Diskuze k článku Seriály útočí na naše peněženky
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
11. 7. 2013 / 17:20:05 (před 11 roky)
off

Ja mám na poličke knihy, tie-in novely k seriálom - niekoľko zo Supernaturalu, Gilmore Girls, Stargate, Leverage a plánujem ďalšie :D

www.supernatural.cinemaview.sk
Helo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 7. 2013 / 17:22:13 (před 11 roky)
off

Dvě BSG trička, jedno Eureka, sonický šroubovák 10. doktora, klíčenku Viper Mk II z BSG... a to jsou jen věci, na které si teď vzpomenu :-D

Jsem seriálovej maniak, čumim skoro na všechno... :-D
mmnm8878
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
11. 7. 2013 / 17:24:41 (před 11 roky)
off

Hrnek Fringe ze soutěže na TV Nova, Trička: Fringe 2x a TBBT :)

mmnm8878
PrcekTK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
11. 7. 2013 / 17:32:52 (před 11 roky)
off

Trička, rozhodně. :D Především Doctor Who (3 trička) nebo Futurama a další. A kdy by i většina anglických/amerických stránek doručovala do ČR, tak mám toho doma mnohem víc, nejenom trika. Problémem u českých webů (shopech/e-shopech) je, že i když se hodně snaží (například Geekshirts.cz, comicspoint), není toho dost. Samozřejmě, pro pravého fanouška seriálu toho není nikdy dost. :D Občas tam chybí i takové ty základy. Na druhou stranu si myslím, že se kvalita fan-shopů v ČR hodně zlepšila :)

Always take a banana to a party, Rose.
Editováno: 2x | Naposledy: 11. 7. 2013 / 17:35:09
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
11. 7. 2013 / 17:48:49 (před 11 roky)
off

tak ja mam hlavne zo Simpsonovcov, tusim 3 tricka, 5 plysakov, 1 klucenku, 2 poznamkove bloky(:D), postavicku Homera :) a tak...donedavna som mal aj usb s motivom Barta :D jo a este zolikove karty so Simpsonovcami :D :D v minulosti som zbieral aj nalepky do albumu, niekde by sa ich par este asi naslo, taktiez som nedavno dostal papuce s Homerom a taktiez spodky, ale tie nosi sestra na spanie, mne boli male :D oo, a este mam aj uplne nove tricko s motivom zo serialu The Office - obrazok Michaela Scotta a text "That's what she said" :D

// jo a taktiez som minuly rok vlastnil 2 tricka s motivom Hawaii Five-0, ale boli mi strasne velke, tak som ich predal na HF0 webe..

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 7. 2013 / 17:51:07
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 7. 2013 / 18:27:14 (před 11 roky)
off

Jako malá jsem měla mikinu s Brendou z Beverly Hills, ale to jsem nějak nechtěla nosit, ani koupit :) Teď mám tričko ze Spartaca, které je dárek k blížícím se narozeninám, ale doslova jsem si ho vyžebrala dřív a měla jsem ho v kině na Smrtonosné pasti 5 - jako správný fanoušek Varra a to i zrovna v době, kdy měl seriál týden pauzu, aby to nemělo chybu :D Tričko má motiv Kill them all napsáno jako krví, takže je celkem pěknej problém s ním někam jít :-) A ještě mám teda se stejným motivem hrnek, ale ten mám fakt dostat až k narozeninám :)Jinak takhle věci moc nemám, i když se mi líbí a kupovala bych, ale máme doma někde nějaký speciální vydání, už nevím jakého časopisu, se vším o Přátelích.

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
lillygrace
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
11. 7. 2013 / 18:37:51 (před 11 roky)
off

Tričko Doctor Who a spoustu plakátů, ty jsou ale spíš filmové :-) Vše z internetu.

Gartepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 7. 2013 / 18:46:11 (před 11 roky)
off

u mě je to slabé - pár triček z TBBT a dva hrnky ze Supernaturalu :D

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
11. 7. 2013 / 19:14:56 (před 11 roky)
off

já mam bandu triček (dvě s Doctorem, jedno SG, 3 Firefly), plakát s Doctorem a GoT, figurku 10. Doctora a další bandu mimoseriálových geek věcí :D

There are no cows in space.
Netty
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 7. 2013 / 20:23:30 (před 11 roky)
off

Já si na to příliš nepotrpím. Mám akorát hrnek Simpsonovi a tričko Misfits a časem chci ještě s Dexterem a Got:))

v-erunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 7. 2013 / 20:36:32 (před 11 roky)
off

Už jsem "stará vykopávka" takže si pamatuju nějaký spešl vydání časopisu Bravo (nebo možná popkorn nebo úplně jinej) s americkými seriály. Plakáty Přátel nebo Simpsonových jsou tím nejvíc :D A měla jsem tričko s Bartem a Homerem

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
11. 7. 2013 / 20:42:20 (před 11 roky)
off
Netty napsal(a):

Já si na to příliš nepotrpím. Mám akorát hrnek Simpsonovi a tričko Misfits a časem chci ještě s Dexterem a Got:))

jo, na hrncek som tiez zabudol :D mam s Homerom a jeho celym tyzdnom :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
11. 7. 2013 / 20:49:06 (před 11 roky)
off

Já na suvenýry moc nejsem, takže toho moc nemám. Kdysi dávno jsem akorát sbíral samolepky Pokémonů ( mimochodem, uměl jsem vyjmenovat všech 150 Pokémonů nazpaměť přesně jak jdou za sebou :-), později jsem na webu Lost.cz vyhrál tričko s logem Dharmy a ještě mám doma knížku o natáčení seriálu Lost. A to je všechno :)

Hold the Door!
Netty
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 7. 2013 / 20:59:27 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

jo, na hrncek som tiez zabudol :D mam s Homerom a jeho celym tyzdnom :D

Mně to zase připomnělo,že mám ještě triko s Bartem, vypadá to jako přebal cd od Nirvany :D

MakaakxD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 7. 2013 / 23:48:30 (před 11 roky)
off

Mám misku a tričko se Simpsonovými :3

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 7. 2013 / 23:48:46
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 7. 2013 / 01:13:09 (před 11 roky)
off

Mám trenky se Simpsonovi

Go GOATS
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 7. 2013 / 03:13:17 (před 11 roky)
off

Tak já se teda taky pochlubim - mám dva kalendáře s Ianem S. (dovezené z Anglie), podložku pod myš s Ianem S. (koupenou přes německý Ebay) a 2 hrnky s Ianem S. (jeden jako dárek k vánocum a druhý jsem si nechala udělat)
a dřív jsem měla spoustu věcí s Johnny Deppem (většinou vše dovezené ze zahraničí)

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 7. 2013 / 03:14:17
cerfik.j
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
12. 7. 2013 / 10:45:26 (před 11 roky)
off

Z dob kdy jsem byl mladší mám akorát talíř a misku s Flintstonama a tričko ze Simpsonů. Teď si nic nekupuju, stačí mi když se na seriály dívam:)

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 7. 2013 / 10:46:37 (před 11 roky)
off
petruska.77 napsal(a):

Tak já se teda taky pochlubim - mám dva kalendáře s Ianem S. (dovezené z Anglie), podložku pod myš s Ianem S. (koupenou přes německý Ebay) a 2 hrnky s Ianem S. (jeden jako dárek k vánocum a druhý jsem si nechala udělat)
zahraničí)

já chci taky všechno s Ianem :D

Já mám tričko HIMYM, Borcův kodex (bohužel v čj), tričko a kalendář a penál Glee.. :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 7. 2013 / 12:38:59
Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
12. 7. 2013 / 12:12:45 (před 11 roky)
off

Môžem Vás poprosiť o odkazy na weby / e-shopy kde sa dajú tieto predmety objednať do ČR alebo SR? České poznám, skôr ma zaujímajú zahraničné.

