Sice nežeru Benedicta tolik jako ostatní fanoušci, nicméně se na 3. a i 4. sérii těším! :))
Btw, někde máš dvakrát Moffat s jedním F. :D
PrcekTK napsal(a):
Btw, někde máš dvakrát Moffat s jedním F. :D
Díkes, opravil jsem :) děsný jméno :))
Uz se nemuzu dockat. Tenhle serial je skvely. Nejlepsi adaptace Sherlocka co kdy byla (ne jako ta hruza Elementary) :-)
Konečně chápu, jak to s tou smrtí bylo. Díky!
- Už bude novej rok?
- Ne.
- Už bude ten Sherlock?
- Ne.
- Už bude ten Sherlock?
- Ne.
- Kdy už bude ten Sherlock?
- Ne...
Shppen napsal(a):
Uz se nemuzu dockat. Tenhle serial je skvely. Nejlepsi adaptace Sherlocka co kdy byla (ne jako ta hruza Elementary) :-)
Promiň, ale viděl jsi konec série? Když si odmyslíš jména, je to výbornej seriál a ten konec je skvěle vymyšlenej!
tak počas toho neskutočne dlhého čakania sa mi na Sherlocka podarilo obrátiť mamku a kamošku =D ale teším sa jak malé deco,škoda Moriartyho ja som ho mala rada-taký psychopat to bol =D Benovi vysvetlenie je veľmi zaujímavé =D .....bol zverejnený aj názov tretej časti a obavy začínam mať už teraz
Shppen napsal(a):
Pche, Elementary je výborný seriál, který trpí kvůli předsudkům. Jde jinou cestou a to nemusí nutně znamenat, že je špatná. Naopak. Tvůrci si s tím poradili dobře a zaslouženě sklízejí úspěchy. Sledovanost je vynikající a já se nemůžu dočkat další série.
Sherlock je pro mě samozřejmě srdcovka, ale rozhodně tyhle dva seriály odděluju. Oba jsou vynikající. Btw, Benedict se objevil v posledním dílu Top Gearu jako host :)
Uuuuu, už se nemůžu dočkat Sherlocka. Těším se na to víc než malé dítě na Vánoce.
A náhodou, Elementary je moc super! Nečekala jsem, že mě to začne bavit tak moc, jako mě to momentálně baví, ale je to úžasný seriál, chytře udělaný. Další řady se nemůžu dočkat.
To video bylo skvělý, oba dva jsou k sežrání a už se nemůžu dočkat Sherlocka :)
Elementary mám v zozname,takže čoskoro asi skúsim....inač Martin Hobbita už dotočil,minulý týždeň dokonca sa mi zdá =D
PrcekTK napsal(a):
Promiň, ale viděl jsi konec série? Když si odmyslíš jména, je to výbornej seriál a ten konec je skvěle vymyšlenej!
Priznam se, ze sem konec nevidel, protoze po 4. epizode sem byl z toho serialu tak otraveny, ze uz sem nebyl schopny pokracovat... Ale aby bylo jasno, nikomu jeho vkus neberu a pokud se to nekomu libi tak proc ne :)
megawir napsal(a):
Pche, Elementary je výborný seriál, který trpí kvůli předsudkům. Jde jinou cestou a to nemusí nutně znamenat, že je špatná. Naopak. Tvůrci si s tím poradili dobře a zaslouženě sklízejí úspěchy. Sledovanost je vynikající a já se nemůžu dočkat další série.
Naprosto s tebou souhlasím! Oba dva Sherlockové jsou výborní a jejich zakončení dechberoucí, nemám jedinou výtka. A tohle Cumberbatchovo vysvětlení je jen třešničkou na dortu, dalo by se říct, že má teorie byla podobná :D
Už aby byly další díly! A velká škoda, že série má vždy jen 3 díly...