Já tušil, že by nenechali tak významnou postavu zemřít...těším se na druhou sérii a na silnějšího Carrola!
Já jsem tak rád, že Joe neumřel! :D Já mu ke konci už skoro fandil. :D Už se těším na druhou řadu.
To jsem zvědav jak to udělají, pokud se nemýlím tak bylo i v seriálu řečeno že našli jeho ostatky a že je mrtvý (nebo si to pletu z něčím jiným?). Jinak jsem rád, bál jsem se že by to bez něj v druhé řadě ztratilo své kouzlo.
Groove napsal(a):
To jsem zvědav jak to udělají, pokud se nemýlím tak bylo i v seriálu řečeno že našli jeho ostatky a že je mrtvý (nebo si to pletu z něčím jiným?). Jinak jsem rád, bál jsem se že by to bez něj v druhé řadě ztratilo své kouzlo.
neviem či nenašli nejaké ostatky,len neviem či to dokázali aj identifikovať
ja som to vedela,že on nezomrel,vedela =D
Groove napsal(a):
Ostatků moc nezbylo, ale chrup seděl a předběžně i DNA... tak nějak to myslím bylo.
Tak ze neumre to mi bylo celekme jasne... Prislo mi to az moc "jednoche"... A jaktoze Claire umre?? to mi prosim nekdo vysvetele...?
Thomkl napsal(a):
A jaktoze Claire umre?? to mi prosim nekdo vysvetele...?
nemusi umriet...boli natocene 2 rozne konce, jeden taky, aky bol odvysielany, t.j. ze koniec je otvoreny a obe postavy mozu/nemusia zomriet, zalezi od zmluv s hercami, od planov tvorcov a podobne...a na Comic-Cone bol odvysielany ten druhy koniec, v ktorom Claire zomrela...ale "platny" koniec je ten, kt. bol v TV :) a herecka, kt. hrala Claire, uz podpisala zmluvu na dalsie epizody, co znamena, ze bud neumrie a bude dalej v seriali hrat alebo umrie, ale bude sa objavovat nadalej vo forme flashbackov(=t.j. akoze v zaberoch z minulosti)...ale myslim, ze to bolo vsetko jasne napisane v clanku :))
Moc se těším na novou armádu Joa Carrola!