Diskuze k článku The Lying Game končí
Deni001
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 7. 2013 / 19:32:58 (před 11 roky)
off

To mě mrzí. Je to škoda.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
15. 7. 2013 / 19:33:56 (před 11 roky)
off
Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
15. 7. 2013 / 19:39:42 (před 11 roky)
off

To mě štve, skončilo to tak, že jsem se těšila na pokračování. Jasně, nebyl to kdovíjaký hit, ale měla jsem ten seriál ráda. Velká škoda.

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
15. 7. 2013 / 19:42:08 (před 11 roky)
off

Nebyl to kdovíjaký seriálový zázrak, ale hodně jsem si oblíbila Alice Greczyn a Allie Gonino. A taky tam byla Charisma :(. No, tak snad holky najdou rychle uplatnění někde jinde.

Bored now...
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 7. 2013 / 19:43:01 (před 11 roky)
off

Dalo se to čekat, ale stejně mě to dost mrzí :(

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
15. 7. 2013 / 19:43:07 (před 11 roky)
off

Já jsem naštvaná hodně, naposledy mě takhle naštvalo Moonlight. Seriál to nebyl excelentní, to vůbec, ale byla to taková odpočinková pohoda. Nejhorší na tom je, že to skončilo otevřeně a to hodně, to vážně nesnáším. Vsadím se, že ty pitomé Bunheads obnoví, to by mě dojali. Každopádně už jsem jim své pocity ventilovala na twitteru. :-D
A nemyslím si, že by Twisted bylo lepší.

"Let's put a smile on that face!"
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 7. 2013 / 19:44:30
LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 7. 2013 / 19:47:49 (před 11 roky)
off

No to snad ne !!! :( Jaká škoda. I'm sad again :(

LenkaTalaskova SMG lover
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 7. 2013 / 20:24:44 (před 11 roky)
off

Tak nějak jsem to čekala, ale pořád jsem malinko doufala, že nakonec další série (aspoň zase 10 dílů) bude a já zase uvidím Ethana! :)
Mrzí mě, že seriál zrušili hlavně kvůli nedořešenému konci a i kvůli Emmě a Sutton - líbilo se mi, jak tuhle dvojroli Alexandra hrála a seriál měl i super muziku...
Škoda :(

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
15. 7. 2013 / 20:27:18 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

A nemyslím si, že by Twisted bylo lepší.

Mě Twisted přijde tak stejně dobrý. :)
Zrušení The Lying Game mě ale štve, hlavně kvůli tomu konci. Kdyby aspoň vydali nějakou vysvětlující zprávu, jak to všechno mělo být nakonec, to by bylo fajn.

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Michell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
15. 7. 2013 / 20:28:16 (před 11 roky)
off

Před chvílí jsem to četla na instagramu a jsem opravdu naštvaná! Jedna horší zpráva než druhá posledních pár dní. Tak super seriál a ještě víc mě štve, že to zůstalo otevřené!

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 7. 2013 / 20:52:15
Blake
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
15. 7. 2013 / 20:44:16 (před 11 roky)
off

Také jsem to asi očekávala. Každopádně je to škoda, seriál byl fajn a určitě bych mu ještě minimálně jednu sérii dopřála.

Wendulie
Sang
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
15. 7. 2013 / 20:51:03 (před 11 roky)
off

Neee:(((... A úplně nechápu systém - proč musí The Lying game zrušit kvůli letním show, když se TLG vysílá na podzim?

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
15. 7. 2013 / 21:49:02 (před 11 roky)
off

seriál nepoznám, ale ak zrušili tento, tak by Bunheads mohli obnoviť.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
15. 7. 2013 / 22:04:09 (před 11 roky)
off

Celkom škoda, ale zas až tak nesmútim, sú aj oveľa epšie seriály. Ja by som bola radšej za zrušenie Switched at birth, seriál ma prestal baviť na konci 1.série a neviem sa dokopať k pozeraniu tej druhej.

