Super. :) Under the Dome zatím vypadá dost dobře, takže druhou sérii uvítám. A snad se někdy vrhnu i na tu tučnou knihu. :D
Seriál se mi vskutku zamlouvá. :)
Zaujimavy serial, napinavy pribeh, sexy herecky ...
Co viac si zelat :-)
Takze aj ja sa tesim na pokracovanie.
Já se prostě nechci do toho seriálu pouštět, právě proto že tam vždycky byla možnost prodlužování. Kniha se podle mě pro televizi hodí perfektně, ale pro uzavřenou minisérii. Jak jsem si po jejím přečtení názor na Kinga spravil, tak cokoliv spojené se seriálem mě ho kazí (a navíc odrazuje od seriálu samotného).
Taky z toho neskákám do stropu radostí. Několik let? Už teď jsou některý díly takový roztahaný... A neměli jim docházet za chvilku zdroje včetně kyslíku a tak?
Zdroje jo, kyslík asi ne. Ukázali tam, že ta voda prosakovala skrz, tak by měl i kyslík, což je zas divné kvůli té bombě.
Mně se seriál líbí, ale druhá série? Nějak mi to k tomu nejde. Uzavřít po první řadě a byla bych spokojená. Nicméně mi to nedá a na druhou sérii se podívám, dokud a pokud mě to bude bavit, protože jsem zvědavá, jak budou řešit nedostatek léčiv, jídla, elektřiny, když už teď je to téměř nedostatkové zboží.
Sice se mi knížka po 350 stránkách líbí víc, ale druhou serii uvítám :)
Druhú sériu iste nie. Prvá je fakt dobrá, ale druhou to len zbytočne budú naťahovať. Už prešlo päť častí a o dóme sme ešte nič nezistili. Len že je nepreniknuteľný a dokáže posadnúť niektoré deti. Zatiaľ sa tam riešia len klasické vnútorné rozbroje a motívy postáv. To by mohli byť kľudne na vesmírnej stanici, alebo na opustenom ostrove. Proste je to klasická dráma vzťahov skupiny ľudí so skrytými motívmy a prekvapivými odhaleniami, kde je skupina ľudí izolovaná, aby sa prehĺbila dramatickosť, keď sú akto donútení k vzájomnej interakcii.
Seriál je dobrý, ale naťahovanie ho akurát pochová.
mě tahle zpráva docela potěšila, seriál zatím vypadá dobře, mám Kinga ráda, takže se chystám i na knížku :)
Tak nějak nevím, jestli je tohle dobrá zpráva.
Po dvou dílech mi to zatím připadá jako další zmršenina Kingovy knihy, ze který snad zbyla jenom ta kupole. Nevadilo by mi, kdyby něco trochu pozměnili, nebo omezili vedlejší postavy, ale proč zase překopat úplně všechno? A proč je ksakru Zrzek venku?
Vy, kdo jste četli knihu, jak se vám líbí seriál? Zlepší se to po dvou dílech?:-)
Sice si neviem predstaviť aký príbeh na takom malom mieste ešte vedeli vymyslieť ale to som si nevedel predstaviť ani pri LOST: ) uvidime v dalšich dielov zatial sa mi serial pači
Jsem rád,ten seriál je suprovy ,pro dnešek dobrá zpráva
Podle mě je to dobrá zpráva, Under the Dome se mi zatím líbí a mám v plánu přečíst si díky němu i knihu.
Hmm, tak hlavně aby neprošvihli ten moment, kdy se ze zábavného a napínavého stává nudné a utahané...
Už tak tam dost věcí hapruje (třeba že jsou tam všichni tak krátkozrací a i po pár dnech je co kupovat v obchodě) a pokud se bude děj ještě víc natahovat, a tím pádem minimálně řešit kupole, nevím jak dlouho udrží takovou sledovanost jenom vztahy mezi postavami...
Ty jo, tak to tu knížku asi radši začnu číst, protože takhle se konce kupole dočkám v lepším případě příští podzim, v horším za pár let :-)
Jinak zatím se mi seriál vcelku zamlouvá, King je fakt mistr
Seriál se mi líbí, takže jsem zvědavá, jak to všechno dopadne. A jsem ráda, že to bude i mít i 2. sérii. Jen se bojím, že to budou zbytečně protahovat.
Před několika týdny jsem začala číst knížku. Nevím proč, ale musela jsem jí odložit z důvodu, že mě neupoutala, ale hodlám se k ní vrátit :)