Vypadá to docela zajímavě, na to se asi podívám :).
De Nira milujem. Prave pred par dnami som si hovorila, ze by som ho rada videla v nejakom seriali :D tesim sa na vsetko s nim spojene, je mozne, ze by tam aj hral? :D
Vypadá to slušně, na to bych se podíval.
Jinak k otázce: rád bych třeba už konečně viděl Temnou věž, pořádné zpracování Světa řeky, sice už to bylo 2x zfilmováno - 2003 film docela ušel a potom 2010 miniserie, která byla nehorázně zprasená i když herecky slušně obsazená (Penikett, Deklin, Wingfield, Goossen, Vandervoort,...). Třeba další zpracování Zeměplochy, Temeraire (toho slíbil Peter Jackson, když dělal Pevné pouto, ale bohužel mu do toho vlezl Hobit, tak snad až ho dodělá tak se ho dočkáme), seriál ze světa Hlídek by byl taky boží (kdyby si udržel kvalitu perfektních filmů) nebo příběhy o Gotrekovi a Felixovi, ...
Určitě bych ještě našel ještě dost knížek/komixů (mrzelo The Sixth Gun), co bych chtěl vidět v podobě seriálu, případně filmu.
Mik napsal(a):
Jinak k otázce: rád bych třeba už konečně viděl Temnou věž, pořádné zpracování Světa řeky, sice už to bylo 2x zfilmováno - 2003 film docela ušel a potom 2010 miniserie, která byla nehorázně zprasená i když herecky slušně obsazená (Penikett, Deklin, Wingfield, Goossen, Vandervoort,...). Třeba další zpracování Zeměplochy, Temeraire (toho slíbil Peter Jackson, když dělal Pevné pouto, ale bohužel mu do toho vlezl Hobit, tak snad až ho dodělá tak se ho dočkáme), seriál ze světa Hlídek by byl taky boží (kdyby si udržel kvalitu perfektních filmů) nebo příběhy o Gotrekovi a Felixovi, ...
Určitě bych ještě našel ještě dost knížek/komixů (mrzelo The Sixth Gun), co bych chtěl vidět v podobě seriálu, případně filmu.
Tak souhlasím, s většinou co jsi napsal, já jen můžu dodat, že bych crád nějaké zpravování Meče pravdy
No vidis na to jsem zapomel, sice tady uz bylo Legend of the Seeker, ktery se mi docela libilo, ale preci jen bylo zamereny na mladsi publikum. Kdyby se toho chopilo HBO nebo treba Showtime, tak to bych si to nechal libit.
Kéž by... Snad se jednou štěstí usměje i na fanoušky fantasy literatury a naše oblíbené knihy se objeví v nějaké další bleskovce o adaptacích :-)
Mik napsal(a):
Tak jsem někde zaslechl, že natočení Temné věže se chystá, nevím jestli film nebo seriál, ale to už by mělo být téměř 100%. A nevím, jestli tohle není superkachna, ale pro roli pistolníka se uvažuje o Viggo Morgensternovi. Upřímně, nevím, kde to ten člověk, co mi to říkal, vzal, ale není to typ "Jedna paní povídala" a jako nick i na mailu používá Roland Deschain
P.S.: Tak nevím, jestli nevypadám jako bl*ec, že jsem napsal tolikrát "nevím". No, nevim nevim ;-)
No mel to byt serial pro HBO myslim, ale to zrusili. A potom to zase nahodili a zase zrusili a kdyz jsem o tom slysel naposledy tak to mel byt jeden film (podle uspechu pripadne potom dalsi), rezirovat mel Ron Howard (Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni) a hlavni roli mel dostat Russell Crowe (nekde jsem cetl ze i Javier Bardem). A to bylo naposledy kdy jsem o tom slysel a to bylo myslim v kvetnu. Takze uvidime jak to dopadne. A kdy WB vyda oficialni informace.
mě by se líbilo filmové nebo seriálové zpracování Země upírů od Knight, E. E