CW vyhrála hlavně u teen ;)
Mě na tom článku zaujala ta věta, že prodávají seriály sami sobě a vydělávají si tím peníze :)
Pravda je, že na CW podle mě běží nejlepší seriály - teda kromě Revenge, OUaT, Continuua a Awkward.
A já se vždycky divila, proč jí řadíte do Velké pětky, když jsou ty ratingy tak bídné a v podstatě nekonkurenceschopné.
Obecně bych osobně vyřadila CW celkově z Velké pětky a nechala jen klasickou čtyřku, ale chápu, že kupa lidí tady sleduje jejich seriály ve velkém a je to tak pohodlnější a přehlednější :-)
Já z těch novějších sledovala jen Gossip Girl. Ale podle mých oblíbených starších kousků je to stanice, která přinesla spoustu kvalitních seriálů (ale to byly ratingy ještě jinde :-))
ragelly napsal(a):
Mě na tom článku zaujala ta věta, že prodávají seriály sami sobě a vydělávají si tím peníze :)
Jo, to mě taky zarazilo.
Asi si jdu taky něco prodat, abych zbohatnul. :D
Sparkles napsal(a):
A já se vždycky divila, proč jí řadíte do Velké pětky, když jsou ty ratingy tak bídné a v podstatě nekonkurenceschopné.
Obecně bych osobně vyřadila CW celkově z Velké pětky a nechala jen klasickou čtyřku, ale chápu, že kupa lidí tady sleduje jejich seriály ve velkém a je to tak pohodlnější a přehlednější :-)
Já z těch novějších sledovala jen Gossip Girl. Ale podle mých oblíbených starších kousků je to stanice, která přinesla spoustu kvalitních seriálů (ale to byly ratingy ještě jinde :-))
To neřadíme jen my, ale celý svět :)
co si budem nalhávat řekněte mi jediný seriál který neni pro cílovku do 25*? Ostatní stanice maj buď reality show pro rodinu, nebo i vážné seriály pro trochu rozumnější publikum
*p.s. zapomněl jsem pro ženy do 25 let.
ragelly napsal(a):
To neřadíme jen my, ale celý svět :)
Já na zahraničních serverech kromě spoilerů moc o seriálech nečtu, ale co vždy vidím je Big Four. Navíc jsem si nedávno četla na US wiki o stanici The WB a právě tam byl odstavec o rozdílech mezi velkou čtyřkou a tehdy ještě The WB, tak jsem to brala podle toho :-) Ale chápu, že oproti vám si toho ještě musím hodně načíst :-D
Salem napsal(a):
co si budem nalhávat řekněte mi jediný seriál který neni pro cílovku do 25*? Ostatní stanice maj buď reality show pro rodinu, nebo i vážné seriály pro trochu rozumnější publikum
To teda nevím, který seriály pro trochu rozumnější publikum myslíš. :) CSI? Mentalistu? Cold Case? NCIS? Closer? Tohle všechno řadím všetně spin-offů mezi naprostej odpad. Prvoplánový kriminálky, nepromyšlený, potvrzující a propagující předsudky, stereotypy, na kterých jsou často postavené celé díly... Je mi 25 a na CW se dívám ráda, protože tam tyhle věci nejsou tak moc vidět. A taky protože tam až tak nejsou kriminálky. A předto tyhle všechny seriály patří mezi jedny z nejsledovanějších vůbec. Možná právě proto, že nenutí přemýšlet a v podstatě legitimizují různé druhy stereotypů a tím i předsudky.
Salem napsal(a):
The Good Wife :)
Já sleduju 4 seriály od CW (když do toho teda započítám i The Originals) a moc se mi líbil seriál Ringer.
Takže jsem ráda, že stanice CW existuje! :)
xtomas252 napsal(a):
The Good Wife :)
ehm...what? :D bud nechapem spojitost alebo...what? :D
inekafe napsal(a):
ehm...what? :D bud nechapem spojitost alebo...what? :D
Jo salem asi myslel seriály od CW :D Tak to pak jo...
Já jak corine reagovala s NCIS a CSI...
xtomas252 napsal(a):
Jo salem asi myslel seriály od CW :D Tak to pak jo...
I see what you did there :D to by bola potom velmi kratkozraka a prinajmensom vtipna otazka, keby to bolo myslene tak, ako si si to povodne interpretoval :D :D
// jaj, aha, no hej, len ona uz reagovala na inu cast otazky...a šak to je jedno :)
Stanice CW je upřímně řečeno moje nejoblíbenější a to proto, že vytvořila plno seriálů, které mám rád a buď jsem je sledoval a nebo je v současnosti sleduji. Patří mezi ně Supernatural, The Vampire Diaries, Arrow, Gilmorova děvčata a hlavně ještě na stanici WB vznikl můj nejoblíbenější seriál Buffy, přemožitelka upírů.
tak to je dobře, že přežívá, ať už za to můžou jakékoliv čachry machry, jelikož produkuje oddychové seriály, které zpestřují to, co sleduju :)
ragelly napsal(a):
Tohle mě taky zaujalo, ale evidentně vědí, jak na to, když jsou schopný si na sebe vydělat nebo minimálně nebýt prodělečný..
Nesleduju všecko, co u nich běží (snad je na mě něco až moc teen, tak mě ani nelákaj), ale i tak si myslim, že některé seriály mají určitou kvalitu :)
ragelly napsal(a):
neni to tak braný jako že většina seriálu ze CW skončí na Nově? (47% vlastní Warner)
Salem napsal(a):
neni to tak braný jako že většina seriálu ze CW skončí na Nově? (47% vlastní Warner)
Přesně tak :) Nova jim za to zaplatí, ale jelikož patří pod ně, tak jim jakoby dává jejich vlastní peníze :D
Mně by ty seriály asi chyběly. Jsou pro puberťáky, ale já je sledovala už ve školce. Odstřihnout se od nich úplně bych asi nezvládla.