Diskuze k článku Comic-Con 2013: Teen Wolf (Vlčí mládě)
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 7. 2013 / 16:19:39 (před 11 roky)
off

Podle mě je Teen Wolf v zimě blbost. Tehdy má každý jiné starosti. Já se tedy rozhodně v zimě koukat nebudu.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
19. 7. 2013 / 17:14:03 (před 11 roky)
off

Japonský meňavec? :D No neviem.. Ale trailer vyzerá napínavo a dobre :-)

Janca.W
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
19. 7. 2013 / 18:25:10 (před 11 roky)
off
misulka78 napsal(a):

Podle mě je Teen Wolf v zimě blbost. Tehdy má každý jiné starosti. Já se tedy rozhodně v zimě koukat nebudu.

Nevím, mě osobně přijde zima na sledování seiálů lepší než léto, kdy většina lidí tráví čas venku. A pokud mám seriál ráda, je mi už tuplem jedno kdy ho vysílají, čas si na něj prostě najdu. Ale s tím japonským měňavcem si taky nejsem jistá. Mám trochu obavy, že už to bude moc... :)

misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 7. 2013 / 21:03:24 (před 11 roky)
off
Joanne159 napsal(a):

Ale s tím japonským měňavcem si taky nejsem jistá. Mám trochu obavy, že už to bude moc... :)

Už? :D No já jsem měla pocit, že je to už dost u toho podivnýho stvoření, kterým byl Jackson :D

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 7. 2013 / 16:44:38 (před 11 roky)
off

Rozhodně se nemůžu dočkat, až objasní barvy očí a Derekovu rodinu, i když si myslím, že na ty barvy jsem už přišla sama. Hodně mě zajímá, co je vlastně Lydia, na to čekám už od minulé série a unf, ať už tu je 9. díl!

A nevím, jestli si toho někdo všiml, ale Jeff Davis během panelu mluvil o tom, že někdo zemře a Daniel Sharman (Isaac) tak nenápadně zvedl ruku. Opravdu doufám, že jenom na někoho mával, protože zabít Isaaca je pro mě asi něco jako zabít Stilese - prostě ne.

Z traileru - jsem zvědavá, co se stane s Corou, myslím, že jsem ji tam viděla, docela doufám, že se nic nestane Melisse a otci Stilese.

A co se čekání týče - nepřijde mi to ani moc dlouho, zimní a letní seriály mi maximálně vyhovují. Rozhodně to není tak strašné jako čekání na třetí řadu. :D

misulka78 napsal(a):

Už? :D No já jsem měla pocit, že je to už dost u toho podivnýho stvoření, kterým byl Jackson :D

Přesně, už u Jacksona jsem si jako říkala celkem jako WTF a v traileru z SDCC už jsem se celkem začala smát i tomu, co tam zase kouzlil Gerard. Nejsem si jistá, jestli nějaký japonský shapeshifter je to pravé, co Teen Wolf potřebuje. Jestli vyřeší spor s alfama, tak jako fajn, to je ještě připustitelné, ale řešit do toho víc problémů jako u Kanimy řešili Lydii, řešila se Derekova smečka... No nevím. Klidně, ale ať do toho nemotají moc dalších problémů.
Jo, a četla jsem, že to má být něco jako Kitsune - to je nějaká ta liška nebo něco takového, ne? :D A má "to" mít co dočinění s Dannym.

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 7. 2013 / 16:45:05
Lill
20. 7. 2013 / 17:36:11 (před 11 roky)
off
LittleLexi napsal(a):

A nevím, jestli si toho někdo všiml, ale Jeff Davis během panelu mluvil o tom, že někdo zemře a Daniel Sharman (Isaac) tak nenápadně zvedl ruku. Opravdu doufám, že jenom na někoho mával, protože zabít Isaaca je pro mě asi něco jako zabít Stilese - prostě ne.

No to dúfam že nie! Isaac sa ohromne zlepšil (na to, že zo začiatku ma ani príliš nezaujímal) a ako postava je úžasný!
Edit: Videla som krátke interview s Danielom a začínam sa oňho obávať.. Najprv povedal, že nás čaká veľa prekvapení, potom zdôraznil, že ak Isaac prežije a ku koncu opäť hovoriť o mnoho prekvapeniach a že niektorí to nezvládnu (čiže neprežijú).
A keďže je mŕtva Erica aj Boyd, tak sa obávam, že nasleduje Isaac :/

LittleLexi napsal(a):

Jo, a četla jsem, že to má být něco jako Kitsune - to je nějaká ta liška nebo něco takového, ne? :D A má "to" mít co dočinění s Dannym.

No len aby sa z toho nestal seriál (ako napr. TVD alebo True Blood), kde majú tých nadprirodzených bytostí až-až.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 7. 2013 / 17:35:04
Lill
22. 7. 2013 / 13:52:00 (před 11 roky)
off

Tak som si pozrela video z rozhovoru s hercami, vyzerali strašne v pohode a Tyler by tam stále len kecal :D Len som sa smiala, že tie dvojičky sa málo dostali k slovu. A som rada, že som sa dozvedela viac info (aj keď možno nepodstatných pre seriál, napr. tam bola otázka, že ako by nazvali svoj spin-off a koho by si tam zobrali, atd), ale aj tak to bolo viac, lebo konkrétne tento článok bol veľmi stručný :D

LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 7. 2013 / 00:57:08 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

Tak som si pozrela video z rozhovoru s hercami, vyzerali strašne v pohode a Tyler by tam stále len kecal :D Len som sa smiala, že tie dvojičky sa málo dostali k slovu. A som rada, že som sa dozvedela viac info (aj keď možno nepodstatných pre seriál, napr. tam bola otázka, že ako by nazvali svoj spin-off a koho by si tam zobrali, atd), ale aj tak to bolo viac, lebo konkrétne tento článok bol veľmi stručný :D

Zlatá byla ta holka, co se tam rozklepala a rozbrečela a zeptala se na to, jestli by chtěli být upíry. :D Daniel ji pak hezky oslovil. To bych chtěla taky, kdo by to od Daniela nebral, že. :D Některé otázky byly taky dobré - co by herci řekli svým postavám, "ships" na tumblr. Bylo fajn vidět, že obsazení si tak moc rozumí, hlavně v dalších interview z comic-conu to bylo vidět. A super bylo, jak se tam objevil Keahu Kahuanui v tom převleku. :D

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.