Diskuze k článku Comic-Con 2013: Futurama
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 7. 2013 / 13:12:09 (před 11 roky)
off

já nechci konec Futuramy

Go GOATS
naninka358
Redaktor | Cool level: 115 | Nikita
21. 7. 2013 / 13:28:09 (před 11 roky)
off

Fry se ale jmenuje Philip po zesnulém herci Philu Hartmanovi (Troy McClure a Lionel Hutz v Simpsonových), pro nějž byla psána role Zappa Brannigana...

Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
21. 7. 2013 / 14:08:14 (před 11 roky)
on

Konec Futuramy mě samozřejmě taky mrzí, ale aspoň mi zvedl náladu ten crossover, mimochodem, Simpsonovi budou mít letošní podzim crossover taky s Family Guyem, takže se moc těšim!

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 7. 2013 / 14:16:21 (před 11 roky)
off
Pay-Track napsal(a):

Konec Futuramy mě samozřejmě taky mrzí, ale aspoň mi zvedl náladu ten crossover, mimochodem, Simpsonovi budou mít letošní podzim crossover taky s Family Guyem, takže se moc těšim!

bude to v Simpsonovích nebo v FB?

Go GOATS
Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
21. 7. 2013 / 14:20:05 (před 11 roky)
on
Salem napsal(a):

bude to v Simpsonovích nebo v FB?

Bude to v rámci FG, dabéři ze Simpsonů tam budou hostovat, vyčetl jsem to ZDE.

Ale jak si to tak znovu pročítám, tak to bude asi až podzim 2014.

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 7. 2013 / 14:21:30
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
21. 7. 2013 / 15:12:33 (před 11 roky)
off

Futuramu mám rád, takže mě zrušení mrzí, ale na druhou stranu věřím, že tenhle seriál bude (třeba až za několik let) obnoven.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
21. 7. 2013 / 15:33:03 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Futuramu mám rád, takže mě zrušení mrzí, ale na druhou stranu věřím, že tenhle seriál bude (třeba až za několik let) obnoven.

zase :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
21. 7. 2013 / 17:09:39 (před 11 roky)
off
naninka358 napsal(a):

Fry se ale jmenuje Philip po zesnulém herci Philu Hartmanovi (Troy McClure a Lionel Hutz v Simpsonových), pro nějž byla psána role Zappa Brannigana...

No já nevím, když Groening osobně lidem tvrdí, že to je po jeho tátovi, tak asi je :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
naninka358
21. 7. 2013 / 17:14:16 (před 11 roky)
off
megawir napsal(a):

No já nevím, když Groening osobně lidem tvrdí, že to je po jeho tátovi, tak asi je :)

Ve všech profilech Frye, co jsem našla, je uvedeno, že je to po Hartmanovi a říká to zde i Billy West:

(...) Phil Hartman was supposed to do that character [Zapp], and I was imitating Phil Hartman. (...) Fry was named after Phil. Phillip Fry.
megawir
21. 7. 2013 / 18:12:06 (před 11 roky)
off
naninka358 napsal(a):

Ve všech profilech Frye, co jsem našla, je uvedeno, že je to po Hartmanovi a říká to zde i Billy West:

No já ti říkám, co řekl Groening, který tu postavu vymyslel a také pojmenoval. Že něco řekl dabér se mi zdá vedlejší + to, že to převzaly další zdroje, už tuplem :)

naninka358
22. 7. 2013 / 09:36:02 (před 11 roky)
off
megawir napsal(a):

No já ti říkám, co řekl Groening, který tu postavu vymyslel a také pojmenoval. Že něco řekl dabér se mi zdá vedlejší + to, že to převzaly další zdroje, už tuplem :)

To je ale právě to, co jsem nikde nenašla - citace Groeninga. Navíc nevidím jediný rozumný důvod, proč by si West něco takového vymýšlel... A myslím, že nic nebrání tomu, aby byla postava pojmenovaná na počest dvou lidí, co se jmenují stejně...

megawir
22. 7. 2013 / 11:38:20 (před 11 roky)
off

To hledat nemusíš, pusť si ten panel, on to tam říká :) Pokud se tam někdo tak taky jmenoval a West si to spojil, je to jeho věc... Já beru jako fakt to, co řekne ten, kdo tu postavu vymyslel a pojmenoval :)