Wait for it...
Lola_L
12. 7. 2013 / 13:35:34 (před 11 roky)
off

To jo, když jsem byla malá musela jsem mít všechno s Teletubbies. Zpívající plyšáky, velké sady nálepek, puding...

ananas
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 7. 2013 / 23:04:40 (před 11 roky)
off

Mám dvě trička SG-1, jedno Firefly, mikinu Bazinga, hrníček SG-1 i SGA a miliony plakátů. Konečně se hodí ty "super" časopisy Bravo, Popcorn atd. :D Takže mi visí 3 plakáty HIMYM, samotného Barneyho, 2x TBBT, 2x Sheldona, Bones, Supernatural, Castle, 2x Partička, 2x TVD (kvůli Damonovi :). Ale mám problém, aby se mi vešly na zeď kvůli plakátům hokejovým :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
aaaja
12. 7. 2013 / 23:09:01 (před 11 roky)
off
hunterX napsal(a):

Môžem Vás poprosiť o odkazy na weby / e-shopy kde sa dajú tieto predmety objednať do ČR alebo SR? České poznám, skôr ma zaujímajú zahraničné.

u zahraničních mi vždycky přišlo děsně vysoký poštovný... takže využívám akorát qwertee.com na geek trička

vejdelkova.jana
13. 7. 2013 / 08:01:38 (před 11 roky)
off

tričko Přátelé, desítky plakátů čehokoliv, co se týká seriálů (dodalo samozřejmě Bravo :D ) od HIMYM, přes TVD, TBBT, Bones, Buffy a Angel až po House MD a 5 placek z TBBT a HIMYM :)

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 7. 2013 / 08:05:48
aaaja
13. 7. 2013 / 10:32:51 (před 11 roky)
off
vejdelkova.jana napsal(a):

a 5 placek z TBBT a HIMYM :)

ty bláho, na placky jsem totálně zapomněla! :D ale kolik jich mam netušim, bude to docela vysoký číslo :D

petruska.77
13. 7. 2013 / 13:48:45 (před 11 roky)
off
hunterX napsal(a):

Nejlepší je asi ebay.cz (tam jsou už rovnou i ceny v Kč, které se ale malinko liší dle aktuálního kurzu, ale jedná se jen o malinký rozdíl...) nebo potom ebay.co.uk, ebay.com a kouknout, jestli zasílají i do ČR/SK :)

toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
13. 7. 2013 / 20:47:28 (před 11 roky)
off
hunterX napsal(a):

Comicspoint.cz - na e-shopu máme jen 70% věcí z prodejen, co není, tak dotaz na: info@comicspoint.cz - často se to někde "válí" nebo dá objednat ;)

eBay - původně něco jako české Aukro.cz, tedy prodej spíše bazarového a použitého zboží, možnost přihazování, tedy aukcí a tak jako se postupně mění i Aukro.cz se i eBay už dávno přetransformoval do podoby portálu sdružujícího spíše miniaturní shopy. Je ale nejstarším přeživším a tak zde stále působí nejvíce sběratelů všeho možného a má celosvětový dosah. Níže drobet vysvětlení k jeho odnožím ;)
ebay.cz - to je přesná kopie ebay.co.uk, tedy britského ebay a často britských skladů, jen přeložený do češtiny, data si ale bere z něj, takže netřeba chodit přímo na něj - výhodou je, že neplatíš clo v rámci EU, nevýhodou jsou často vyšší ceny, převod z libry, vetší poštovné (ale poslední dobou je u hodně věcí i zadarmo)
ebay.de - opět neplatíš clo, poštovné často menší, ceny menší, rychlejší doba dodání než z UK verze (ale i UK verze může být hodně rychlá), nevýhodou je drobet menší výběr a často jen německé verze (nevýhoda jak u čeho a jak pro koho :). Výhodou je bezcelní kontrola v rámci EU ;)
ebay.com - co se týká výběru, tak nejlepší z rodiny ebayů, její hlavní US odnož, taktéž tam najdeš často nejlepší ceny, raritky... Spousta věcí je ale "homemade" (dělané doma na koleně ;) a nelicencované, což ale samozřejmě nemusí být na škodu, jen zatím hold nestojí studia, takže to nemá punc oficiálnosti. Nevýhodou je opravdu velké poštovné, ke kterému ještě musíš přičíst clo, pokud ti balíček stopnou na našem celním skladu. Taktéž největší míra podfukářů, takže bacha na hodnocení uživatelů. Hodně uživatelů odsud nechce do EU ani zasílat.

