Mně se líbí oba, ale je pravda, že ten ne-HBO je velkolepější... :)
Myslím, že král na takovém trůnu by vypadal hrozivě :D Asi by se ho lidé báli, ale oba jsou pěkné
dokážete si přestavit jenom záběr na obličej na tom originálním trůnu? tam by ani ten trůn nešel pořádně poznat
Salem napsal(a):
dokážete si přestavit jenom záběr na obličej na tom originálním trůnu? tam by ani ten trůn nešel pořádně poznat
Museli by střídat záběr celku, kde by šel vidět celý trůn a miniaturní postavička panovníka, a potom záběr polocelek/polodetail postavy na trůně :) Ale myslím, že by to šlo, tyhle různě vzdálené záběry se střídají prakticky vždycky a všude, nepůsobí to rušivě :)
ragelly napsal(a):
praktycky
????? :OOO toto na druhej strane posobi velmi rusivo :D
inekafe napsal(a):
????? :OOO toto na druhej strane posobi velmi rusivo :D
Opraveno ;)
nehnevaj sa :) len ked som to zbadal a za tym hned to s tou "rusivostou", skoro som spadol...z postele :D prepac :))
Podle me ten dole, ten hodne "surovy", je teda bombovy. Hodilo by se mi to k tomu strasne moc :)
Tak trůn z obrázku by se spíš hodil do série "Trůn z dračích kostí" :)
Vypadá fakt hrozivě, na druhou stranu i docela levně a barbarsky, což se do královské komnaty bohatého kultivovaného království dle mého moc nehodí. I když je fakt, že na něm sedávali spíš blázni a šílenci :)
Taky označení "železný trůn" by se k němu moc nehodilo. To ten seriálový je jasnej kováč hned od pohledu ;) Zase je fakt, že mohl být větší, už od prvních dílů na mě působí málo majestátně, takovej trošku střízlík - rozhodně to není námět na legendy, které o něm jako že panují...
Podle knížky měl být trůn vyroben z tisíce mečů, což mi na HBO verzi přijde trochu moc a na Martinovu verzi zase trochu málo. Podle mě by ten trůn měl být něco mezi těmahle variantama.
toebiash napsal(a):
Tak trůn z obrázku by se spíš hodil do série "Trůn z dračích kostí" :)
tak já jsem si Trůn z dračích kostí představovala úplně jinak :) tohle mi přijde jako kupa třísek naskládaných na sebe a ne zrovna stabilních :D
každopádně seriálová verze se mi líbí mnohem víc, je taková honosnější ;)
Jo jo. Volila bych stredni cestu. Ten od HBO je honosnejsi, ale takovy jaksi nedomrly. Ten z blogu Martina je zase moc, navic opravdu vyapada jako hromada nestabilnich paratek...
tak je fakt, že pokud měl být vyroben tak, že aegonův drak svým ohněm roztavil meče jeho poražených nepřátel, neměl by bát symetrický, dokonce ještě míň než martinova představa, na druhou stranu mi ten nákres nesedí na několik událostí v knížce. aerys II. měl občas nadskočit, jak se o nějaký píchl apod. - nevím, jak by z tohohle trůnu při tom nesletěl. nebo nevím, jak by na něj lezl ned se zraněnou nohou, a nikdy dvořani nečekali, než tam král vyleze, přitom podle poměru krále a trůnu na obrázku by to chvilku trvalo, robertovi i hodiny.
Marty8901 napsal(a):
Podle knížky měl být trůn vyroben z tisíce mečů, což mi na HBO verzi přijde trochu moc a na Martinovu verzi zase trochu málo. Podle mě by ten trůn měl být něco mezi těmahle variantama.
Já se nedávno dozvěděla, že trůn vytvořil drak tak, aby byl nepohodlnej - aby král, který na něm bude usedat nikdy ve vládnutí nezpohodlněl
ano, bral bych jej.. vypadal by v seriálu mnohem lépe, než ten stávající!