Super, díky za zprávy...! :)
S tím trailerem mě naštvali, že bude až tak pozdě!
Ohledně Johna ta otázka byla "Jak to že není Jack v 50. výročí?" a Moffat odpověděl: "Jak víte, že tam není?" ... a pak se v komentářích psalo, že to sám Barrowman napsal na svém twitteru, že tam nehraje, ale kdo ví... Na druhou stranu by bylo fajn vidět Jacka a 11th Doctora. :D
PS: Mám pocit, že se píšou Dalekové, zní mi to líp, ale nemyslím si, že se to dá najít ve slovníku. :D
PrcekTK napsal(a):
PS: Mám pocit, že se píšou Dalekové, zní mi to líp, ale nemyslím si, že se to dá najít ve slovníku. :D
No já to slovo právě neznám a koukala jsem na DW CZ fb a tam měli tohle, tak jsem to opsala :D
Díky za článek. Škoda, že na trailer musíme ještě čekat, nemůžu se dočkat svého oblíbeného desátého Doctora. A doufám, že se tam Barrowman přeci jenom objeví, Jacka Harknesse v nových epizodách postrádám a Torchwood mi jako seriál nesedl. Aspoň, že tam budou Dalekové, tak nějak mi jako záporáci přirostli k srdci. Ani Master by nebyl od věci, ale to už asi chci moc O:)
venalce napsal(a):
Ani Master by nebyl od věci, ale to už asi chci moc O:)
Taky doufám v Mastera... ale tak, je to 50. výročí, nemůžou tam dát jenom Daleky! :D
Traaaailer, konečně :)
http://www.youtube.com/watch?v=loGm3vT8EAQ