Jenom bych upřesnil, že Chuck neskončil po 8 sériích, ale po 5ti.;)
Jj, odešlo dost klenotů, nejvíc mi bude chybět eureka a chuck, oth jsem měla ráda, dokud tam byli Leyton, takže ukončení už tak nebolelo.
Skvele sepsany clanek :). Vzpominam na ni se slzou v oku :).
Jej, jak mě chybí House.. Jinak jsem téhle sezoně vděčná za docela dost seriálů - OUaT, Revenge, Smash, 2BG + pár dalších, na které se chystám :)
Škoda, že ukončili třeba Smallville, Chucka, One Tree Hill.. jinak bych se na ně totiž určitě mrkla, to jsou takový klenoty, který jsem nikdy neviděla :D
Lucius napsal(a):
Jej, jak mě chybí House.. Jinak jsem téhle sezoně vděčná za docela dost seriálů - OUaT, Revenge, Smash, 2BG + pár dalších, na které se chystám :)
Škoda, že ukončili třeba Smallville, Chucka, One Tree Hill.. jinak bych se na ně totiž určitě mrkla, to jsou takový klenoty, který jsem nikdy neviděla :D
Tak zpětně, ne? :D
Moc pěkný článek, děkujeme. Nejvíce mi chybí Eureka a Smallville.
Tak z téhle sezóny mě hodně mrzí zrušení Terra Novy, i když chápu, že to asi nebyl nejlevnější seriál.
ragelly napsal(a):
Tak zpětně, ne? :D
Když to já právě nechci, přijde mi tak nějak zbytečný na to koukat :D Nevím proč, ale asi proto, že to čekání na ty díly je na tom zároveň to nejlepší i nejhorší :D
Díky za super článek. V současné době i po roce oplakávám zrušení One Tree Hill. Přestože příběh s dalšími seriály slábl, tak mi přinejmenším chybí herci :)
Chuck mě jednoznačně mrzí nejvíc, ale na druhou stranu nevěřím, že by další sezona přinesla něco nového (ve smyslu zajímavého). Vidět Sarah s mimčem bych opravdu nechtěl a nevidím moc směrů, jakými by se seriál mohl ubírat.
Na druhou stranu vznikly v té sezoně dva další seriál, které mám hodně rád - Revenge a Hart of Dixie, takže celkem spokojenost :)
Velká škoda zrušení seriálu Ringer!
Ale zas začaly seriály s velkým potenciálem a vyhlídkou na více sérií - můj oblíbený seriál Revenge, pohádkový Once Upon a Time a vtipná Zoe Hart :)
Desperate Housewives a House mi vždycky budou chybět! Ještě, že teď House dávají zase na nově i s poslední řadou =)
Skvělý článek. Na základě něho jsem se rozhodla pustit si Homeland a musím říct, že je to jeden z nejlepších seriálů! Damian Lewise znám již ze seriálu Life, ale tady fakt "jede". Super!
...The Closer byl zrušen po sedmi sezónách, Chuck po šesti a Eureka po pěti.
Chuck skončil po pěti sériích.
Jinak opět skvělý článek, pěkně se vzpomínalo. :)
lukascoolarik napsal(a):
Chuck skončil po pěti sériích.
Jinak opět skvělý článek, pěkně se vzpomínalo. :)
Jj, to je tak, když dopisuju článek o půl čtvrté ráno a nezkontroluju si ho po sobě. Příště to už určitě bude dobrý :D
Seraphine313 napsal(a):
Jj, to je tak, když dopisuju článek o půl čtvrté ráno a nezkontroluju si ho po sobě. Příště to už určitě bude dobrý :D
Tak hlavně, že je to teď správně. :D O půl čtvrté? Já bych radši spal. :D Jinak fakt skvělá práce, nic tak obsáhlého bych sám nenapsal.
Top 6 nových hitů: 2 Broke Girls
Once Upon a Time
Grimm
Top 8 největších propadáků: Terra Nova
Alcatraz
Top 11 posledních sbohem: House M.D.
Chuck
Top 6 nových hitů u kabelovek: Homeland
American Horror Story
Hell on Wheels
Zrušení některých novinek z téhle sezóny mě mrzelo, za všechny asi Terra Nova, ale co se dá dělat.. Každopádně mám v plánu chválený Homeland :)
zajímavé, fakt že jo.
zeptám se ale, ten x factor, co je v článku zmíněný, to je něco jiného, než ta pěvecká soutěž? protože její česká verze běžela i u nás už před lety, tak by to nemohla být novinka.
ševča napsal(a):
zajímavé, fakt že jo.
zeptám se ale, ten x factor, co je v článku zmíněný, to je něco jiného, než ta pěvecká soutěž? protože její česká verze běžela i u nás už před lety, tak by to nemohla být novinka.
americká verze začala před třemi lety, britská je starší