Sakra práce, bude mi to strašne ľúto, na Cote som si veľmi zvykol a ako pre veľkého fanúšika NCIS to bude ťažké. Ale treba sa s tým vyrovnať a ísť ďalej, uvidíme koho tam šupnú namiesto nej.
Bez Zivy to nebude ono :(
Ne to ne, už jsem si na ní hodně zvykla. To mi zase bude trvat hodně dlouho, než si zvyknu na někoho nového.
Navíc chudáci fanoušci "Tiva", takových sérií na to čekají :-D
Moc nevěřim v dobrou náhradu, to prostě nepujde
Ještěže nepatřím mezi ty obrovské fanoušky, protože by mě naštvalo, kdyby po osmi sériích, kdy si úpěnlivě přeju, aby se dala dohromady s Tonym, odejde :D Ale tak... možná to její náhrada konečně zvládne :D
Mňa to mrzí ale dúfam že dosadia nejakú ďalšiu charizmatickú ženu lebo keby dosadili tam muža bolo by to predsa len čudné. Od kedy zastrelili Kate bola vlastne Ziva stále členkou týmu čiže rozhodne tam bude chýbať ale možno si časom zvykneme.
Hrála skvěle a bude mi chybět. Ale neprobrečím to takovým způsobem, jako když mi zabili Kate Toddovou :´(
Možná budu znít jako klasickej fanatik, ale prostě takovou chemii jaká se vytvářela mezi Michaelem a Cote po 8 sezon prostě nikdo nahradi nemůže... Doufám tedy, že to ukončení jejího přiběhu alespoň bude stát za to... :-/
Na NCIS koukám už od malička. Je to seriál, na kterém jsem prakticky vyrostla a připadá mi, jako kdyby ty postavy byly moje vlastní, a proto mě odchod Zivy bude hrozně mrzet a chybět, protože chemie mezi Tonym a Zivou se prostě nedá nikým nahradit. Ano, jsem tým "Tiva". :D
Tak aspoň doufám v pořádné zakončení příběhu Zivy. :)
To není fér, celou tu dobu čekám kdy se dá dohromady s Tonym a ona si odejde :(
Taky mi bude chybět, nahradit ji snad ani nepujde, vždycky už to bude jiné
Gartepka napsal(a):
Hrála skvěle a bude mi chybět. Ale neprobrečím to takovým způsobem, jako když mi zabili Kate Toddovou :´(
Přesně moje myšlenky. :) Souhlasím a ani v podstatě nemám co dodat.
No jak by to ukončili - daj je dohromady a pak ji zabijou! :D :(
Ale to by se fakt dost opakovali. :(
I když, člověk nikdy neví. :)
Tempy napsal(a):
No jak by to ukončili - daj je dohromady a pak ji zabijou! :D :(
Ale to by se fakt dost opakovali. :(
I když, člověk nikdy neví. :)
Všechny hlavní postavy odešli tak, že je zabili
Tak to jsem nečekal :( koukám na to 11 let, když jsem Zivu konečně začala mít ráda tak mi odejde :(
Velká škoda a bohužel mám neblahý tušení že ji v gibbsově týmu nahradí Dorneget, tak trochu už si ho tam k tomu připravili takže bych se nedivil,ale zase bez pořádný ženský to bude takový nijaký tam
Jéé, to mě mrzí :( ale jsem strašně zvědavá, jak ten její příběh ukončí, vždyť za těch 8 řad došla vážně daleko..
Nejspíš se ale v budoucnu té 11.řady dočkáme nového přírůstku do týmu, určitě tam nenechaj jen Abby..tak třeba to bude fajn, ale Zivu jsem si oblíbila, bude to těžké
Velká škoda ... ale nechme se překvapit co bude dál. :)
Škoda, Kate jsem měla radši, ale na Zivu jsem si nakonec zvykla a bude mi chybět. Jen doufám, že ji nenahradí E.J., tu jsem neměla ráda ani trochu.
Tak toto asi nepredýcham :O NCIS je pre mňa totálna srdcovka a Ziva moja naj postava, hneď po Gibbsovi, no ak jej doprajú dôstojný koniec tak sa s tým asi budem musieť zmieriť. Nič iné mi ani nezostáva. A čo sa týka náhrady, tak som neskutočne zvedavá aj keď pár tipov by som mala.
Na Kate stejně nikdy neměla! A trvalo mi aspoň dvě sezóny, než jsem si na ní zvykla, byla strašně protivná ze začátku. Takže pokud se objeví nějaká nová holka, ať je pěkná a trochu víc ženská!
Tak pozerať to pravidelne, a byť fanúšikom Tonyho a Zivy, asi ma tá správa fakt zničí. Už teraz mi je ľúto, sem tam keď pozriem nejakú časť v telke, tak Ziva bola zlatá a s Tonym mala super scénky... škoda, snáď jej náhrada bude dobre vybratá.
sice na NCIS nekoukám, jenom občas zastihnu nějakou epizodu v televizi, takže rozhodně nejsem zarytý fanoušek jako ostatní tady, ale i tak jsem docela naštvaná :D Ziva byla úžasná, měla jsem ji dokonce radši než Kate, tak jsem fakt zvědavá, koho tam dosadí teď... každopádně je mi opravdu líto fanoušků Tivy, kdybych byla pravidelný divák, tak by mě to parádně namíchlo :D
Tak to mě fakt mrzí, Zivu jsem měla dost ráda. A ano, jsem jedna z fanoušků "Tiva" :)
Silvie_ART napsal(a):
Na Kate stejně nikdy neměla! A trvalo mi aspoň dvě sezóny, než jsem si na ní zvykla, byla strašně protivná ze začátku. Takže pokud se objeví nějaká nová holka, ať je pěkná a trochu víc ženská!
Naprostý souhlas, stejně jsem to měl i já, akorát že mně byla Ziva tak nesympatická, že jsem NCIS přestal sledovat úplně, tak že bych znova začal, když už tam nebude? :-D
Ziva byla fajn, ale Kate jsem měla mnohem radši ..
Tohle mě fakt zklamalo. Nejhorší je když jsem se to dozvěděla na twittru od lidí, od kterých jsem to nečekala. Jsem naštvaná, protože jsem Zivu měla ráda.
Zivu mám zrovna hodně ráda, takže mě dost mrzí, že už tam nebude. Bez ní to prostě nebude ono.
je to velká škoda,ona se tam hodila.nikdo už tam nebude tak sedět.konec 10 série a začátek 11. serie je velmi zajímavý Tony se Zivou se dají dohromady a sotva se dají dohromady tak se zase rozejdou. Nicméně Zivu nezabijou jako tomu bylo u předešlích postav, odejde sama.