tohle už asi fakt nemá cenu protahovat. měli to zrušit když odešel sheen. takhle mohl tenhle seriál odejít aspoň trochu důstojně. Ale ne oni z toho musejí ždímat prachy dokud to aspoň trochu jde :(
Mně se právě seriál líbí pořád, což jsem nečekal. A Jake? Ten tam byl stejně navíc a jeho vtipnost už pominula.
Doufám že ta dcera bude víc sexy než Jack :)
Salem napsal(a):
Doufám že ta dcera bude víc sexy než Jack :)
Blb nahrazen kočkou? To by mohlo pomoct. :D
A je to Jake. :D
Ty jo, já toho kluka vidím jak nějakého patnáctiletého puberťáka a ono je mu dvacet. :O :D
Mně se náhodou seriál i s Ashtonem líbí. Ten jejich humor má něco do sebe a Jake mi bude chybět. "Každé třetí dítě je číňan" :)
Odešel Charlie a teď odejde i Jake? To už nemá cenu, zbytečně se snaží udržet seriál při životě...
Jakmile odešel Charlie seriál hrozně upadl, už to není ono, teď odejde další hlavní postava... Já jsem pro ukončení...
Bez Charlieho už seriál nemá to kouzlo. A když se ztratí ještě další půlka chlapa... no nevím, nevím. Viděla bych to spíš na nějaký spin-off.
Souhlasím s názory výše, že to spíš měli zabalit. Ale co si budeme vyprávět Jake už ani později nebyl tolik vtipný jako ten malej tlustej lenoch. Nějak jsem tušila, že po odchodu Charlieho to půjde z kopce.
Jelikož už seriál nepoběží za BBT, tak myslím, že se docela rychle vaše přání vyplní. Docela bych se i vsadila, že tato série bude poslední.
To se tak nějak dalo čekat, stejně říkám, že ta 11. bude poslední..Charlieho ztracená dcera to podle mě nezachrání
to určitě nezachrání,od jeho odchodu to jde s dva a půl chlapa od 10 k 5