Já bych byla ráda seriál jsem si oblíbila :) takže určitě chci aby byl obnoven pro další serii.:)
Seriál miluju, dokonce mě velmi potěšilo, že ho miluje i zpěvačka Pink. Tudíž bych byla moc ráda za druhou řadu a mrzí mě, že to nemá velkou sledovanost. Já osobně bych to opravdu přirovnala co by nové Zoufalky. :)
taky sleduji, takže bych byla ráda. :)
ja by som bola veeeelmi rada ak by bola aj druhá séria. seriál milujem, a milujem Alyssu takže nechcem ju stratiť z obrazoviek...
Mně se ten seriál taky moc líbí, je to super oddechovka, takže bych byla ráda, kdyby pokračoval :)
Nápodobně, také sleduji, je to příjemná letní oddychovka a postavy jsou mi sympatické...jenom mě teď mírně naštval ten mrtvý manžel, co se doopravdy vrátil, doufala jsem, že se tomuhle klišé vyhnou. Každopádně hlasuji pro prodloužení :)
já bych byla pro cokoli, hlavně at už se doplní tabulka v tipovačce:))
No jako. Po posledním dílu, ještě aby nebylo pokračování!!! Teď se nemůžu dočkat další řady. Doufám že bude dříve jak za rok.
Čože? Ono to nie je obnovené? To ma porazí, ak dali také finále s takým cliffhangerom a nepokračovali by...
Tak jako doufám, že to prodlouží, pěkně by mě naštvalo po tom posledním díle kdyby ne. Tak snad až se bude vědět na 100%, tak dají redaktoři vědět :)
kutikk napsal(a):
Tak jako doufám, že to prodlouží, pěkně by mě naštvalo po tom posledním díle kdyby ne. Tak snad až se bude vědět na 100%, tak dají redaktoři vědět :)
Souhlasím právě jsem dokoukala poslední díl. A pěkně mě štve nevědomost jestli bude nebo nebude druhá série. Na čem to závisí? Proč už se někdo nevyjádřil? Ten seriál jsem si zamilovala. Lepší než Zoufalky!