Amazon - Amazon začal čistě jako jeden z mnoha obřích online nákupních domů (podobně jako třebas česká vltava.cz nebo kasa.cz atd...) - patří ale k nejstarším přeživším a dnes tak díky tomu k těm největším, vlastně je to světová jednička. Poslední dobou zpřístupnila portál i pro bazarový prodej a mikro shopy, tuším už tam fungují i aukce, takže dnešní podoba Amazonu je v podstatě shodná s eBay. Často zde najdeš věcičky, které vznikly přímo pod patronací Amazonu a tudíž nejsou nikde jinde, alespoň z počátku ne ;) Níže opět drobet info k největším doménám:
amazon.co.uk - to samé, jako anglický ebay, tedy všechny výhody i nevýhody. U Amazonu obecně bacha, pokud dbáš na stav zboží, zda se jedná o nový výrobek nebo výrobek použitý, jenž nabízí někdo z uživatelů. Dříve to problém nebyl, Amazon byl obchoďák jen s novými věcmi, ale po zpřístupnění mikro shopů se tam samozřejmě objevují (a nyní v dost velké míře) i bazarovky a Amazon to nemá zrovna nejpřehledněji srovná, často se to plete všechno dohromady. Můžeš si to ale nastavit v nastavení ;) Opět pozor na podfukáře, takže koukat na hodnocení uživatelů/shopů...
amazon.com - opět to samé, jako US verze eBay, ty samé výhody a nevýhody
amazon.de - to samé, jako německý ebay, opět ty samé výhody i nevýhody. Mám ale pocit, že Amazon nemá sklady přímo v Británii, ale u britského Amazonu odesílá z německých skladů. Amazon má nově velký sklad i na Slovensku, takže odesílá i z něj!

thinkgeek.com - jeden z největších prodejců a hlavně i výrobce popkulturního merchadisingu. Často zde najdeš věci, které nikdo jiný nemá, ale taky se často nejedná o oficiální merchandising. Zaměřují se hlavně na gadgety a speciální/neobvyklé věcičky a propriety. Na prodejně třebas máme z jejich dílny nafukovací kapitánské křeslo ze Star Treku. V létě sloužilo na vodě velice dobře :D Nevýhodou je opět vyšší poštovné a možnost, že ti balík na celnici proclí. Taky tam nenajdeš moc jiných výrobků než ty, které jsou pod patronací ThinkGeeku (ale ty většinou stojí za to ;). Delší doba dodání.

forbiddenplanet.co.uk - největší britská a v podstatě i americká síť prodejen popkulturního merchandisingu, jenž má i svůj e-shop. Opravdu velké ceny a drahé poštovné vyvažuje fakt, že zde najdete věci, které nikdo jiný nemá. Forbiddenplanet má totiž plno licencí na britský merchandising. V USA věc, nad kterou většina mávne rukou a nechá je to chladným, ale v Evropě, zvláště v ČR, kde jsou jedny z největších fandomů britských seriálů na světě, Doctor Who a zvláště Červeného trpaslíka (ten je snad po UK totálně největší na světě :), to je zásadní faktor. V podstatě by se dalo říct, že je to to nejlepší pro fanoušky Doktora ;)

Číňani:
dealextreme.com - totálně nejmenší ceny, poštovné zdarma... zní to jako sen, co? ;) V 90% se ale jedná o nelicencované kopie nebo neoficiální výrobky. Zde hodně záleží na doporučení někoho, kdo už daný výrobek má, nebo na tvé šťastné ruce :) - výrobky totiž mohou být kvalitnější než originál a nebo výrazně horší. Je to hop a nebo trop. Také se poslední dobou nevyhneš proclení - ty ceny jsou tam ale tak nízké a díky poštovnému zdarma se to často pořád vyplatí ;) Delší doba dodání
pandawill.com - to samé jako DX, ale zaměřené víc na elektronické gadgety ;)
dhgate.com - to samé, jako výše uvedeného - je toho tam tolik, ale kupodivu každý z portálu má něco jiného :D
alibaba.com - to samé, jako výše uvedeného - je toho tam tolik, ale kupodivu každý z portálu má něco jiného :D

Pro sběratele manga figurek a sošek existují přímo specializované e-shopy, ale to by věděl spíš kolega Juraj, ten je na to ulítlej :) Kdo by chtěl vědět, bude muset pro dotaz do Comics Pointu na anglické ;)

