Tento článok som dnes už čítala na webe k The Originals, super napísaný. A šteňa pobavilo :D
Budu sledovat, ale osobně si myslím, že by mě to nezaujalo nebýt toho pod-příběhu z TVD a hercům. Samotnou Hayley a její těhotenství se mi jako zápletka nelíbila, Klause jsem chtěla udržet v Mystic Falls po boku Caroline :D.
Nevím no, je mi to líto kvůli TVD, Elijah a Klaus byli energie seriálu, která se nedá ničím nahradit.
Štěně huskyho :D :D
Nevím, jestli se na to mám těšit nebo se spíš bát. :D
Je dobře, že má Klaroline pokračovat i tak...
Docela dlouho mi trvalo než jsem si vybudovala vztah k Upířím deníkům, tudíž mám z The Originals obavy. No uvidíme jaké budou ohlasy po pár dílech.
Tak šanci The Originals rozhodně dostanou ale bude to zvláštní.Člověk si na ně zvykl v TVD a teď mi tam budou chybět.
Na The Originals se těším, ale v TVD mi budou chybět. Bude to nezvyk nevídat je v TVD. Ale hlavně že se Tyler může vrátit do Mystic Falls. a vztah Klause s Caroline no... mám radši Forwood.
Původnim davam max. 2serie do zruseni:/ bez Caroline to nema cenu:/
Zajimalo by me co bude hrat ta holka z filmu Starstruck
TO strčí TVD do kapsy. Joseph a Daniel jsou úžasní herci, skvěle se doplňují i postavy obou bratrů a Claire s Phoebe jim budou slušně sekundovat. V TVD z Caroline udělali děsnou pipku a Klaus si rozhodně zaslouží sundávat tričko i nadále!:)))) plus další benefity, které budou ze vztahu a nového seriálu plynout - sjednocení rodiny, moc, získání města zpět... sex...a možná i bude i láska. Rozhodně se na to těším víc než na TVD.
The Originals S01E01 Pilot Directors Cut WEB-DL XviD-FUM[ettv] - maličko rozšířený pilot :)