Jsem jediná, kterou pobavilo, že se Amellova postava bude jmenovat Stephen? :D Ten rodinný piknik bez triček by se mi taky zamlouval :D
Každopádně jsem zvědavá, trailer vypadá dobře, ale bojím se, že z toho tvůrci nevytřískají všechno, co se dá. A taky jsem zvědavá na Pellegrina, toho miluju už ze Supernatural. Padouch mu jde :)
Ne, taky mi to přišlo vtipné. :)
Jinak jak má v něčem prsty Plecka, tak očekávám čertovinu... A rozhodně to nemyslím v dobrém slova smyslu. :D
Ale i tak se chci dívat, protože mi sedí téma, Plecka už méně.
Původní seriál neznám, ale na tenhle se bude ve čtvrtky (pátky) spolu s Arrowem vždy těšit. :)
A hele, Lucifer. :D
No sem zvědavej, CW je někdy mírně na jedno brdo, tak snad to bude navzdory popisu originálnější..
Pellegrina mám v oku už jako Paula v dexterovi a později v supernatural, určitě jeden z důvodu proč se na to dívat, takže si myslim, že to bude stát zato .)
No původní seriál jsem sice nikdy neviděla, ale mám ráda seriály na CW tak se určitě zkusím dívat:) Jestě ke všemu ho budou dávat ve středu tak se určitě na amollovic čtvrky budu těšit:D A myslím že to jméno je až moc velká náhoda:)
adelka99 napsal(a):
No původní seriál jsem sice nikdy neviděla, ale mám ráda seriály na CW tak se určitě zkusím dívat:) Jestě ke všemu ho budou dávat ve středu tak se určitě na amollovic čtvrky budu těšit:D A myslím že to jméno je až moc velká náhoda:)
Není to náhoda, jsou příbuzní. Jsou to bratranci nebo tak něco. :-)
intrier napsal(a):
Není to náhoda, jsou příbuzní. Jsou to bratranci nebo tak něco. :-)
Myslím, že mluvila o tom, že se postava Robbieho jmenuje Stephen :)