těším na další díly. Je zajímavé si to všechno připomenout. :)

Teď je to ještě takové suché, o letošní sezóně jsme toho psali hodně, ale potom jak dojdem do toho roku 2003, tak už to bude zajímavější si myslím, takový nástup nostalgie :D

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 6. 2013 / 17:04:49 (před 11 roky)
off

(y) Super článek a nápad, ale spíše se těším na starší:)) Všechno, co jsem zde četla, byla jenom rekapitulace toho, co jsem za rok načetla. Skoro víc jak půlku jsem přeskočila, takže jak jsem psala nahoře, těším se víc na starší opáčko:))

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
30. 6. 2013 / 17:28:22 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Teď je to ještě takové suché, o letošní sezóně jsme toho psali hodně, ale potom jak dojdem do toho roku 2003, tak už to bude zajímavější si myslím, takový nástup nostalgie :D

To teda bude rozhodně zajímavější. :D

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
30. 6. 2013 / 17:31:01 (před 11 roky)
off

Bezva nápad ;) Alespoň nezapomeneme přes prázdniny číst! Na mě to působilo tentokrát mírně... klaustrofobicky nebo tak :D Čumím na seriály v jednom kuse, ale z téhle sezóny jestli jsem viděla dva tři z těch, které zmiňuješ? Tudíž se ani nemůžu vyjádřit, které zrušení mě mrzí. Těším se na další díly (tam už si snad i škrtnu) ;))

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 6. 2013 / 17:58:42 (před 11 roky)
off

Bezva nápad, taky se těším na další díly. Půjde to hezky zpátky do let, kdy jsem ani netušila co vůbec znamená seriál :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
jarcaburca
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 6. 2013 / 19:04:11 (před 11 roky)
off

Super článek, Díky moc a už se těším na další.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 6. 2013 / 19:24:15 (před 11 roky)
off

Práve dnes som sa zamýšľala, či plánujete nejaký letný seriál ako minulý rok, a som teda rada, že áno :)
Pekný článok, ale tiež sa skôr teším na staršie :)

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
30. 6. 2013 / 19:24:41 (před 11 roky)
off

Je to dobrý nápad,vdaka.

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 6. 2013 / 19:27:33 (před 11 roky)
off

Úžasný článek, už se nemůžu dočkat dalších dílů. Jen tak dále...

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
30. 6. 2013 / 19:27:44 (před 11 roky)
off
Lucius napsal(a):

Bezva nápad, taky se těším na další díly. Půjde to hezky zpátky do let, kdy jsem ani netušila co vůbec znamená seriál :D

Jojo, přesně tak. :D

Taky se mi nové téma líbí a těším se hlavně na ty články ze vzdálenější minulosti. :)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
30. 6. 2013 / 19:49:40 (před 11 roky)
on

Veľmi príjemné zhrnutie poslednej sezóny. Zo zrušených noviniek ma mrzel koniec Last Resort, so stálic zas koniec Fringe ;( Naopak, udivuje ma úspech Revolution a trochu ma sklamala druhá polovica Following. Z tých úspešnejších by som chcel cez leto pozrieť Killing a House of Cards.

BTW. pri The Americans vysielalo FX a nie Showtime ako je to v článku.

PS: Mohol by niekto dať odkaz na seriál článkov z minulého leta? Keď vravíte, že to malo úspech, tak by som si ho rád prečítal :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 6. 2013 / 20:01:22 (před 11 roky)
off
Silvo911 napsal(a):

PS: Mohol by niekto dať odkaz na seriál článkov z minulého leta? Keď vravíte, že to malo úspech, tak by som si ho rád prečítal :)

Tento bol prvý https://www.serialzone.cz/clanek/899-top-12-nejnebezpecnejsich-vesmirnych-lodi/ a potom na konci tohto článku máš zoznam všetkých a aj linky, boli fakt super :)

DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 6. 2013 / 22:24:32 (před 11 roky)
off

Skvelý nápad takto si pripomenúť čo "frčalo" po minulé roky. Z noviniek, ktoré sa toho roku rušili ma najviacej mrzelo 666 Park Avenue. Zo stálic ma zamrzí akurát tak koniec Fringe a CSI NY i keď u seriálu Fringe sa mi páčilo ako to ukončili.

