v první chvíli jsem málem padla do mdlob....místo hooda jsem četla hooka:))to by bylo na pěst:)) tak přeobsazování je celkem běžná praxe...kór když jde o postavu která se objeví jednou za x...třeba kočanská v trpaslíkovi taky byla přeobsazená:))
Když jsem viděla nadpis článku, tak jsem si řekla: kdy tam byl Robin Hood?
Takže mám vážně sklerozu a proto mi přeobsazení vůbec nevadí (když to neni nikdo z hlavních postav) :)
Thadreth napsal(a):
Tak Robin Hood se v seriálu objevil jen jednou, takže mi přeobsazení vůbec nevadí. Celkově mám postavu Hooda rád, takže je super, že ho uvidíme. ;)
Můžu jedině souhlasit, tím, že se tam objevil jenom jednou, tak mi to je jedno :)
Přeobsazení zrovna téhle postavy mi taky vůbec nevadí, hlavně že se nejedná o někoho podstatnějšího!
Hitchhiker napsal(a):
v první chvíli jsem málem padla do mdlob....místo hooda jsem četla hooka:))to by bylo na pěst:)) tak přeobsazování je celkem běžná praxe...kór když jde o postavu která se objeví jednou za x...třeba kočanská v trpaslíkovi taky byla přeobsazená:))
Přesně. Málem jsem měla infarkt :D Hook by mi tam hodně chyběl a asi bych aji seriál už tolik nesledovala.
Upřímně už si ani pořádně postavu v OUaT Robina Hooda nepamatuji:D Takže mě přeobsazení vůbec ''nebolí'':D
přeobsazování ráda nemám, ale kyle byl úžasný v class, takže ho ráda zas uvidím.
zpětně můžu říct že volba byla velice prospěšná...velice doufám, že se s ním ještě potkáme:))