Radost nemám, měli by to už zakončit, už mě to nebaví delší dobu. Bohužel mám takový zvyk vždy dokoukat, co začnu. Otázkou spíš je, jaké postavy bych zabila, jsou mi tam skoro všichni strašně nesympatičtí a kdo sympatický byl, tak už není. Zbývá mi tam už jen Pam a Eric. Největší alergii mám na Taru, Sama a Jasona. Lafayette se změnil z oblíbené postavy na neoblíbenou a v současné sérii zkazili i Alcida.
Já se sice pořád dívám, ale už mě to nějak od poloviny páté série moc nebaví. Série předtím jsem sletěla rychle, bavilo mě to, ale už mi to přijde zbytečně natahované, znechutili nebo mi zabili oblíbené postavy a připadá mi to pořád víc a víc nudné a o ničem. Ale stejně se na to asi dodívám, nemám ráda neukončené seriály, i kdyby to byla fakt blbost. :D
A já se klidně přiznám, že mě to pořád baví... :)
I přesto, že bych tam, stejně jako Anet, nejradši x postav propleskla (v téhle sérii nejvíc toho Alcida)
Yes!! Já mám teda radost, furt mi to baví :))
Alcide je v téhle řadě fakt jak blecha v kožichu! :D
Ale musím říct, že mě tahle řada po čase opravdu chytla. :)
Jistě souhlasím se všemi mínusy (otravná Sookie, Lafayette, Tara, Terry...), ale ve kterém seriálu dneska najdete tak úžasnou mrchu jako je Pam, švédskýho poloboha s věčně sundaným trikem, nezapomenutelně uječenou Ginger atd.? :D
A možná jsem jediná, ale slečna Willa mě vážně baví a návrat praštěných Newlinových taky potěšil.
Jsem holt nenapravitelný Truebie! :D
a nevíte proč se Alcide tak hodně změnil viď je z něj přesná kopie bývalýho vůdce smečky, kterým se nikdy nechtěl stát.
Mňa to baví a mám radosť za obnovenie.
Salem napsal(a):
a nevíte proč se Alcide tak hodně změnil viď je z něj přesná kopie bývalýho vůdce smečky, kterým se nikdy nechtěl stát.
To mi právě vadí, že ta změna byla taková nenadálá. :( Kdyby to mělo nějaký vývoj tak neřeknu, ale tohle je jak pěst na oko! :(
Tempy napsal(a):
To mi právě vadí, že ta změna byla taková nenadálá. :( Kdyby to mělo nějaký vývoj tak neřeknu, ale tohle je jak pěst na oko! :(
ale to je právě vono, některým lidem taky stoupne sláva děsně rychle do hlavy a ze dne na den, takže tohle je podobný případ. ;)
phoebess napsal(a):
ale to je právě vono, některým lidem taky stoupne sláva děsně rychle do hlavy a ze dne na den, takže tohle je podobný případ. ;)
Tak on se tak vlastně začal chovat až když byl na Véčku
Já jsem ráda. Od 4. série kvalita díl od dílu klesala ale s nástupem 6. série mě to zase baví víc a víc. A souhlasím, Alcide by potřeboval vyprášit kožich. Vždycky jsem ho nesnášela, teď je ale naprosto nesnesitelný !!!
Já jsem spokojen. Pátá řada stála za nic, o to víc jsem rád, že 6. řada je skvělá. Už jsem myslel, že to ukončí. :)
Ono je to s kvalitou sérií různé. Mě třeba velmi otravovala druhá série. Z šesté jsem, přiznávám, zatím moc neviděla, nechávám si vždy více dílů najednou, ale už pátá se odvíjela zvláštním směrem, takže nečekám žádnou převratnost. I tak jsem ale za obnovení ráda. Hlavně díky Pam a Erikovi mě seiál pořád baví. Paminy hlášky jsou prostě úchvatné. A jako člověk, který sáhl i po knižní "předloze", mě navíc velmi baví sledovat, jak se seriál i knihy naprosto míjejí. Třeba to, že Lafayette byl v knize zabit již v první třetině prvního dílu mi přijde prostě vtipné... Takže sedmička? Super!
Pátá řada mě nebavila, byla taková moc "politická". Ale tahle se konečně slušně rozjela (ještě aby ne, když je už skoro v půlce), takže já jsem spokojená. Mám jistotu na příští léto. :D
true blood se dostalo do okamžiku, kdy scény z některých dějových linií jsou naprosto otřesné, nudnější než seriály, které vůbec nesleduju, jiné zase celkem dobré, ale už to rozhodně není "honem, kdy už budou titulky, abych se mohla rychle mrknout", aspoň pro mě ne. takže mám mít radost? těžko říct.