Tak u NCIS mě to ani moc nepřekvapuje... znám kromě čechů taky dost slováků, pár němců a jednoho frantíka, co to sledujou pravidelně... :-)
Nedivím se, že kriminálky jsou nejoblíbenější. Když se podívám na své rodiče a prarodiče, tak ti když zapnou televizi, dívají se prakticky jen na ně :-D
No hlavně to nejsou klasický kriminálky kde řeší jen případ a nazdar. Tady řeší i soukromí a většinou se nějaký případ táhne celou sérií :)
adil15 napsal(a):
Nedivím se, že kriminálky jsou nejoblíbenější. Když se podívám na své rodiče a prarodiče, tak ti když zapnou televizi, dívají se prakticky jen na ně :-D
Přesně si to trefila :-D
já se tomu naopak divím, že to lidi pořád baví sledovat ty kriminálky, je to pořád dokola :-(
mám dotaz a ty částky jsou za jakou dobu? jelikož všechny seriály maj pomalu víc jak 6 sérii
Salem napsal(a):
mám dotaz a ty částky jsou za jakou dobu? jelikož všechny seriály maj pomalu víc jak 6 sérii
Za rok 2012.
Hm, myslim, že by to chtělo už ukončit.. jinak to nedopadne dobře.
Za NCIS jsem ráda a vlastně se vůbec nedivim, spoustě lidem se ten seriál líbí a zamilovali si ho. Pro nás je to vlastně takový zvláštní prostředí, když u nás mariňáky nemáme..navíc Gibbs, Abby, Ducky..-prostě bájo! ;)
ragelly napsal(a):
Za rok 2012.
tak v tom případě si myslim že ty částky jsou přehnaný
Salem napsal(a):
tak v tom případě si myslim že ty částky jsou přehnaný
Nemyslím si. Netuším, kolik stojí nějakou zahraniční stanici vysílací práva, ale ve sto tisících na sérii to bude. Jelikož většina vysílá stylem jako u nás, tzv. jedna série na měsíc (Po-Pá), tak toho ročně musí nakoupit hodně, navíc tam jsou do toho příjmy z reprízování, reklam a další věci. Když ti seriál takhle koupí 50 stanic, tak se k těm velkým číslům dostat dá.
Jen tak mimochodem, všimli jste si té prvotřídní blbosti v textu? Myšlenky Zločince a stanice Disney?! WTF?!! Patří taky k CBS!
Jessica Angell napsal(a):
Jen tak mimochodem, všimli jste si té prvotřídní blbosti v textu? Myšlenky Zločince a stanice Disney?! WTF?!! Patří taky k CBS!
Ono to bude tím, že společnost není to samé jako stanice :)