Pozn. poslední dobou se hodně "číňanů" přesunulo na britský eBay, tedy na ebay.co.uk a odesílá z jejich skladů v Británii, takže se za stejně nízkou cenu můžete dostat ke zboží za nevelké poštovné, ale hlavně beze cla! A rozhodně s rychlejší dopravou... Zatím to ale platí spíš o elektronice...

důležitá poznámka: Pro nákup ze zahraničí je jednou ze základních věcí vytvoření PayPal účtu. Je to bezpečnější jak pro prodejce, tak pro zákazníky. Platit pak můžete přesunem/dobytím peněz na účet PayPalu nebo (což třebas využívám nejčastěji já) přímo vaší kartou, ale tak, že prostředníkem je PayPal, ve kterém máte uloženy údaje o kartě. Zařídit si účet není nic těžkého, v českém internetu už najdete plno článků, jak na to. Platební kartu je dobré potvrdit, stejně jako adresu (poslední dobou hodně prodejců neakceptuje platbu, pokud nemáte potvrzený email a poštovní adresu)

Shopy na trička zmiňovat nebudu, těch jsou fakt milióny, často s pěknými tričky, která ale nejsou licencovaná, takže pak záleží, jestli chceš mít punc nebo ne ;)

Jinak o tom, že by české e-shopy byly zaostalejší než zahraniční, koluje jen fáma. Doopravdy jsme na tom úplně stejně, protože centrálních dodavatelů opravdu tolik není, takže všichni po celém světě berou od těch samých :) Problém je samozřejmě v tom, že e-shopy po světě jsou starší a tudíž často mají skladem zboží, které kdysi nakoupili, ale které ještě nevyprodali a tudíž mají skladem. Z pohledu zákazníků to pak samozřejmě vypadá, že toho mají více, i když se samozřejmě může jednat o jeden poslední kus ;) S rozmachem internetu se samozřejmě také rozšiřuje plno obrázků věcí, které vypadají jako ofiko, ale přitom se jedná o fanouškovské návrhy, prototypy nebo fantazie a nebo to jsou oficiální věci, které ale nikdy nebyly prodejné a jednalo se pouze o promo/reklamní předměty, jimiž mohou disponovat jen zástupci daných studií, např. filmoví distributoři (ceny do soutěží). Typickým příkladem např. byly USB flashky Avengers, které byly natolik žádané (i když se jednalo o fan made prototyp), že se nakonec opravdu dostaly do výroby, aspoň tedy myslím, že oficiální výroby, páč jsem je pořád ještě na živo neviděl, stále to může být jen fáma :)
Samotnou podkapitolou je pak filmové, herní a seriálové zboží (zvláště seriálové!), které může být prodáváno pouze na oficiálních e-shopech daného seriálu nebo studia (typickým příkladem je shop Game of Thrones, Electronics Arts nebo Blizzardu a nebo vydavatelství, tedy hlavně Marvel a DC). Na to pak běžné e-shopy nedošáhnou a tak se zdá že něco nemají ;)

Poslední kapitolou je pak samozřejmě psychologický fakt vycházející z výše napsaného, že i když zákazníkovi ukážeš tisíc věcí, chce tu tisíc první, páč "někde na netu viděl", že to je ;) Což pak samozřejmě neznamená, že to dříve či později nebude ;) Poslední dobou se nám např. v Comics Pointu stává, že si cizinci (kteří mimochodem tvoří 70% zákazníků) postesknou, že by bylo pěkné, kdyby měli takové shopy taky u nich :D Že si to postesknou Rusové, to mu bych ještě věřil, ale když jsou u vytržení často Němci nebo Italové a Španělé, tak to už je zajímavé :D

For fans by fans
Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
13. 7. 2013 / 22:10:23 (před 11 roky)
off

toebiash: veľká vďaka

už som ich stihol trochu prejsť, ale vieš mi poradiť na ktorom z nich je najväčší výber pohárov, misiek, tanierov?

