Diskuze k článku Dexter se vrátil na vrcholu, Ray zbořil rekordy
pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 7. 2013 / 21:53:56 (před 11 roky)
off

Čekání na Dextera se rozhodně vyplatilo! První díl byl plný zvratů, překvapení a věřím, že i nové postavy nezklamou a obohatí seriál :) Jestli bude víc tak skvělých dílů, tak i to týdenní čekání bude horší než ten půl rok čekání :D začnu si brzo kousat nehty z toho :D

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 7. 2013 / 22:10:13 (před 11 roky)
off

Dexter se vrátil ve formě, ale úvodnímu dílu 7. série se to nevyrovnalo ani náhodou...

A po pilotu Raye Donovana...to vypadá taky velmi slibně. :)

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
1. 7. 2013 / 23:01:56 (před 11 roky)
off

Soudě dle stavu torrentů je stahovanost Dextera na úrovni Game of Thrones (v případě téhle premiéry možná i vyšší).

cerfik.j
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
1. 7. 2013 / 23:18:35 (před 11 roky)
off

Jenom je trochu škoda, že jsem byl tak netrpělivý a skouknul všechna promo videa a tudíž to byla jenom taková "opakovačka" těchto videí. Každopádně se těšim na další díl. Raye jsem zatím neviděl, ale určitě se během týdne podívam:)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
2. 7. 2013 / 06:32:02 (před 11 roky)
off

Dexter nezklamal, už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu. :) První díl Raye jsem viděl, vypadá to zajímavě, uvidíme, co z toho bude.

harmonica
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 7. 2013 / 08:59:47 (před 11 roky)
off

Dexter: pro mě zklámání už z traileru a promo. Celkový díl to jen dodělal k úplnosti. Čekal jsem trošku epičtější start finále a mnohem lepší směr. Zatím to vypadá na velké zklámání. Děj kolem Vogel už teď je tragický.

Ray: parádní překvapení, perfektně kombinované herecké osobnosti. Vypadá to velmi slibně.

jo-die
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 7. 2013 / 09:16:05 (před 11 roky)
off

Dexter mě úplně moc nenadchnul, ale na druhou stranu ani nenudil. V podstatě se těším, až se s ním po této sérii (snad) budu moct rozloučit.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 7. 2013 / 09:51:39 (před 11 roky)
off
jo-die napsal(a):

V podstatě se těším, až se s ním po této sérii (snad) budu moct rozloučit.

Stoprocentně :)

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
2. 7. 2013 / 12:45:05 (před 11 roky)
off

Návrat to byl co se podle čísel sledovanosti týče moc dobrý ale podle dílu musím říct že to nebylo úplně ono jak už bylo zmíněno první díl 7.série byl asi jedna z nejlepších premiér co jsem viděl a 8 série se tomu nevyrovnala.
Přesto věřím že Dextera zakončí důstojně.

Boučis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
2. 7. 2013 / 14:16:29 (před 11 roky)
off

Bojim se co na nás tvůrci Dextera chystají.
Skvělou sednou řadu už asi nic nepředčí ale uvidíme. První díl ušel....né že bych byl zklamán, ale nějak tomu chyběla ta hutná atmosféra z minulé série :/ Snad jediné na co se těšim je herecký koncert Jennifer Carpenter v sedmé řadě byla úchvatná tak jsem zvědav jak se předvede v posléní řadě.

Ray mě velice překvapil. Uvidíme jak si povede dál :) Vkládám do něj velký potenciál.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck."
Editováno: 2x | Naposledy: 2. 7. 2013 / 14:17:35