Čím staršia sezóna tým to bude väčšia nostalgia :) teším sa už teraz na ďalšie diely :)

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 6. 2013 / 22:59:54 (před 11 roky)
off

Skvělý nápad na článek. Už teď se těším na minulé ročníky, bude to takové oživení paměti, protože když teď o tom přemýšlím, tak si nepamatuju, co vysílali před dvěma, třemi a více lety. Ach, ta děravá paměť.
Z letošních novinek mě nejvíc zklamalo Last Resort. To byla jedna z mála novinek, která mě podle popisu i traileru zaujala. Tak jsem se těšila na pořádný akční nářez a byla z toho telenovela na ostrově. To bylo fakt špatný. Asi je fakt možná lepší se předem na žádnou novinku netěšit. Takže se vůbec netěším na Blacklist, S.H.I.E.L.D. a OUaT in Wonderland:-)
Co se týče velkého hitu Arrow, tak budu zřejmě výjimka, ale mě to moc nebaví. Jediným plusem je hrudník Stephena Amella:-), ty dialogy a masky místo obličejů to naprosto zabíjí. Elementary, to je jiná. Na začátku jsem myslela, že americký Sherlock a k tomu Watson jako žena nemůže skončit dobře, ale ono to kupodivu funguje. Navíc Lucyiny módní kreace mě baví čím dál tím víc.
Mrzí mě i zrušení CSI: NY, ze všech tří kriminálek jsem si tuhle oblíbila nejvíc.
Ale co mě v téhle sezóně bavilo nejvíc, byl Scandal. Už první série byla dobrá a druhá tu laťku udržela, možná i překonala. Rozvíjí i postavy, na které v první sérii nebyl čas (Cyrus, Mellie, Huck, Quinn). Přišlo teda vystřízlivění z Fitze a teď se nemůžu rozhodnout, jestli je jenom naivní nebo tak hloupý. Po finále se nemůžu dočkat třetí série.

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 7. 2013 / 00:08:14 (před 11 roky)
off

Jako vždy super nápad na články, těším se na další :) nemluvě o tom, jak umíte perfektně psát, že to člověk musí přečíst, i kdyby se tam psalo o seriálu, který normálně nesleduju :D super :)

Milovnice seriálů <3
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
1. 7. 2013 / 12:28:13 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Je to subjektivní, brala jsem to podle toho, co jsem kde četla za názory a recenze, podle toho, jaký to mělo (ne)úspěch ve sledovanosti v rámci stanice atd. I podle toho, jaký ohlas to mělo tady na SZ.

Ok dik za info, tak to se potom vysvetluje proc jsou tak zajimave slozeny. Osobne bych do hitu Revolution nezaradil a misto toho bych tam dal Vikings, Banshee, Vicious nebo Hannibal. A do propadaku bych pridal Zero Hours, Cult pripadne nejaky ze sitcomu. Ale kdyz je to subjektivni, tak to by mel kazdy pisatel clanku stejne jinou topku. Jinak uz se tesim na ty starsi roky, az si pripomenu na cem jsem ujizdel :-D

PrcekTK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 7. 2013 / 13:50:36 (před 11 roky)
off

Pěkný článek, ráda si počtu o nějakém tom shrnutí seriálů a nechci vidět čas, který jste nad tím musely strávit. :D ... Ale nějak mi tam chybí i více britských seriálů, třeba zrušení Merlina, úspěšné Broadchurch a podobně.

Always take a banana to a party, Rose.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 7. 2013 / 10:27:47 (před 11 roky)
off

Pěkné, bude fajn si to zopakovat, zvlášť pro mě, která předchozí roky seriály celkem ignorovala, protože jsem seděla na nočníku :D

Myslím si ale, že loňský úspěch TOPek to rozhodně nepřekoná. Je to vlastně téma, o kterém tu denně čteme.

prcek95 napsal(a):

Pěkný článek, ráda si počtu o nějakém tom shrnutí seriálů a nechci vidět čas, který jste nad tím musely strávit. :D ... Ale nějak mi tam chybí i více britských seriálů, třeba zrušení Merlina, úspěšné Broadchurch a podobně.

Naprosto souhlasím! Úspěšné seriály jsou i ty britské a Merlin rozhodně patřil k těm populárnějším, pár řádků si zasloužil...

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
3. 7. 2013 / 15:28:36 (před 11 roky)
off

Pekný článok, teším sa aj na tie staršie, aspoň zistím o dianí v seriáloch v rokoch, kedy som seriály vôbec nepozerávala :D vlastne, seriálové dianie som začala aktívne sledovať pred pár mesiacmi, registáciou na serialzone :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Luci Frid
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
8. 7. 2013 / 14:57:33 (před 11 roky)
off

Krasne sepsane, tesim se na dalsi dily :).

Jsem seriálový maniak a jsem na to hrdá! :)
hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
14. 7. 2013 / 21:50:49 (před 11 roky)
on

Top 5 nových hitů: Arrow
Top 3 stálic na vzestupu:The Big Bang Theory
Top 4 největší propadáky: Last Resort
Top 5 posledních sbohem: Fringe

Editováno: 4x | Naposledy: 28. 7. 2013 / 21:17:03
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 7. 2013 / 11:53:34 (před 11 roky)
off

zajímavé počtení. jen by pro vás možná mohlo být výhodnější jít v opačném směru. dal by se sledovat i vývoj.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 7. 2013 / 14:40:34 (před 11 roky)
off

Hezky jsem si početla a teď hurá na další dílky :)