Kikušák
15. 7. 2013 / 23:21:35 (před 11 roky)
off

To je škoda :( Neznášam keď nechajú niečo otvorené, nedoriešené a oni to len tak zrušia že veď domyslite si! Akože zbožňujem Pretty Little Liars ale na The Lying Game sa mi páčili tie dvojčatá aké sú totálne rovnaké a tak... čo už no... aspoňže Sara Shepardová to píše aj v knižnej podobe. síce je to iné ale tak čo už ;) aspoň nejaká útecha :P

vega
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
15. 7. 2013 / 23:33:57 (před 11 roky)
off

aaach to nemyslia vazne nemam to rada ked to skonci tak otvorene a dalsia seria nebude :( a mala som rada ten serial a pocas cakania na druhu seriu som dokonca este raz pozerala tu prvu aby som si spomenula co vsetko sa tam udialo.. no ale prezijem to teda uz ked aj jane by design tak hnusne zrusili.. ja uz by som skor ukoncila pll ved uz nevedia co tam maju vymyslet uz to pozeram len z nejakej nutnosti esteze je aj plno inych dobrych serialov ktore mi pomozu zabudnut na tie zrusene :(

jo-die
16. 7. 2013 / 08:22:56 (před 11 roky)
off

Ach jo, to mě štve, nedávno jsem celý seriál zkoukla a těšila jsem se na pokračování. Nebyla to sice žádná hitparáda, ale příjemná oddychovka, která mi bude chybět :(

Carmen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
16. 7. 2013 / 09:34:48 (před 11 roky)
off

Achjo a takhle blbe to ukončit :(

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
16. 7. 2013 / 16:50:26 (před 11 roky)
off

Viděl jsem pár dílů první série, pak to ale šlo do háje, takže mě zrušení nemrzí, na ABC Family se mi teď líbí jen Baby Daddy :)

alyssa18
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
16. 7. 2013 / 17:41:05 (před 11 roky)
off

Zrušení TLG mě nijak nemrzí, horko těžko jsem dosledovala první sérii a ke druhé už mě nic nedostalo. Od ABC Family sleduju Switched at Birth, které naštěstí nabírá nový dech, a novinku Twisted. No a samozřejmě PLL, ale to už taky víceméně ze zvyku.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
16. 7. 2013 / 17:59:33 (před 11 roky)
off

Je to škoda, zrovna když se na to začnu dívat...

GaiaM
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
16. 7. 2013 / 22:44:59 (před 11 roky)
off

Rozhodně to nebyl nejlepší seriál.. ale ten otevřený konec mě fakt štve.. :/

Cynická pesimistka s prořízlou pusou a očima jež vidí naději i tam, kde to jiní dávno vzdali.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
19. 7. 2013 / 10:15:48 (před 11 roky)
off

jak už padlo, nebylo to nic extra, ale pll je už delší dobu hrozná kravina a nahradí to seriálem twisted, který je to samé v bledě modrém. opět teenageři vyšetřují vraždu, protože zkušení policisti jsou v tomhle případě neschopní. očividně by to měli udělat jak vm a vyřešit to po jedné řadě, ne to furt natahovat, sami si škodí.
tlg aspoň měla tahák na další řadu, konečně se emma neměla skrývat a měli žít aspoň trochu normálně. na to jsem já čekala. ty jejich hádky o tom, jestli sutton krade život nebo ne, nebyly nijak zajímavé. sice ke konci zas směřovali k tomu obdivujme všichni božského ethana, ale to je v pll taky, akorát tam jsou takoví tři, z toho mayu tam uctívají i po smrti.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 1. 2014 / 16:09:05 (před 10 roky)
on

tak jsem dokoukala a přidávám se k těm, které zrušení taky nepotěšilo, byla to skvělá oddychovka, bavila jsem se od začátku do konce. cliffhanger na konci už je jen posledním hřebíčkem do rakve, byla jsem zvědavá, co na dvojčata řekne mamina :D