Diskuze k článku Comic-Con 2013: Star-Crossed
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 7. 2013 / 11:08:39 (před 11 roky)
off

Milostný trojúhelník, jak jinak :D Ale jinak to vypadá docela zajímavě.

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Adi
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
19. 7. 2013 / 11:23:44 (před 11 roky)
off

Na tento serial se jako na jeden z mala docela tesim. Jenom doufam, ze ho CW a divaci neutnou hned v zacatku :(

"Don't study, be happy!!"
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 7. 2013 / 11:26:59 (před 11 roky)
off

Já se podívám na pilot, stejně tak u The 100, ale moc velkou naději ani v jeden nevkládám. Ve Star-Crossed tedy určitě ne, protože mi to přijde, že je tam nesympatická hlavní hrdinka a spousta klišé. A navíc mi přijde, že teen, co sledují CW, nemají moc rádi sci-fi tohoto typu.
Také by mě zajímalo, který seriál v midseason vystřídá.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Deniii
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
19. 7. 2013 / 11:28:54 (před 11 roky)
off

Milostný trojůhelník..grr :D Doufám že se seriál uchytí :)

Elanne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
19. 7. 2013 / 11:44:28 (před 11 roky)
off

Roswell/TVD s nesympatickou hlavní "hrdinkou," takže budeme zase celou sérii sledovat jestli s má vybrat toho nebo toho. Fanynky se budou dělit na týmy a prostě... ne. I když u loňského B&B jsem taky tipovala, že to zruší hned a ono se to dostalo další řadu :-))

Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
19. 7. 2013 / 13:47:35 (před 11 roky)
off

Kouknu alespoň na první díl. Tuhle sezónu jsem se podle trailerů spálila u Krásky, která vypadala fakt dobře, ale nakonec z toho vyšel pěkěn nudný příběh, a u Arrow, který mě na rozdíl od traileru chytnul.

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
6. 10. 2013 / 21:24:56 (před 11 roky)
off

vždycky hraje přímé chlapy, jo? já bych to teda popsala jinak :D. spíš toho nudnějšího z trojúhelníku, obvykle toho člověka. a vždycky mě hrozně irituje. když nehraje pana šikanu, který předstírá, jak není super, tak je to stalker, kterému ženská v každém díle 3x řekne ne, ale on ji bude furt přesvědčovat, že jo. mohl by hrát s britt robertson. nezabírali by dva seriály, ale šoupli se do jednoho.