Wait for it...
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 7. 2013 / 22:52:12
petruska.77
13. 7. 2013 / 23:15:00 (před 11 roky)
off

Toebiash: přes Ebay nakupuju celkem často, většinou přes Ebay.co.uk, jelikož mám v Anglii kamarádku, která mi to pak přiveze, takže neplatím poštovné a vždy si zadám na výběr jen zboží Buy it now, takže žádná aukce a vyberu pouze nové zboží, takže žádný bazar! A nemluvím jen o zboží typu předměty s postavami z filmů nebo seriálů, ale celkově - oblečení, doplňky atd a nikdy nebyl nejmenší problém.
A na stránkách Ebay.cz to funguje úplně stejně - taky se dá zadat jen nové zboží a není to jen z Anglie, ale i z Německa, Ameriky a dalších zemí - stačí si tam vybrat! :)

Takže kdo si chcete něco koupit přes Ebay, tak nemějte strach a klidně nakupujte! (nehledě na to, že platba přes PayPal je bezpečná a myslím, že i pojištěná)

toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
14. 7. 2013 / 09:44:43 (před 11 roky)
off
hunterX napsal(a):

toebiash: veľká vďaka

už som ich stihol trochu prejsť, ale vieš mi poradiť na ktorom z nich je najväčší výber pohárov, misiek, tanierov?

Tož procentuálně to bude asi ebay.com, tam je toho celkově nejvíc ;) Přesně jsem to nepočítal :D
Tady je ale otázka, jak to kdo zabalí, páč u tohodle už se jedná o křehké zboží - tady bys měl možná nejlepší amazon.co.uk, i když i tam je to skladník od skladníka. Pokud by to ale expedovali ze Slovenska, tak tím (pravděpodobně) odpadne letecký přesun, tedy stěhování do/z letadla, což by mohlo snížit riziko poškození ;)
Tohl určitě neber z číny - oni sice umí balit suprově, co se týká výplně, ale používají strašně tenké krabice, už párkrát mi došla krabice naražená/promáčklá, což u typu zboží, které jsem objednal zatím nikdy nevadilo, protože to ochránili ještě další krabice přímo od zboží, ale u porcelánu/skla/keramiky už bych se asi bál ;)

For fans by fans
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 7. 2013 / 10:31:53 (před 11 roky)
off

Hrozně moc bych chtěl třičko s motivem Buffy, přemožitelky upírů ale žádné pěkné nemůžu sehnat a to ani na internetu.

spike
grozujo
14. 7. 2013 / 13:16:58 (před 11 roky)
off

Ano, chtěla bych zahradu a v ní všechny vymoženosti z Prána času :)

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
15. 7. 2013 / 21:44:11 (před 11 roky)
off

Koukám, že od časů Šmoulů na skleničkách už je to dávno :D
Až ten zmiňovaný-nezmiňovaný obchod v Praze potkám, tak se zajdu podívat

Earenis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
20. 7. 2013 / 20:50:47 (před 11 roky)
off

To já mám jen jedno triko TBBT. Pořád mi některé suvenýry příjdou pěkně drahé. :(

zuzak
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
21. 7. 2013 / 13:42:11 (před 11 roky)
off

Koukám, že mám co dohánět. Nejsem dlouho seriálový fanda asi poslední 2 roky. Zatím mám trika z geekshop.cz: Bazinga, Batman, Superman. Jsou tam hezké věci a kvalitní, ale přijdou mi drahé, takže vždycky čekám na nějakou akci. Pak mám 2 knihy TBBT a 2 placky. Určitě si ještě projdu weby, které jste zde zmínili a třeba něco objevím. Každopádně si myslím, že v článku o seriálových suvenýrech by měly být zmíněné e-shopy, kde se to dá sehnat i ten kamenný obchod v Praze. Třeba by se zvýšily výdělky :-)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
18. 1. 2014 / 22:49:17 (před 10 roky)
off

no tak jako malá jsem měla všude po nábytku nálepku želvů ninjů, šmoulů a takových věcí. dneska už mě to neláká. ráda si dám občas tapetu ze seriálu na noťas, ale to je tak všechno. spíš si dávám repliky historických map, starých plakátů, používám repliku karet ladislava pohrobka apod., co dostávám k časopisu. to vím, že mi nebude vadit. od takových grey´s anatomy jsem odešla už podruhé. utrácet za jejich suvenýry, aby se mi pak chtělo to vyhodit...