Veronicu Mars miluju, jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a na film se neskutečně těším. Ovšem nevím, aby další filmy/epizdody nebyly pro seriál zabíjející. Od filmu očekávám zakončení, kterému se nám nedostalo ve třetí sérii. Aby to nedopadlo jako se Sexem ve městě a podobnými...
Skvělé, perfektní, hodno Veroniky Mars :D Upřímně, čím více, tím lépe ... Toto nemůže dopadnout špatně, protože za 1. Kristen Bell, za 2. Rob Thomas, za 3. celé herecké obsazenstvo no a samozřejmě je to prostě Veronica Mars!
Chucku rychle na Kickstarter
Nemůžu se dočkat filmu! :D...co se týče nějakého dalšího pokračování - Veronicu bych mohla sledovat pořád, ale jestli to ten film pěkně zakončí, tak nebude vadit, že už se dalších příběhů nedočkáme :))
Když se něco dělá srdcem tak to nikdy nemůže dopadnout špatně. :-)
Ježiš, já se těším! Nevěřím, že by mě to mělo nějak hodně zklamat. Je to Veronica Mars, ta byla vždycky dobrá! :) Jo a trailer byl skvělý!!!
Už aby to bylo. A díky faktu že se vrátí i Krysten Ritter se těším snad ještě víc :)
Šííííleně se těším, jediný co mi vadí je účast Pize, to to podle mě dost kazí..už třetí série byla (nejen) díky němu hodně, hodně slabá. A jeho postava nesmírně otravná. Tak snad tam nebude příliš a Veronica skončí s Loganem!:D Pro pokračování seriálu nejsem, myslím, že film by to měl ukončit.
Já se právě bojím, že to moc zakončené nebude, když jsou pak plánované ty dvě knihy, kde bude pokračování filmu.
Joooooo rvačka!!! :D
Proč, proč, proč mi to dělají? :D Vypouštět takhle skvělé trailery, když nás ještě čeká tak dlouhá doba do vysílání filmu? :D Aaaaa :D Opakuju se, ale prostě se strašně moc a nejvíc těším! :)
už se hrozně těšim a je to horší o to(nebo vlastně lepší:)), že mi jako backerovi pořád posílaj updaty, fotky z natáčení a tak...už aby to bylo v kinech!:)
Tiež sa veľmi teším a pri všetkej tejto podpore od samotných hercov aj fanúšikov a tej nadšenosti to snáď ani nemôže dopadnúť zle :) Ale tiež rátam s otvoreným koncom, aj keď by som bola rada, aby to uzavreli.
Zdá se mi to nebo VM má velkou naději do budoucna?:DD
ony ty filmy asi budou lepší. vracet se k seriálu... toho se bojím.
jéé těším se moc, už aby to bylo. Asi si zatím dám seriál, ať si to oživím ;)