Diskuze k článku Porotce z Masterchefa podstoupil hubnoucí operaci
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
17. 7. 2013 / 20:12:50 (před 11 roky)
off

=O samozřejmě mu přeju, aby byl zdravý, ale jestli fakt shodí tu stovku... tak mu budu muset přestat říkat puclík Elliot!

Edit: tam bylo sto liber, ne sto kilo, já slepá... takže už se o jeho přezdívku nemusím bát :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 7. 2013 / 20:14:09
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 7. 2013 / 20:18:26 (před 11 roky)
off

Mě spíš zajímá, jak teď bude všechno ochutnávat, když tam je 20 soutěžících :D Páč vím, že kámoš, co na té operaci byl, potom nedokázal sníst skoro ani půl suchého rohlíku.

phoebess
17. 7. 2013 / 20:58:01 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mě spíš zajímá, jak teď bude všechno ochutnávat, když tam je 20 soutěžících :D Páč vím, že kámoš, co na té operaci byl, potom nedokázal sníst skoro ani půl suchého rohlíku.

Tak oni toho moc nesní, jsou na ten talíř přece jenom tři :D

Spíš mě zajímá, jak to bude ochutnávat při konzurzech, kde je těch kuchařů přece jenom víc :D
Ale taky záleží na tom, jak dlouho to nechutenství potrvá, pač současná série je už delší dobu natočená a (jestli bude, doufám, že jo) nová se ještě asi netočí. Tak třeba se mu ti vyhne a ve svých restauracích si dá holt pauzu, no :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
ragelly
17. 7. 2013 / 21:15:21 (před 11 roky)
off
phoebess napsal(a):

Tak oni toho moc nesní, jsou na ten talíř přece jenom tři :D

Spíš mě zajímá, jak to bude ochutnávat při konzurzech, kde je těch kuchařů přece jenom víc :D
Ale taky záleží na tom, jak dlouho to nechutenství potrvá, pač současná série je už delší dobu natočená a (jestli bude, doufám, že jo) nová se ještě asi netočí. Tak třeba se mu ti vyhne a ve svých restauracích si dá holt pauzu, no :D

O nechuť nejde, spíš se to do něj prostě nevleze. Že po třech soustech jakoby cítíš, že nemůžeš.

Melindaaaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 7. 2013 / 21:23:20 (před 11 roky)
off

On je strašně správnej, jak je kulaťoučkej :D Ale chápu, že zdraví je přednější, tak mu budu držet palce :).
V jednom rozhovoru jsem ale četla/slyšela, že Gordon Ramsey říkal, že Graham skoro nejí, ačkoli to tak podle jeho postavy vypadá, že prý se cpe samýma klíčkama a semínkama...

phoebess
17. 7. 2013 / 22:29:13 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

O nechuť nejde, spíš se to do něj prostě nevleze. Že po třech soustech jakoby cítíš, že nemůžeš.

To bych teď potřebovala já :D

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 7. 2013 / 22:43:38 (před 11 roky)
off
Melindaaaa napsal(a):

On je strašně správnej, jak je kulaťoučkej :D Ale chápu, že zdraví je přednější, tak mu budu držet palce :).
V jednom rozhovoru jsem ale četla/slyšela, že Gordon Ramsey říkal, že Graham skoro nejí, ačkoli to tak podle jeho postavy vypadá, že prý se cpe samýma klíčkama a semínkama...

Tak přibírat může i tím, že právě moc nejí. Důležitá je pravidelná strava. Tělo si ukládá na horší, pokud ho pořádně nestravuješ.

ragelly
17. 7. 2013 / 22:57:38 (před 11 roky)
off
phoebess napsal(a):

To bych teď potřebovala já :D

Ani mi nemluv :D

Leffi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
18. 7. 2013 / 08:31:01 (před 11 roky)
off

Podle me neni zadna operace "jednodussi cestou", jsou zde velka rizika, co vse se muze podelat a kolikrat to muze cloveka poznamenat na cely zivot. Rozhodne mu preju, aby to bylo uspesne, bez nasledku a hlavne to neovlivnilo jeho kulinarsky um.

Melindaaaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 7. 2013 / 22:07:06 (před 11 roky)
off
phoebe.h2 napsal(a):

Tak přibírat může i tím, že právě moc nejí. Důležitá je pravidelná strava. Tělo si ukládá na horší, pokud ho pořádně nestravuješ.

To je pravda no...a taky hrajou velkou roli genetické dispozice, takže pokud to má tak v rodině, tak stejně nikdy nebude superštíhlej a bez zdravotních komplikací. Každopádně je Graham boží!

ragelly
9. 3. 2014 / 09:33:02 (před 10 roky)
off